Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - spurs4o

Страници: 1 ... 11 12 [13]
181
Мача в Ловеч трябва да се изиграе на всичко или нищо. Няма симулатори, които да предвидят възможните комбинации в БГ футбола. Не вземем ли мача сме аут от топ 6. Предполагам не откривам топлата вода. Няма левски-цска. Събота - сърце, душа и още от дете за Дунав от Русе. Има ли най-малката фриволна намеса оказваща влияние на крайния резултат от жълто/черните от БФС Веско да ги емва още след мача, и да си излее това което крие след толкова брадви. После да са готови и Доктора и Петков. После сме ние. НИЕ-ФЕНОВЕТЕ. Не казвам, че ще се случи, но имаме 2 мача, в които трябва всеки да е готов за всичко. После се обединяваме въпреки политико-социалните емоции, показваме на Разград какво е да си домакин, бием Локото и имаме мач в джоба с малките на бат Венци в резерв. Ако не стане, почва ходене по мъките....

182
Кучетата лаят, кервана си върви..... 90% от пишещите тук си нямат идея от закон за обществени поръчки, срокове, обжалвания, лостове в тези закони и други поне 10 глупости..... После следва изпълнител, контрол, министерство и ала бала.... Понеже не ми е работа, не влизам в дълбочината на проблема, но 90% от мненията са глупости. Искам повече от всеки тук като китайците за 2 седмици да е готов стадиона. Даже с отопление и лед осветление по пътеката и лазери по терена. От 2 месеца реално ГЕРБ ги няма във изп. власт. Още ги псуваме. Новата министърка трябва да си контролира ремонта. Ако ви сменят шефа на фирмата, от стария ли ще си искате заплатата? Както и да е, няма да влизам в обяснителен режим. Някой си  играе с Дунав, Русе и феновете. Това определено не е кмет, доктор и т.н. Само малко инфо да дам - няма ли ГЕРБ (по-скоро политиката на ГЕРБ и Доктора, който явно нацели ваксата с Великов и Петков) жална майка на Дунав.

183
Хамстер, кога ще спреш да храниш на теми за които си нямаш идея? Аз не си правя труда да ровя, питам и т.н. кога и как ще стане нещо. Когато и както стане. Ново ще е. И ще свети. И леко да се олющи тревата, пак ще никне. Чудя ти се как не се сети, защо няма да работи поливната система. Но има време да напишеш постулат и за нея, само идея ти давам. Предлагам да направиш демонстрация пред общината за липса на радиус от ленти около пилоните, да не вземат да паднат едновременно, че си мамата джаса....
Като махнем иронията- стадиона си е тук, и въпреки НАСА<МАСА и други извънземни, наближава времето да се върнем. Нито дума какво следва. Само кой и как щял да храчи и да озверява.... Родна, мила картинка...
184
Явно Веско ми е чел много внимателно коментарите след Берое.... Върнахме се на контрите, почнахме да си правим тактическите нарушения, и всичко си беше на 6.... 10000% дузпа не ни дадоха, странно защо никой не скочи....Тяхната по критерия на 1 лига е 70 %, но по-скоро я имаше....1 добър мач на Аяс, много добър на Антонов, в украинеца има потенциал, само да се напасне с другите...НО...Голямо НО....Много слаб Ботев....Те да си правят анализите....Не ми изглеждаше, че бяхме с класи над тях, просто си грабнахме мач, който те изтърваха. Но и това е супер. 6 точки за топ 6 ги смятам аз без значение къде ги вземем.

185
 За мен има. Това, което си показал няма общо със ситуацията. Може да си спорим до утре. Съдията решава за 2 секунди. Това е грешка на Милчев, не на съдията. Съдията сбърка 2 пъти за 1 мин. в началото. Все против нас. После направи още около 10 грешки. Но питам какво пречеше на едно тактическо нарушение когато Мпукото овладяваше с ръце топката?? Не за 1 път не правим тактическо нарушение, след което получаваме голове.

186
Не съм съгласен да се тълкуват ситуации със скрииншот...Прилагам такъв, в който се вижда 100000% посягането и за мен има и докосване...Няма място крака на Милчев там....Тази ситуация се играе с тяло, ако е възможно. Както и да е, не това реши мача за мен. Съдията си беше неадекватен. Но и в двете посоки. Не им даде 100% дузпа и на тях.  Сбърка и в други ситуации, според мен от некадърност. От както се опиваме да се надиграваме с отборите, ни нижат голове. Новаци сме, 25 години ни е нямало в белия свят, да си играем на контри и да си вземаме своето. Иска ни се на всички да мачкаме, но нямаме все още нито бюджета, нито лобито, нито изпълнителите за това. Дано се извлекат поуките и продължаваме напред.
187
Падам си музикален профан.... Ама нещо  ми се върти в главата за "червената дупара" и Дунав да я бара.... Освен ако Ангелчо не реши да не допуска баране и го подкара на гей порно....

