Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - spurs4o

Страници: 1 [2] 3 4 ... 13
16
Според вас тогава, преди мача президентът трябваше да е реалист и да каже: ''Такива сме некадърници, че очаквам поне тройка. Играем като спънати коне и не очаквам нищо от този мач"?

Много неща можеше, но не ги направи.... Сега конкретното интервю ли да продължаваме да бистрим? Или пак миналото.... Бъдещето е важно ... Дано има светлина в тунела....

17
Отговарям веднага мен кое ме притесни.

1. При Анормални условия за публика, грозен, срамен, мръсен, полу разрушен и може би даже по-добър като условия в клетката стадион, президента има наглостта да се оплаква от 2к зрители. И 200 са му много. Ремонтират го колко ГОДИНИ  вече? Отбора тук не е виновен. Шампион да стане отбора, при такава немарливост и бездарност на стопанисване на имущество служещо в полза уж на хората, няма да има публика (да се разграничи публика и фенове от сеирджии).

2. При положение, че отбора се срива до нивото на Верея (защото в Септември не дават интервюта, а явно анализират и работят), сме усмихнати и нагли оптимисти без грам идея, къде се намираме реално и какво се случва около нас. Справка резултатите на долната шестица, където само ние и споменатите млека не спечелихме тежки мачове(бат Венци е ясен, него не го мислим).

3. Спортно технически теми, преди зимата няма да коментирам, но основната причина от 4-то място да се стигне до тук е негова. Нито дума никъде за евентуална вина. Щастие и продължаваме напред.

4. Понеже се намеси и Веско Великов (а и играчите, с които той създаде това 4 място)  в интервюто.... Него го няма "да пречи" доста време.... Резултатите са все така регресивни... Те показват, че не е бил той проблем.... Напротив, коз за него е, че когато беше част от пъзела имаше резултати. Просто и логично. Другото е следствие.

Мога да продължавам, но няма смисъл. Това няма да се промени.

18
Безобразен Кавани днес.... Да сяда на пейката....

19
2:1

Ковачев и Станоев.

20
Без допълнителен коментар....Мач за 6 точки.... Един от истинските ни мачове, където нито коефиценти, нито нищо играят.... Ние срещу тях.... Докажете, че можем. И като аргесия, и като техника, и като можене. Мач за доказване. Успех! Ако в такива мачове сме апатични, другото няма значение. Борба и успех. Резултата е важен, но играта два пъти повече!

21
Браво !!!

Има и още ..

Още има.... По 5 на нож до паузата за всяка топка, за да има точки ... После се реже до месо, защото зимата няма как до кокъл.... И ако няма пари за нови, ама мазнинки по бутовете, не плескавици.... Няма да стане.... Да не се чудят после защо не се е получило.... 21 век.... Паръта прай борбъта..... Ама за можещи, дето знаят как.... Пример Търново..... Балъка за тренер не става, ама им държи ниво на трансферите..... Пример Жоро Илиев, морячето, дето все не му разбират защо им го набутва......Ние и Веско да върнем, с политиката на бонуси от неможещи, късмета ни покри вече....следващите 100 години няма как пак...Люси да си има едно на ум, все пак е бил в танца.... Това което се случи бе градено години, а сега има няма няколко месеца за да заработи... Дано сме в такт с времето... Няма време за шлайфане, а за напасване на точните, работещи зъбни колелца към счупената, почти за скрап машина.... Моля, някой с права, да премести това в евентуално нова тема за зимна подготовка/трансфери.... Нормалните отбори след затварянето на летния прозорец мислят за зимния....

22
Автора е обикновен трол, но е хубаво да има друго мнение, колкото и повърхностно да е....

23
Искам да споделя нещо лично за надъхване най-вече на отбора, за да знаят, че това, за което играят освен парите са и чест и слава, която се помни.... На повод за празнуване вчера, баща ми сподели най-вълнуващият спомен от 60 годишното му пребиваване по стадионите с Дунав... Не сме ровили година или статистика.... Черно Море - Дунав във Варна, той на стадиона .... Дунав с Кольо Христов, голмайстор на А група тогава. Наместил се е между местните, не е човек да не му стиска да вика за Дунав.... 2:0 на почивката... Варненци доволни го бъзикат що е то Дунав, и какъв голмайстор сме имали.... 2-ро полувреме.... 2:1 Н.Христов....2:2 Н.Христов....2:3 Н.Христов... Край на мача. Каза ми после, че седнали в центъра на Варна с приятел бил на стадиона, русенец, без да е запален по футбола.... С такъв кеф не е черпил уиски никога.... Дано всеки го изживее това!

24
Изключителен Св. Ковачев!!! Ако успеем да го задържим някак си ще е най-големият успех на ръководстовото след влизането в А група. На фона на кварталния футбол, който се изигра, отиграванията му бяха уникални. Люси, Честито!

