Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - spurs4o

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 13
31
Не, че нямаше положителни неща в мача днес, но обърнете внимание какво казва Томаш.... Най слабият мач на Берое за сезона. И си личеше, че не бяха надъхани. Срещу това противопоставихме уж all in на останките от Орачев....  И пак не бихме... Само с прегръдки и шоу за публиката не става! Доктора това най-мразеше на Веско... С хитра игра и сплотен колектив ПОБЕЖДАВАШЕ! Спорта е първо победи и резултати.

32
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 25 Септември, 2018, 03:12 »
И малко аргумнти за тезата.... Цветомир Младенов  ? Google?  WTF ? Предлагам русата Златка, ще ги сплотява :) Да не ме обвините в пристрастия, имало и черна Златка :) Тандем! Нямало пари ли ? Малееееееее .....

33
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 25 Септември, 2018, 02:59 »
От една година си го прави на пук Доктора...... Евала за възхода, но падението е огромно.... На фона на безграничното търпение на русенската публика......Нулев интелект/видим резултат  .... Разчитаме на тото и шаблона .... Това не е МОЯТ ДУНАВ!!!!!!!!!!!!!!

34
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« -: 25 Септември, 2018, 00:07 »
Ако е вярно .... Аз бях до тук. Неееаааммм нерви дет се вика. До тук с подкрепата за доктора. До следващите избори.

35
Само да поясня.... Искам някой да попита каква е целта на избора :)

За тренер става въпрос. :)

Трио помощници, да  се скрием ли?

Нов , но с 10 неисвестни?

Според решението ще прозира целта, ако не се оповести ясно и публично.

Елементарно е.

Иначе целите шампионска лига и лига европа ги загубихме :)

Остават "реалните 6-10 място" и тегавите баражи :)

И все пак да се знае: Всичко това е, защото срахме на метеното .... Колкото и болно да е, да не се забравя! Пак питам за спеца Петков, защо не се чува нищо? Едно време Вуцов бе "сивият кардинал на БГ футбола" .... Тук нещо за плевенската школа? Не случайно само тя не вирее в уж съвременния БГ футбол!


36
Търсех си място да си излея мъката и аз... Намирам тук за основателно място. Ако няма да търсим нов треньор, да ме извинят всички, но си ебало мамата. За какво ги ручахме жабетата?

Та на темата нов... Колко да е нов?

Нов за да замаже положение?
Нов за да надгради основата, оставена от малинката>?
Нов за ново начало, който да изгони всички и да иска всичко на ново?
Нов, който да гради на база каквото има?
Нов, с опит и авторитет>?
Нова малинка>?
Нов Веско ?
И така още 10 нови идеи са ми в главата....
......................


Елементарен въпрос към Доктора:

Русе има ясна нужда от цел и адекватни действия : Каква е целта?

Отговора на този въпрос ще намерим уж утре ( има няма 20 мин и 24 часа)

-----------------


Олекна ми малко, че иначе 3 дена се стискам да не спамя :)

И все пак с виновника ИП какво се случва ?

37
Идеална контрола. Вижте интервюто на Киселичков след загубата им в Кърджали. 1:1 с нашия хамстер. Ще каже човек, че са от една школа :) . Те ги били 3:0 онзи вика, че добре играли. Ама им вкарали голове :) Та ще се избистрим на тема правилен футбол и това е. Само че от Търново пак ще ни върнат в реалността. С трици маймуни не се ловят. 1/1000 става, но го изтървахме този момент и сега ни очаква "правилен футбол" за съжаление със закономерни резултати.

38
Нервирам се като чета глупости и уж се стремя да не пиша емоционално, но не издържам по някога. Отговора е прост. Не са глупави от ръководството, това е от една година така. Просто им харесва. Въпросът е ЗАЩО? И на този въпрос има отговор, но нека изчакаме и този мач... Може би и още 3.... И така...

39
Този и слепците го видяха... Един път не каза ЩЕ БИЕМ! Аутори му беше ясно къде и как отива примерно. С кацането им каза, че ще ги бият, това не му пречеше да играе на контри цял мач. Можеше и да не бият. Нашия хамстер не смее да каже ЩЕ БИЕМ! Трябвали ни точки?!?!? Абе кажи като мъж ЩЕ БИЕМ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАК!!!!! После си мисли тактиките. Как да нахъсаш публика и играчи???? Това не е треньор бе РЪКОВОДСТВОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ако ви трябва послушко, намерете го, но поне да приказва, не да дразни!

40
Дуда и Менса : Смело на 2,50 за нас!

Малинката: Топка е, всичко става :)

Доктора: По-умен тренер от Малинката няма ей!

Петков: Ако Дуда и Менса не познаят, има още бежанци, не е виновен Къпинката.

------
41
Доктор-Великов-Фенове-ОТБОР ..... Доктор-Петков-Орачев-бизнес обор... Май го формулирах просто и ясно...

42
Пълни глупости. Нарича се наемник. Както като подпишеш договор за наем на имот ставаш наемател. Това не е футболист на Дунав! Ще играе когато е в настроение. Иначе постигнахме целта да подпишем с колкото освободихме. Но освободихме обигран отбор, да градим нов. Да видим резултата.

43
Е ние футболистите си ги изгонихме.... Сега остана бизнеса. Бизнеса футбол не играе :)

44
Последен пост от мен преди началото на сезона, в тон с болката на Томето за лефски... "Докторе, защо разби?" . Дано на терена се отговори, но надали... Успех!

45
Не цените са проблем, а организацията. 3-та година не могат да го проумеят, но искат "фенове" и се оплакват, че ги няма... За това ще получат сеир на няколко мача и празни трибуни цял сезон!

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 13