Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Rado412

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 81
31

Едит: сега прочетох уморазсъжденията на Люси. Според негови изявления след края на всеки полусезон "Дунав" става 2 пъти по-силен. Значи напролет вече трябва да сме 8 пъти по-силни (2х2х2) и по-добре направо да ни връчват интергалактическата купа.  8)
Това с надграджането звучи много пародийно ...То ние нямаме бройка играчи да идлязат за един мач, а Люси ръси глупости, че ще сме с 20-30% по-силни...
СМЯХ ... :D

32
И още малко спекулации в Блиц:

Един от родните ни футболни клубове може да има нови собственици след Нова година, разбра БЛИЦ. Става въпрос за Дунав, който се намира в окаяно финансово състояние.


Босът на русенци д-р Симеон Симеонов води от няколко дни преговори с двама чужденци, които имат готовност да станат собственици на Дунав. Според непотвърдена информация те са руснаци и отделно възнамеряват да развият бизнеса си на българска територия.

Парите са огромен проблем в русенския клуб. Бавят се заплати и премии на футболистите и треньорския щаб. Малка светлина в тунела беше продажбата на Ахмед Ахмедов в ЦСКА. Получените 120 000 лева обаче ще закърпят само временно тежката ситуация.

Тази "новина" е по-скоро тревожна, отколкото радостна ... ::)


33
Тиражират се много интересни неща във фейса за нов собственик с фамилия Домусчиев.
Към момента не мога да потвърдя подобно нещо, това което знам е, че новият кмет Пенчо Милков заедно с Кулеманс са имали среща с Петричев и сие в Разград, но какво са говорили и до какво са стигнали не знам :)
Дано спрягания за наш нов благодетел - Георги Домусчиев, да стане официалния ни шеф!!! :o :o :o

34
Ами вървим си отново към рестарт ... за жалост  >:( :-[

35
За сега ни напуснаха петима, почти сигурни нови са трима - Будинов, Ненов и вратар от Поморие. Людмил говори за 4-5 нови, т.е. надграждане като количество няма да има. Трябва ни десен бек, ляво крило и халф. Ама халф от класа! Със завръщането на Росен Колев се надявам защитата да се стабилизира, а Виейрата да се върне на обичайния си пост като опорен халф. Ако финансирането е стабилно напролет, може и да се докопаме до десетото място. Надявам се...

Програмата за последните 6 кръга, преди разделянето на отборите, е сравнително добра, както и доста по - добра от тази на преките ни конкуренти за 10 място!
Имаме и директни сблъсъци с Етър и Ботев Враца.
Така, че всичко си е в нашите ръце!

36
А Ахмедов как ще играе - по едно полувреме и за двата отбора ли? ;D
Като на бенефис ... :D :P :P :P
Ахмедов няма да е в състава за мача.
Да заема само бройката викаш... Ще съберем ли въобще играчи за мача?

Ей, ако имат проблем с бройката - да информират по-рано, та да се организираме няколко човека и да поритаме на армията  :D :D :D
Като нищо ще съберем за един отбор, барабар с резервите  ;D

37
Още две имена ще подхвърля Петър Патев и Антон Огнянов като потенциално нови-стари попълнения.

Втория не го искаме ... >:(
Да си играе в Левски-то   :P

38
А Ахмедов как ще играе - по едно полувреме и за двата отбора ли? ;D
Като на бенефис ... :D :P :P :P

39
За жалост всякакъв резултат, различен от загуба с поне три гола разлика, ще се счита за успех ...
До там я докарахме ... ::)

40
Аз пък си мисля, че една немалка част от играчите ни просто доиграват сезона и след две седмици ще си бият камшика към други отбори. Та затова и представянето ни е такова към момента, което обаче не ги оправдава по никакъв начин, най-малкото защото вземат заплата за извършен труд, а той в момента е ниско качествен...!

.......и в тоя ред на мисли Радо ,не знам защо но веднага в съзнанието ми изплува образа на Бирсент Карагарен.Помня го как си доигра договора при нас честно и почтено ,не се пестеше ,макар да беше ясно ,че се връща в Пловдив.Помогна за оставането на Дунав ,изпълни си задълженията качествено и докрай и си замина-РЕСПЕКТ!!!!!!!!!
Малцина бяха като Карагерен...
Близката история показва друго... Пък и не малко хора си тръгнаха въпреки действащите им договори...

41
Аз пък си мисля, че една немалка част от играчите ни просто доиграват сезона и след две седмици ще си бият камшика към други отбори. Та затова и представянето ни е такова към момента, което обаче не ги оправдава по никакъв начин, най-малкото защото вземат заплата за извършен труд, а той в момента е ниско качествен...!

42
Ами ще тренират и ще играят.
Нали са професионалисти..?

След като разтрогне, всеки един да прави каквото си иска, но докато има действащ договор - да си го изпълнява.

Чета и разсъждавам...

Д-ра за едно нещо май се оказа прав - че Русе е емоционално мъртъв град.
Ако това се случеше в Пловдив или София, то щеше да има бурни протести пред общината, щяха да затварят важни пътни артерии и т.н.
А ние само се шушукаме кой какво бил направил или ненаправил. ние като фенове сме си овчи души . Извинявам се за израза , може и да не ви халеса, но май е факт.

Ние като фенове на Дунав трябва доста мощно да се изправим единни и да си извоюваме помощ от община, държава или Бог знае от кого. Но трябва да воюваме. В противен случай ни очакват нови 25 години в миманса.


43
Тази история е доста поучителна ...
Жалко, че ние не сме като феновете на Унион ...

https://dsport.bg/istoria-za-edin-neobiknoven-otbor-i-germanskite-fenove-koito-prolaha-krav-za-svoa-klub.html?fbclid=IwAR26Amo_wGDqSyDvbw3KBiawJ2mYDkXqdYM48h5oex5JIf9fGluGdr6uSiQ

44
Вотът за мен е протестен...
Русенци показват на Бойко, че може да загуби тук.
Друга бира е обаче, дали на него му пука...

45
При сегашните обстоятелства не мисля, че имаме какъвто и да е шанс за нещо повече от почетна загуба с 2-3 гола.
Дано ме опривергаят.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 81