Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - North

Страници: 1 [2]
16
Уау, поразително е неразбирането на елементарни проблеми свързани с отбора! Сега пък ГЕРБ виновни. Все едно сме на митинг на БСП. Ами нали кмета сега е червен, нека запретне ръкави, да пусне връзки, да убеди спонсори и да спаси отбора. Ама не му пука на Пенчо.

Другата глупост, феновете ги нямало защото вече бившия президент не ги бил харесвал и бил говорел против тях! Леле леле....
Абе момчета, я не се излагайте, що за бръщолевици са това, вие зрели мъже ли сте или ощипани фусти?

17
Наистина е шокиращо случващото се в момента! Аз бях твърд песимист към тези нови собственици, но дори и аз съм изненадан колко зле се оказаха. Киров бе единственото хубаво нещо останало и саморъчно държеше отбора да не се разпадне.
Киров е прав и за друго..... отбора агонизира, а на стадиона няма пукнат привърженик! Значи дори не си струва май неговите усилия. Щом на стадиона няма никой, нито от Симеонов, нито от новия имаме право да търсим каквото и да било!

18
В допълнение, замисляйки се за сегашното състояние на Ст. Волов в Шумен, ме побиват тръпки! Апокалипсис не е дума достатъчна за да опише кондицията на това съоръжение. Без съмнение това е най-изоставения стадион в страната. Дори по селата, дори и в най-бедните градове и общини не е толкова трагична ситуацията. Дали предишните собственици на ФК Шумен имат вина незнам, но ситуацията в този град е пример, как НЕ трябва да се развива футбол.

19
Нищо позитивно не очаквам от новия собственик!
Въпросът е, че по-зле от сегашното положение нямаше как да стане, така че времето ще покаже.

Охх.... Много, много, по-лошо може да бъде бъди сигурен! Справка, Спартак Плевен, Спартак Варна, Шумен и много други. Вие наистина не помните май, че само до преди няколко години бяхме във "В" група и имахме кървави дербита с Бенковски. Стадион Дунав бе поляна непригодна дори за паша.
От Кулеманса незнам защо се чака каквото и да било също... Ако му пукаше за Дунав имаше безкрайно много шансове да направи нещо по въпроса.

20
Нищо позитивно не очаквам от новия собственик!

21
Сипахте ми наистина! Жалко че не успях да ви омотая!

Започвам да се замислям, той вярно наистина бил ужасен този доктор! Мръсника колко е потаен, да се захване да извади Дунав от небитието преди 10 години, да го вкара в елита, да обнови базата....и всичко това за да може сега да кешира с пицария. Мазен номер.

22
...и слава богу че не са спирали! Този ремонт преобрази комплекса от клоака, в една от най-добрите бази за футбол в страната. 

Доктора строи басейн и кръчма на стадион Дунав? Сигурен си в това което твърдиш? Говориш за басейна на Околчица и Петрохан предполагам. Аз далеч не съм убеден, че парцелът изобщо е част от спортния комплекс. На това място още когато бях тийнейджър (90те) имаше басейн и заведение.  Без да съм проверявал и да знам със сигурност, бих заявил, че мястото е частна собственост и много отдавна няма нищо общо  със спортния комплекс,  още по-малко с доктора.

23
футболистите от месеци стоят без заплати, а в това време на базата кипи строителство. Всичко е толкова очевидно.

Къде се строи, какво се строи и кой го строи?

24
Разбира се че за използване на базата става въпрос! Доктора и да иска не може да прехвърли собствеността. Едноличен собственик на Ст. Дунав е Община Русе

25
Нулев е шанса, това да е вярно! Че, чуждестранни инвеститори,че достоверни източници, че чак пък и Благо Георгиев намесен! Тоест ако доктора не беше вдигнал цената, то Благо щеше да брои 2 милиона и да вземе Дунав? Ха!
То няма нито един клуб в България който да струва 2 милиона. Всичките клубове имат повече пасиви отколкото активи. Затова винаги се говори, как един клуб бива поеман, а не купуван. Защото поемаш пасивите и задълженията. Единствената причина поради която бих повярвал, че доктора е отказал да предаде щафетата на появил се "инвеститор", е защото инвеститора е бил точно тип, Благо Джизъса.

26
Престанете да тиражирате тази теза, че доктора искал едва ли не да открадне базата на Стадион Дунав. Беше многократно заявено, че ако се появи човек със сериозни намерения за Дунав, то концесията ще му бъде прехвърлена. Просто няма такъв човек на който му се занимава с отбора към момента. Такива врели, не кипели как едва ли не има опашка от богаташи готови да наливат пари, ама доктора им пречи са смехотворни и си правим мечешка услуга с тях.

Страници: 1 [2]