Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ISTINATA

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 37
31
Лично мнение, Долапчиев е по-добър от Ахмедов. Дано бързо се адаптира и да се впише в колектива :)

32
Има нещо скритичко за нас обикновените фенове :) Това определено са никак не лоши млади футболисти, които по мое виждане ще изорат терена само и само да се докажат, което е точната съставка, която ни трябва към този момент дори с цел избягване на баражи и тем подобни. Определено любопитна селекция до този момент.

33
То това, че доки така прави е практика от време оно, за жалост...
- Огнян Цветанов заминава треньор в ДЮШ на Царско село по последни слухове
- Доки иска пари под масата за отбора, въобще е далеч от това да "подари" отбора, на някой който има желание, за това са и пропаднали преговорите с потенциланите нови собственици. (Отново слух, обществена тайна), някой по запознат може да каже...

34
Тиражират се много интересни неща във фейса за нов собственик с фамилия Домусчиев.
Към момента не мога да потвърдя подобно нещо, това което знам е, че новият кмет Пенчо Милков заедно с Кулеманс са имали среща с Петричев и сие в Разград, но какво са говорили и до какво са стигнали не знам :)

35
Явно тоя бразилец от Арда действително ще дойде - Лукас Мартинес. Нямам никакви наблюдения върху играта му, но дано помогне с малко бразилска магия  8)

36
Още две имена ще подхвърля Петър Патев и Антон Огнянов като потенциално нови-стари попълнения.

37
Тези двамата е по-добре да си стоят в отбора към този момент :D

38
Смятам, че е време да се отвори и тази тема.
Почти със сигурност ни напускат Инкоом, Аясс, Селеменев и Ахмедов.
Двама бивши дунавци са пред завръщане единия е Миро Будинов, а другия е крило, което на този етап не играя почти в сегашния си клуб. Ще има още нови попълнения. За зимата ако всичко е наред ще направим лагер в Турция.

39
Цял сезон ни пращаха да играем по светло и горещо, сега решиха когато е слънчево и префектно за футбол, мача да е по тъмно да мръзнат и футболисти и публика...

40
Да, Ахмедов ще подпише с ГМО-то, вероятно ще има и трансферна сума.

41
Това не е така. Иво Пазарджиев бе ЗА субсидията, а и като цяло имаше само 2ма праотив единия от които Крушева, която разбира от спорт, колкото пингвин в топла вода...

42
Залата си припомни добрите времена когато хората стояха прави и скандираха ДУНАВ :) Фенеменална победа и атмосфера днес ! ЕВАЛА !

43
Феноменална победа на волейболистите над ЦСКА с 3-2 гейма ! МНого хубава атмосфера около 600 650 зрители в студената и работна сряда :) Този отбор заслужава пълна подкрепа ! БРАВО на момчетата, въпреки съдийския огромен гаф в 4тия гейм, успяхме да спечелим тайбрека ! САМО ДУНАВ ! НЕдеЛЯ ПАК В ЗАЛАТА ЗА ПОРЕДНАТА БИТКА.

44
Новият сезон за волейболистите започва утре (събота) ! Нека подкрепим момчетата !
ДУНАВ - Арда, зала "Дунав", 17:00 !

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 37