Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Rado412

Страници: 1 [2] 3 4 ... 85
16
Честито!

Много ценна и заслужена победа с 3-1 срещу лидера в групата!!!
Надиграхме ги тотално и само младостта и неопитността ги пощадиха от разгром.

Много желание, но и много брак в действията ни.
Пак ще кажа, че имаме крещаща нужда от поне още 1-2 много опитни бойци и сме готови за първото място.
Между другото Раденцов играе ли все още някъде? Би ни бил полезен.

17
Четох някъде че в края на 2019-та населението в Русе било малко над 140 000. Дано въпреки това да се оформи една група от 800-1000 човека които да ходят на домакински мачове. Аз лично си купувам от виртуалните билети, но гледам че за мача със Светкавица няма. Толкова много ли спадна интереса, че вече се губи смисъла от виртуални продажби? Или просто се прескача този мач след като наскоро имаше друг домакински мач за купата?
https://bilet.bg/bg/events/dunav-ruse-svetkavica-targovishte/2453
Благодаря за линка!
Разписах се и този път.
Успех на момчетата!

18
Съвсем скоро групата няма да наброява повече от 200-300 души, но това вече го дъвках и няма смисъл да се налива допълнително масло в огъня...
Всичко е нормално следствие на всичко, което се случи, случва в момента и... планира да се случи.

19
Странно нещо е живота.
До преди 1-2 дни ме убеждавахте в другата тема, че трябва да се играе само с юноши и можем да сме с амбиции за обиграване, а сега обръщате моята плоча, че трябват няколко по - опитни.
Питам се ако в следващите 8-10 срещи запишем примерно 6-7 разгромни загуби (което всъщност ще е най - логичното към днешна дата), какво ще ви е становището изобщо?
И какво ще се случи след това, след като сме счупили и без това крехката детска психика?
Ще има ли изобщо кой да иска да излезе на терена?
Ще има ли и още мазохисти, които да люпят семки на трибуните и да гледат за пореден път как ни порят и във В група?

20
И за сравнение, Великов в днешно интервю заяви, че гони първо място и промоция във висшата лига.
И то с Кариана от чутовното монтанско село Ерден...Коментарите просто са излишни...
И нали се сещате, че ако школата ни раждаше толкова таланти, то те неминуемо щяха да се изявят и в Дунав, а и из цялото ни първенство щеше да е пълно с тях.

21
Радваме се, че предизвиквам дискусия!

Колкото и да ми се иска, някяк изобщо не мога да повярвам, че след три години примерно Дунав може тръгне да бори промоция за Висшата Лига с отбор създаден само от юноши. Тогава отново ще трябва да се тръсят 3-4-5 опитни попълнения. И аз не искам да гледам разни мъртви души от рода на Долапчиев и сие, но все си мисля, че Меси и Роналдо няма да им се идва в Русе... ;)
Повявай, че и аз много искам Дунав да изгради боеспособен отбор от поне 18-20 момчета, които са излезли от школата, но всички знаем, че това реално няма как да стане. Не всеки юноша притежава нужния потенциал, хъс или желание за развитие и игра в най-високото ниво на родния ни футбол.
Финансирането на един клуб е съвсем друга бира ...
И ако кажете, че финансово не можем да гоним високи цели - ОК съгласих се, но не мога да приема, че трябва да чакам някой да "зрее" (колкото и грубо да звучи)...
И един съвет към новото ръководство - не пренебрегвайте никой фен, пък бил той и онзи "чичко от опашката", който мрънкал. Всеки фен в момента е наистина нужен на отбора. Всеки лев - също!
А дали аз вярвам в новата кауза или не - няма абсолютно никакво значение! Важното е нещата да се случат!

Успех!

22
За мача бяха продадени онлайн общо 53 билети.

За сравнение, срещу Спортист ГТ - 123 билети, срещу Спартак Варна - 149 билети.За този мач нещо се беше объркало и системата не работеше известно време - показваше, че всички билети са продадени. Може и това да е причината. И другото - с паузите за националите като че ли се поизгуби инерцията. Ще наваксаме през сезона  :)

Аз пък си смятам, че отлива на закупени билети онлайн се дължи на афиширането, че сезон-два -три няма да се борим за нищо, а само за обиграване!
Аз поне за това се отдръпнах.
Мисля, че немалко хора разсъждават като мен...

Все пак времето ще покаже кой крив и кой е прав.

23
То и в А група падахме редовно и драми не правехме...
На русенския фен, обаче му се иска да погледа малко повече победи пък било то и в по - долно ниво.
Ако ще си кретаме, може да го правим и в Б и в А група.
Все пак, може би наистина ще трябва малко  търпение, колкото и да ни е трудно...

24
За мен лично мерило за потенциала ни ще са мачовете с Шумен, Светкавица и Спартак Вн.
Едва след като извъртим мачовете с тях ще си правим по - генерални изводи.
Ясно е, че в срещите с другите отбори ще правим грешни стъпки, дори и в Русе.

