Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Rado412

Страници: 1 [2] 3 4 ... 84
16
Съвсем скоро групата няма да наброява повече от 200-300 души, но това вече го дъвках и няма смисъл да се налива допълнително масло в огъня...
Всичко е нормално следствие на всичко, което се случи, случва в момента и... планира да се случи.

17
Странно нещо е живота.
До преди 1-2 дни ме убеждавахте в другата тема, че трябва да се играе само с юноши и можем да сме с амбиции за обиграване, а сега обръщате моята плоча, че трябват няколко по - опитни.
Питам се ако в следващите 8-10 срещи запишем примерно 6-7 разгромни загуби (което всъщност ще е най - логичното към днешна дата), какво ще ви е становището изобщо?
И какво ще се случи след това, след като сме счупили и без това крехката детска психика?
Ще има ли изобщо кой да иска да излезе на терена?
Ще има ли и още мазохисти, които да люпят семки на трибуните и да гледат за пореден път как ни порят и във В група?

18
И за сравнение, Великов в днешно интервю заяви, че гони първо място и промоция във висшата лига.
И то с Кариана от чутовното монтанско село Ерден...Коментарите просто са излишни...
И нали се сещате, че ако школата ни раждаше толкова таланти, то те неминуемо щяха да се изявят и в Дунав, а и из цялото ни първенство щеше да е пълно с тях.

19
Радваме се, че предизвиквам дискусия!

Колкото и да ми се иска, някяк изобщо не мога да повярвам, че след три години примерно Дунав може тръгне да бори промоция за Висшата Лига с отбор създаден само от юноши. Тогава отново ще трябва да се тръсят 3-4-5 опитни попълнения. И аз не искам да гледам разни мъртви души от рода на Долапчиев и сие, но все си мисля, че Меси и Роналдо няма да им се идва в Русе... ;)
Повявай, че и аз много искам Дунав да изгради боеспособен отбор от поне 18-20 момчета, които са излезли от школата, но всички знаем, че това реално няма как да стане. Не всеки юноша притежава нужния потенциал, хъс или желание за развитие и игра в най-високото ниво на родния ни футбол.
Финансирането на един клуб е съвсем друга бира ...
И ако кажете, че финансово не можем да гоним високи цели - ОК съгласих се, но не мога да приема, че трябва да чакам някой да "зрее" (колкото и грубо да звучи)...
И един съвет към новото ръководство - не пренебрегвайте никой фен, пък бил той и онзи "чичко от опашката", който мрънкал. Всеки фен в момента е наистина нужен на отбора. Всеки лев - също!
А дали аз вярвам в новата кауза или не - няма абсолютно никакво значение! Важното е нещата да се случат!

Успех!

20
За мача бяха продадени онлайн общо 53 билети.

За сравнение, срещу Спортист ГТ - 123 билети, срещу Спартак Варна - 149 билети.За този мач нещо се беше объркало и системата не работеше известно време - показваше, че всички билети са продадени. Може и това да е причината. И другото - с паузите за националите като че ли се поизгуби инерцията. Ще наваксаме през сезона  :)

Аз пък си смятам, че отлива на закупени билети онлайн се дължи на афиширането, че сезон-два -три няма да се борим за нищо, а само за обиграване!
Аз поне за това се отдръпнах.
Мисля, че немалко хора разсъждават като мен...

Все пак времето ще покаже кой крив и кой е прав.

21
То и в А група падахме редовно и драми не правехме...
На русенския фен, обаче му се иска да погледа малко повече победи пък било то и в по - долно ниво.
Ако ще си кретаме, може да го правим и в Б и в А група.
Все пак, може би наистина ще трябва малко  търпение, колкото и да ни е трудно...

22
За мен лично мерило за потенциала ни ще са мачовете с Шумен, Светкавица и Спартак Вн.
Едва след като извъртим мачовете с тях ще си правим по - генерални изводи.
Ясно е, че в срещите с другите отбори ще правим грешни стъпки, дори и в Русе.

23
"Чичкото" в момента е жизнено важен защото дава така нужните в момента левчета!
Това разбира се си е мое мнение.
Аз например мога да си купувам за всеки мач билет за 50 лв, но ако някой вземе да ме убеждава, че ще чакам крушата да зрее примерно 3-4 години и едва тогава да атакуваме Б Група, то ще ме загуби за каузата на момента.
И за да не бъда разбран погрешно, пак заявявам, че това си е мое мнение. Но аз съм си друга бира, мен може да ме спечели единствено еаботеща кауза, а не такава на принципа проба - грешка.
По подобен начин най - вероятно ще разсъждават повечето фенове, без значение на каква цена си вземат билетчето.
Та това имах впредвид, че не е нужно в момента да губим приходи и фенове...