188
За първи път от няколко години вземам отношение тук.... Мислех да го направя в края на годината, но при вероятност да не се вземат повече точки (дано не е така) и мнението да остане още по-голям глас в пустиня, ще го споделя сега.


За хората участващи в проекта Дунав:

Уникален Веско Великов. ГОЛЯМ ОТБОР И ФУТБОЛИСТИ. ОТБОР. Пак го пиша - ОТБОР. Футболисти има много. Отбор се прави с много компромиси, вяра, коректност, себераздаване и т.н. и т.н. Този ОТБОР върна в голяма част от ЛЪГАНИТЕ 20 години фенове в Русе ВЯРАТА. Сигурен съм, че след днес, още поне 100 човека от загубилите вяра в идеята ДУНАВ са се замислили. Част от момчетата станаха МЪЖЕ в този ОТБОР. Други се ДОКАЗАХА. Това е смисъла на спортната игра. Идеята на западния съвременен футбол е бизнес. Доказване в друго измерение. Лично аз предпочитам да гледам този вид "неправилен" футбол пред другия. Сигурен съм, че и най-грешния футбол от такова естество с течение на времето и тренировките ще се развие. И тогава от неправилен ще стане модел. Толкова за ОТБОРА! БЛАГОДАРЯ за последната 1 година!


Това което ми тежи като чета откровени глупости из форума:

Всички сме фенове. Всеки в даден момент си мисли, че е по-по-най. Отбора има ръководство. БЛАГОДАРЯ и на него, защото се доказаха във времето. С РЕЗУЛТАТИ. Учиха се в движение. Когато фактите говорят - всички мълчат. Не съм адвокат или пък познавам някой от ръководството. Просто съм на стадиона последните 30 години. Да - 25 години мъката беше жестока. Лично аз бях загубил вяра.  Трябваха ми години да си я върна пак. След поредния продаден мач - да си спомним мандата на г-н Йотов.  И други преди него. 25 години. Да не задълбавам. С болка следях случващото се. Но когато за 3 години имаш последователност, резултати, развити и ръководство,треньор, отбор, община са едно цяло... Е това е идеята на отбора от родния ми град. Това искам да се случва и развива. Прекалено голям критик съм. Преди 3-4 години спрях да пиша по други причини тук.  Гледах и не вярвах. И продължавах да не вярвам. Докато резултатите и времето не ме убедиха. Така се прави.

Сега директно. Политиката на един отбор се прави от ръководството. Кажете ми резултати на ръководствата от последните 20 години, съизмерими с моментните. И съпоставете отправените критики и подкрепа. Сигурен съм, че критикарите и идея си нямат как и защо се говори пред пресата, защо примерно г-н Петков не сме му чули думата, защо играем в Разград, а не в Ловеч, защо не вземаме на кило футболисти, защо БФС ни реже, ама си траем и т.н и т.н. Аз му викам политика на водене и развитие на клуба. И когато тя е успешна (ама толкова успешна, че връща вярата в хората след изтезанието, на което бяхме подложени в Русе) се очаква едно единствено нещо - ПОДКРЕПА.

Много ми е интересно, колко от вас проверяват личните сметки на играчите/треньорите, че казвате колко сме зле платени. Интересно ми е да разбера също така, колко от вас смятат, че заплатата им е по-важна от развитието им. И съм жестоко убеден, че тези 2 неща са сбъркани в милата ни родина. Развитието за мен е по-важно от моментното заплащане. Особено във БГ футбола, УБЕДЕН съм, че това е разковничето за успех. Играчи в диапазона 19-26 години (естествено и няколко с опит), мотивация, колектив, и много тренировки. И естествено един Веско Великов със сплотено ръководство зад него. До сега, ако някой все още чете до тук, не съм споменал политическа сили. Е тук не ме интересува ГЕРБ/БСП/ПАТРИОТИ/РОЗОВИ/ЛИЛАВИ..... Всеки който осигури горе написаното за ДУНАВ. Факт е, че до момента на ГЕРБ им се получава.