25
"Чичкото" в момента е жизнено важен защото дава така нужните в момента левчета!
Това разбира се си е мое мнение.
Аз например мога да си купувам за всеки мач билет за 50 лв, но ако някой вземе да ме убеждава, че ще чакам крушата да зрее примерно 3-4 години и едва тогава да атакуваме Б Група, то ще ме загуби за каузата на момента.
И за да не бъда разбран погрешно, пак заявявам, че това си е мое мнение. Но аз съм си друга бира, мен може да ме спечели единствено еаботеща кауза, а не такава на принципа проба - грешка.
По подобен начин най - вероятно ще разсъждават повечето фенове, без значение на каква цена си вземат билетчето.
Та това имах впредвид, че не е нужно в момента да губим приходи и фенове...

26
В нашият случай, абсолютно неоправдано ще бъде да се втълпява на младите ни футболисти, че промоцията в по-горна дивизия е задължителна, защото “онзи чичко от опашката за билети преди мача така бил казал”.
Онзи чичко от опашката е фактор и смисъл #1 за футбола в целия свят! За него е тази игра и без него съществуването на футбола е немислимо! Самите футболисти го казват - "без публика играта не ни носи удовлетворение"! Той си плаща и има право да мечтае, да се надява, да дава мнения и т.н. Аз например не се идентифицирам напълно с него , но се надявам бързо да излезем на "терена на по-високото ниво в нашата футболна Йерархия". Есента ще я изкараме така, през зимната пауза ще се прецени ситуацията и предвид финансовата стабилност на клуба защо да не се атакува промоция? В този форум мнозина прозират предвидливо какви негативи ни дебнат при едно проточване на участието ни в трета лига ;). Атаката на промоцията не трябва да стане на сила, самоцелно или недомислино, но не трябва и да се неглижира!

Много точно!

В недалечното ни минало имаше един ФЕН - Президент, който умело изгони всички "чичковци". Тази грешка не трябва да се повтаря!
В момента именно "чичковците" могат да си дадат левчетата , за да може амбициозния и млад отбор на Дунав да расте!
И да- промоцията не трябва да е самоцел, но ако нещата се наредят добре, то това би бил възможно най-добрия сценарий!


27
Само, че без амбициите на стадиона ще останат да ходят редовните 200-300 човека, плащайки биетче от два лева, а ония сърдитите от касите няма да ги видите скоро. Нито тях, нито техните левчета...
След година - две по-талантливите хлапета ще избягат да играят в по-горно ниво и ние пак ще циклим при селата.
Сори, но това си е мое мнение!
Съгласен съм, че това ни е пътя в момента, но според мен трябва да си гоним промоция!
Видях доста хляб в момчетата. Нужни са само още 2-3 опитни като Дидо, за да могат малките да израстват бързо и да си гонят промоциите.
Аз също съм твърдо против вземането на мъртви души и несретници от рода на Долапчиев и компания.

28


Едно от футболистчетата е на квартира във входа и през вечер се събират на купон, та не всичко е футбол за тях :)
Жалко ...точно в този момент всичко трябва да е футбол за тях!
И да играят отборно футбол, а не на "Лаком за гол" ...

29
Аз съм с много смесени чувства от този мач...

1. Спартак Вн - селски отбор със селски манталитет. Накъдето са тръгнали с тази игра и поведение ще бъдат тъпана на Б група. Не им прави чест, че след като поведоха и започнаха да се търкалят като цигани пред ТЕЛК ... То футбол след гола почти липсваше.
2. Съдията изобщо не беше на нивото на т.нар. "дерби". Много слаб . Ако това е топ нивото на съдийството във В гупа - тъжно ...
3 - Дунав
Позитиви :
Много хъс, много борба, много тичане, много желание, добри индивидуални изпълнения ..., но ...
Негативи :
Липсва движение на топката и не се подава , а се търсят основно индивидуални пробиви, малко сме "меки" в единоборствата и обикновенно ги губим.
Много неприятно впечатление ми остави вратарчето ни, който след изравняването започна да бави и заслужено получи картон. Вместо да бяхме използвали мощния импулс и мощната подкрепа от трибуните. Можеше спокойно да имаме още 1-2 положения в продължението, а той ги опропасти по най-тъпия начин!

Вижда се, че смо с желание и тичане няма да стане. Трябва малко опит, малко тактика, малко разцъкване и ... удари към вратата.
Иначе БРАВО! Бориха се цял мач и заслужено си взехме точката!

Момчетата трява да осъзнаят, че имат златен шанс да се изявят и да станат героите на Русе. Не трябва да го пропиляват. Не трябва да позволят ентусиазма в публиката да угасне, защото ще отиадат зедно с отбора в забвение.
Сподред мен трябва да се борят още тази година за промоция в Б група, за да имат мощната русенска подкрепа. Една година забавяне ще коства доста ...

Дерзайте дракони!


30
Видях продажбата на билетите онлайн.
В мен се породиха няколко въпроса.
Ако си купя билет за 10 или 20 лв то ще имам ли достъп до сектора под козирката, след като при закупен от 5 лв - може? И ако да - защо не е отбелязано при цената на билета?

Страници: 1 [2] 3 4 ... 85