Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - North

Страници: [1] 2
1
Липсата на интерес към този мач тук във форума, е пряк резултат от "подаръка" който ни беше поднесен в Шумен. Да загубиш няма нищо лошо, но да те направят за смях, идва малко в повече явно.

2
Добре, щото се вида, че сме доста боси в тази игра. Сега дано се намери и някой да купи екипи на момчетата щото в Шумен ни скъсаха шортите :-[

Загубата от Шумен, наистина беше ужасна! Най-лошото, не е класирането или головата разлика, но подобни загуби карат средностатистическия фен да се замисли, дали не си губи времето следейки отбора. Много деморализиращо е това. Ако не се лъжа в седмицата след загубата започна тази кампания за membership. Но как да очакваме масовост при положение, че този отбор току що е загубил по унизителен начин от средняк в групата. Аз лично ще продължа да си купувам виртуален билет за домакинствата, но нищо повече за сега  :-[

3
Къде може да се гледа временното класиране в нашата група?

4
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Купа на България - сезон 2020/21
« -: 30 Септември, 2020, 23:39 »
След кривите резултати в последните мачове се надявам, че повече хора си дават сметка колко трудоемка и често непосилна е организацията и  поддръжката на един отбор, бил той дори в трета лига. Преди време бях набелязан за човек на доктора, тук във форума само защото не псувах по него и дори си позволявах да го защитавам, което явно е дошло като шок за много хора. По същия начин сега бих защитил новите хора начело на клуба защото си давам сметка колко трудно и изцеждащо е подобно начинание. За жалост не сме като Берое, където държавата директно ги финансира (то цялата икономика на Стара Загора бива директно субсидирана от държавата, чрез мините и тецовете, но да не задълбавам) Сериозен процент от хората следящи Дунав, приемат съществуването му за даденост, но за да го има отбора, някой, някъде полага много усилия и не е честно да бъде после раздиран по форумите. Казвам това защото хората плюещи по Симеонов до преди месец, много скоро ще започнат със същите неща и срещу новото ръководство. Ще има излишни интриги и конспирации, тровещи атмосферата. Призовавам към малко по задълбочен поглед към ситуацията и търпение, защото е най-лесно да надраскаш пред компютъра общи приказки от сорта на мошеници, далавераджии, крадци, мутри и т.н.

5
И аз си купих билет, макар и да съм в Америка. Ще следя резултата тук в сайта! Браво за инициативата с онлайн билети.

6
....

Хайде стига де! Престани с това несериозно отношение и безумни подхвърляния! Последното нещо от което има нужда клуба в този момент е феновете му да кроят и плетат интриги.  Ухилен емотикон накрая ще слага?? Толкова ли ти е смешно точно в този момент?

7
Поздравления наистина за участващите в инициативата! Който и да вземе акциите в момента би било по-добре от моментната патова ситуация. Поне бихме имали информация някаква и няма да се налага да гадаем дори за елементарни неща като това кой е собственик. Papimed, то кога ако не сега трябва да се намеси градската управа?
Дунав, не е просто футболен клуб както казваш.

8
https://youtu.be/ryEpEPOmMi8

Нека Община Русе сега да се намеси и поне временно да поеме щафетата.

9
drak, последното от което има нужда Дунав в момента, са още конспирации. Хотели на мястото на стадиона няма да изникнат (то, кой ли и би ходил точно там пък на хотел), а дори и да се случи, то общината има правото веднага да прекрати еднолично концесията при положение, че съоръжението не се ползва за спорт.
Трудно можем като фенове и да издържаме клуб, в която и да било лига. Нямаме този числен капацитет.
Можем да сме полезни като се разшумим по медиите и не оставим нещата да затихнат и да бъде забравен отбора.