24
В нашият случай, абсолютно неоправдано ще бъде да се втълпява на младите ни футболисти, че промоцията в по-горна дивизия е задължителна, защото “онзи чичко от опашката за билети преди мача така бил казал”.
Онзи чичко от опашката е фактор и смисъл #1 за футбола в целия свят! За него е тази игра и без него съществуването на футбола е немислимо! Самите футболисти го казват - "без публика играта не ни носи удовлетворение"! Той си плаща и има право да мечтае, да се надява, да дава мнения и т.н. Аз например не се идентифицирам напълно с него , но се надявам бързо да излезем на "терена на по-високото ниво в нашата футболна Йерархия". Есента ще я изкараме така, през зимната пауза ще се прецени ситуацията и предвид финансовата стабилност на клуба защо да не се атакува промоция? В този форум мнозина прозират предвидливо какви негативи ни дебнат при едно проточване на участието ни в трета лига ;). Атаката на промоцията не трябва да стане на сила, самоцелно или недомислино, но не трябва и да се неглижира!

Много точно!

В недалечното ни минало имаше един ФЕН - Президент, който умело изгони всички "чичковци". Тази грешка не трябва да се повтаря!
В момента именно "чичковците" могат да си дадат левчетата , за да може амбициозния и млад отбор на Дунав да расте!
И да- промоцията не трябва да е самоцел, но ако нещата се наредят добре, то това би бил възможно най-добрия сценарий!


25
Само, че без амбициите на стадиона ще останат да ходят редовните 200-300 човека, плащайки биетче от два лева, а ония сърдитите от касите няма да ги видите скоро. Нито тях, нито техните левчета...
След година - две по-талантливите хлапета ще избягат да играят в по-горно ниво и ние пак ще циклим при селата.
Сори, но това си е мое мнение!
Съгласен съм, че това ни е пътя в момента, но според мен трябва да си гоним промоция!
Видях доста хляб в момчетата. Нужни са само още 2-3 опитни като Дидо, за да могат малките да израстват бързо и да си гонят промоциите.
Аз също съм твърдо против вземането на мъртви души и несретници от рода на Долапчиев и компания.

26


Едно от футболистчетата е на квартира във входа и през вечер се събират на купон, та не всичко е футбол за тях :)
Жалко ...точно в този момент всичко трябва да е футбол за тях!
И да играят отборно футбол, а не на "Лаком за гол" ...

27
Аз съм с много смесени чувства от този мач...

1. Спартак Вн - селски отбор със селски манталитет. Накъдето са тръгнали с тази игра и поведение ще бъдат тъпана на Б група. Не им прави чест, че след като поведоха и започнаха да се търкалят като цигани пред ТЕЛК ... То футбол след гола почти липсваше.
2. Съдията изобщо не беше на нивото на т.нар. "дерби". Много слаб . Ако това е топ нивото на съдийството във В гупа - тъжно ...
3 - Дунав
Позитиви :
Много хъс, много борба, много тичане, много желание, добри индивидуални изпълнения ..., но ...
Негативи :
Липсва движение на топката и не се подава , а се търсят основно индивидуални пробиви, малко сме "меки" в единоборствата и обикновенно ги губим.
Много неприятно впечатление ми остави вратарчето ни, който след изравняването започна да бави и заслужено получи картон. Вместо да бяхме използвали мощния импулс и мощната подкрепа от трибуните. Можеше спокойно да имаме още 1-2 положения в продължението, а той ги опропасти по най-тъпия начин!

Вижда се, че смо с желание и тичане няма да стане. Трябва малко опит, малко тактика, малко разцъкване и ... удари към вратата.
Иначе БРАВО! Бориха се цял мач и заслужено си взехме точката!

Момчетата трява да осъзнаят, че имат златен шанс да се изявят и да станат героите на Русе. Не трябва да го пропиляват. Не трябва да позволят ентусиазма в публиката да угасне, защото ще отиадат зедно с отбора в забвение.
Сподред мен трябва да се борят още тази година за промоция в Б група, за да имат мощната русенска подкрепа. Една година забавяне ще коства доста ...

Дерзайте дракони!


28
Видях продажбата на билетите онлайн.
В мен се породиха няколко въпроса.
Ако си купя билет за 10 или 20 лв то ще имам ли достъп до сектора под козирката, след като при закупен от 5 лв - може? И ако да - защо не е отбелязано при цената на билета?

29
Иначе ние ще продължаваме да закупуваме ел. билети, дори предлагам да се пуснат такива за анулирания мач с Бенковски, за да не се губи набраната инерция ентусиазъм.
Това си е задължително условие.
Иначе по-другата събота сме на стадиона и ще подкрепим мощно нашите лъвчета!

30
. Русе има огромен икономически потенциал и е въпрос на време, може би донякъде и на много добър кмет, да го оползотвори.
Това е безспорен факт!
Русе е града в Северна България (а и не само) с най-голям потнциал. Ние се намираме в изключително добра локация от стартегическа гледна точка. За мен единствено слабото местно управление придружен от немощния мениджърски потенциал на местните управляващи и слабия лобизъм през последните 30-40 години ни доведоха до това положение. Един оправен и на място областен управител и кмет с нюх могат да направят чудеса за няколко години. Русе има огромния потенциал да бъде разцъфнал бизнес център, а с това и ценътр на култура, спорт, образование и т.н.
За жалост такива не ни се паднаха...

Страници: 1 [2] 3 4 ... 84