Да, уникален е и ще се развива. 2 цели пред ръководството. Да го задържи и зимата да намери някой, който да се доближава до нивото му, за да се разиграва топката. В момента той се мъчи сам в градивен план. Други двама, заслужаващи адмирации днес на непривични постове - Брани и Христо.... Справиха се по-добре от титулярните си позиции...

25
Гледахме точно каквото се очакваше от мача. Напрежение при нас, много, ама много слабо съдийство (не съм виждал скоро противник да връща топка след съдийска грешка),  незнайно защо неподреден Локо Пд..... Равностоен мач, с леко наше статистическо предимство, което за радост доведе до закономерно и животоспасяващо в момента 1:0. Поредната апатична публика във важен за момчетата момент.... Отличен за Киров, с оглед проблемите в отбора (победата си беше тактическа). Според мен малка стъпка в правилната посока, очакваме огромните скокове към спокойствието. Търпението му е майката.
  Ако ще и целият стадион да е пълен - пак същата апатия от страна на публиката, макар за присъстващите само адмирации. На хората до мен в сектора им казвам - как може да сте толкова заспали, поне станете на крака, когато пускат 'Тих бял Дунав,' а пък един ми отговаря - ама нали е работа на агитката да подкрепя отбора.


Това имам в предвид ... Фенската култура, която сме загубили за 25 години извън А група и 1 сезон на селфитата на пълен стадион.... Преди 30 години на мач в А група рева на публиката при излизане ( да, рев си беше) водеше до 1:0 до 20 мин. , внушаваше на съдии и делегати, че не може да се ебава с Дунав в Русе....Това не дава спокойствие на противника и не позволява отпускане на домакина. Но както казах, фенска култура. И работата на агитката е това: ДА РАЗПАЛИ И ПОКАЖЕ. Нямаме агитка, и не сме имали. За съжаление. Сега е като на театър. Хората се вживяват в мача след 60 мин. , ако не губим.... Е толерантна публика сме.... Няма по-толерантна :)

26
Гледахме точно каквото се очакваше от мача. Напрежение при нас, много, ама много слабо съдийство (не съм виждал скоро противник да връща топка след съдийска грешка),  незнайно защо неподреден Локо Пд..... Равностоен мач, с леко наше статистическо предимство, което за радост доведе до закономерно и животоспасяващо в момента 1:0. Поредната апатична публика във важен за момчетата момент.... Отличен за Киров, с оглед проблемите в отбора (победата си беше тактическа). Според мен малка стъпка в правилната посока, очакваме огромните скокове към спокойствието. Търпението му е майката.

27
Защо никой не разбира .... Време, здрава работа и всеотдайност за изграждане на колектив трябва. Другото е желание да се раздават играчите за името на отбора, освен за заплатите си. Това се постига с правилен треньор, който предполагам намерихме. И да, търпение и вяра трябват. За съжаление нямаме 3 години време да градим, както при Великов. До зимата, ако се отсее плявата, на пролет ще е по-лесно. Но усилията и подкрепата трябва да са х3 за да се случи. И не е толкова много плявата... 3 поста, ако се намерят точните хора (имам чувството, че 2 от тях ще са от бившите, които знаят как) основата ще е готова. На мястото на бежанците за резерви млади българчета. Това е от мен.

28
Не ми е интересно как ще се развива бягаща мишка от кораба.... Интересно ми е как ще се развива Дунав. Ще има ли обединение спрямо целите, ще има ли смирение и борбеност както на терена, така и на трибуните. Ще има ли пак театър, или всеки противник след 1-я сигнал ще е враг. Ще спрат ли драмите, и ще се говори ли за мача през уикенда.  Ще се даде ли доверие на отбора, треньора и президента от Русе? Въобще съединение или .... ? Е това е формулата за успеха и срещу Ботев още в Пловдив!

29
Нека продължава и Доктора да не вярва на феновете.... Ако беше раздрусал на време клона, мишките бягат от лекия полъх на вятъра.... Но в едно е прав, той води клуба, греши и дано се учи. Колкото по-боли, толкова повече опит. Днес го нарече този "почти русенец", а се оказа ....... Май е задействан план избори идат, ще се спасяваме на всяка цена. Дано успеят!

30
Прочувствено.... Но разликата между успелите и останалите е ПОБЕДАТА, а не липсата на загуби..... Има да учи, за да може. Само преди няколко дни се кълнеше в каузата Дунав. Дано шоуто с прегръдките да е било истинско. И дано манталитета на Орачев не го е обсебил. От един от феновете, 30 години с Дунав, не от "временните". Успех!

Страници: 1 [2] 3 4 ... 13