10
North-а си е герберски трол в чист вид. Сегашният кмет му бил виновен - за кое бе, чадо? За концесията, дето  я дадоха герберите? За това, че се допусна Доки да си регистрира емблемата на свое име? За това, че отборът беше накаран да агитира за ГЕРБ не само официално, ами и с неофициалното - ако  гласувате за ГЕРБ, имаме ясен план, ако не - не се знае какво ще стане?
+1

https://www.youtube.com/watch?v=xXARoEPCbiw

Изгледай това видео от миналата година, то има пряка връзка със случващото се днес. Виж кой е против Дунав и кой защитава отбора с нокти и зъби! Направи съответните изводи след това.

Единственото с което мога да се съглася с теб е, че политиката без съмнение е пряко намесена във всичко. Останалите неща за емблеми и концесии към момента не са абсолютно никакъв проблем на отбора. Тази концесия я дъвчете перманентно сякаш едва ли не отбора са го изгонили от стадиона, което разбира се няма нищо общо с реалноста. То просто няма отбор. Стадиона си е там и е в перфектно състояния (нека видим за колко дълго). За мен Пенчо, Красен и оня третия анонимник, само за 2-3 месеца върнаха Дунав точно там, където беше преди Стоилов и Симеонов да го измъкнат от бунището на В група. Единственото за което обвинявам Симеонов е, че предаде Дунав на тези двама  смешници, които го играят собственици сега, имайки ясна идея че не стават.

11
Чисто и просто, един оправен разтропан кмет на който му пука, знае какво да предприеме! Знае на коя врата да почука и знае къде да натисне за да се случат нещата. Начини се намират, но вина имаме и ние и то много голяма. За Милков, Дунав е нищо повече от досадно проблемче което той се надява да не бъде повдигане като въпрос. Ние трябва да сме активни и да не позволяваме Дунав да бъде замитан под мокета.
Ето кмета е активен във Фейсбук, няма баба в Русе която да не му е пожелала все още бързо оздравяване. Нас обаче ни няма там да задаваме въпросите които ни интересуват.

12
Срам за Русе, срам за кмета, поредната шушумига >:(

За мен Пенчо има много по-сериозна вина за случващото се в Дунав и незнам как успява да мине метър. Този човек показва по всякакъв начин, че не му пука и няма никакво намерение да се застъпва за Дунав, пред когото и да било. От както е встъпил във власт не е направил нищо за града, камо ли за футболния отбор. Приоритет са му средношколски мероприятия, срещи с пенсионери и поставяне на венци пред шибания Альоша!

13
Гледам пак Доктора ви е главна тема! Жалко... явно не можем за елементарни неща да си дадем сметка. Истината е, че със Симеонов започна един ренесанс за русенския футбол и той самия малко или много беше намесен във всичко позитивно случило се последните 10 години в Дунав. Лошото е че след като той се предаде, нямаше кой да поеме щафетата. Това беше мач който спокойно вземахме ако Киров все още беше треньор и Симеонов президент. Просто футболистите не виждат смисъл и светлина в тунела, затова и се стигна до този резултат. Ние ако сме едни фенове на място сега ще извадим тези Юлиановци и Красеновци или каквито са им там имената от мишите дупки в които са се заврели и ще ги изтипосаме пред часовника да дават обяснения пред целия град! Ако на тези футболисти просто им беше плащано на време и бяха спокойни за бъдещето на клуба, щяхме да останем в елита дори без да се налага да стигаме до бараж.

14
Гербаджийския Дунав? Как не те е срам?
Вие сте същите "фенове" които подклаждаха долната лъжа започната от цесекарите, че сме сателит на Лудогорец! Сами унижавате и принизявате собствения си отбор.

15
Много преди тези избори имаше не един и два общински съветници от БСП агитиращи да бъдат спрени средствата за Дунав. (Ще потърся видео и ще го постна).  Беше ясно че за отбор като нашия, издържан предимно от общината това би означавало фалит и въпреки това русенци си избраха Пенчо. Аз съм убеден, че никой не е карал насила Ковачев и Димов да правят този призив, просто сами са видели че отбора ще остане без начин да се издържа. Ако има партия отрязала парите и ликвидирала Дунав, то тя е БСП

Страници: [1] 2