И тук намесваме стадиона.

Винаги съм смятал (от 80-те години са ми първите съзнателни спомени), че Градския стадион в Русе е в ТОП 5 в БГ. Обиколил съм почти всички. Ако не беше тъжно, щеше да е смешно, че с минимум средства всяка година, щеше да си е пак в ТОП 5. И сега се намира начин да се инвестира в него, пък ние едва ли не криминална хроника правим как и защо се инвестира. Пилоните загрозявали. Ма тревата как щяла да стане. Колко см и какво махали. Снимки....Чудеса.... Хорааааааааааааааааааааааа............Ремонтират ни стадиона. Сигурен съм, че няма да е по-зле от, колкото е бил. Ако някой има излишни пари, хваща се и го прави както иска. Сигурен съм, че и съвършеният проект ще има противници.Това е популизъм. Това е тема, в която наистина не искам да се впускам, че ставам смешен за себе си.

Та изливам си болката единствено и само да призова за едно:
ЕДИН Е ДУНАВ ОТ РУСЕ! ПОДКРЕПЯЙТЕ И ОБИЧАЙТЕ ОТБОРА ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ГРАД!
189
ФЕНОВЕ / Re: Спомени от отминали времена
« -: 05 Ноември, 2016, 00:18 »
Вуйчо ми беше колега 6-7 години...Бях млад и много запален фен, въпреки тоталния упадък на футбола в Русе в тези години.... Спомените от миналото ме вълнуваха искрено.... Той отказваше категорично да се връща към темата футбол във всеки път когато го заговоря.... Даже в определени моменти се чудех, дали това е човека, за който баща ми говореше с възхищение....Чак сега разбирам защо....Явно и той е минал през системата с отрицателен знак. Ще се опитам да пия една бира с него, най-малкото да почувства, че това, което е дал за Русе е по-голямо от това което са му взели.

190
Хайде когато хамстера се изказва, ще думам и аз :)
Участвал ли си в ОП някога? В която и да си поръчка? В Евровизия спазвате ли правилата на Държавата в която живеете? Има тема за стадиона. Стига сте дъвкали къде и що играем. Теб идеологически може и да ти е по-добре и в Шопия да играем. Това е положението. До пролетта останаха няколко кръга. После? Има стадион. Има отбор. Има Ръководство. ТОЧКА. Там бил мача. ЕВАЛАРКА на всички на стадиона. ИДЕОЛОГИЧЕСКИ, ФЕНСКИ и т.н. ги убихме. ТОЧКА. Спортно-технически имам резерви. Това няма значение. Такава е обстановката - така играем. ПРИЕМЕТЕ ГО ! Няколко месеца от живота на един фен са нищо.....Малко нерви и .... Продължаваме напред :)

191
Хамстера преди 2 часа каза, да се отваря нова тема, мача бил ясен.....Сега много бил възхитен....Само да кажа, за мен беше тренировъчен мач с предвкус на тото.....Потвърждение е и неадекватния съдия...... Но има и такива мачове.....

192
Явно току що си загубих 10 мин от времето. Благодаря.

193
Бях си казал, че няма да ти отговарям. За да не занимавам хората, ще ти отделя 10 мин, проври си съобщенията. Нямам нужда да ти се обяснявам публично.

194
Не си само ти...Хамстера бан-ва без права :)
Що народ изгони с неадекватните си мнения и бан без права.......Че и ме бил проучвал даже :) Но това са минали работи.....Само потвърждавам, че има такива "случайни" дел на акаунти на фенове на ДУНАВ от РУСЕ....Сега се мазним на всички. И сме толерантни....След дъжд - качулка.
Както и да е...Няма лошо за малко offtopic  по някога :)

195
Ей, RIVER!


Много съм ти набрал виртуално. Не на бой. На акъл. Признавам те за голям манипулатор. До там. Мишка си. Добре, че поне усещам, че ти пука за отбора. Водиш в 70% хората във вярната посока. Трябва да се вдигне шум за стадиона, но не по този начин. Много неща трябват. Няма да ги описвам, преди доста години ми изтри акаунта, защото беше с другата власт. Няма да намесвам политиката. Няма и да ти отговарям, ако replay-неш, в което не се и съмнявам, но да имаш в предвид, че ти давам повод да се издигнеш :) . Само мисли, кое е добро за отбора, защото и с теб си играят. Акаунта няма да се използва повече. Дано имаш топки мнението да остане.

Страници: 1 ... 11 12 [13]