Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ISTINATA

Страници: [1] 2 3 ... 37
1
Желанието и тичането до последен дъх липсваше на нашия Дунав от доста време. Емоцията, която изразиха всички деца след гола на Дидо е нещо, което не се прави с пари ! Излизат в дерби в мъжкия футбол, нормално е да има малко пренавиване, прегаряне и т.н., също така е напълно нормално да губим единоборства, скорост и т.н. от основния претенедент за влизане в професионалния футбол, все пак играят мъже срещу деца в по-голямата част. Не трябва да ги съдим и упрекваме, ще има грешки, ще има и загуби, но все пак нека ги подкрепяме.
Лично мнение е, че въобще не му е времето да мислим за промоции в този сезон, нека играят мач за мач пък до където стигнем.
БРАВО НА МОМЧЕТАТА, САМО ДУНАВ ! :)

2
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Купа на АФЛ - сезон 2020/21
« -: 23 Август, 2020, 20:37 »
Сравнително лек мач за нашите млади дракончета. През първата част, първото положение за гол беше в полза на домакинския Дунав, когато техен футболист излезе сам срещу вратаря, но не успя да го преодолее, след което последва и греда за домакините, от тук натам мач на една врата както се казва, 3 фрапиращи пропуска за нас и една греда, след това най-после топката влезе за 1-0 и от там нататък всичко бе ясно, много силно включване на Алекс с хеттрик, пореден много силен мач за момчето от Пловдив номер 11, ама все ми отбягва името му :) Чакаме СПартак вече :) САМО ДУНАВ !

3
А какво стана с Сонер, Динко и това другото момче, което отиде по софия и после се върна, че ми избяга името му, беше капитан на юношите ни преди ?

4
Не съм сиг дали играе за Шумен, видях го че играе за ФК Русе плажен футбол и работи в клио мисля :)

5
В локото играеше един бек Мартин Иванов, който беше в Литекс, игра при Стоичков в мъжкия отбор на Литекс, бе стигнал до нац отбор за юноши, много кадърно момче с много хубав ляв крак, задължителни мисля, че трябва да се потърси и да му се предложи да поиграе за Дунав.

6
... Отделно нека Любен си направи нов тест, защото тия тестове са яко манипулирани и като нищо ще е отрицателен...

По скоро се носят слухове, че другите отбори манипулират пробите, чрез неправилно вземане на секрет, за да излязат отризателни.

Лично познавам човек, който замина за САЩ и си направи 3 проби в БГ, една в Русе и две в София, първата беше в Русе отрицателна, след 2 дни в София - положителна и след още 2 дни пак в София в др лаборатория отново отрицателен... ИГРА НА ТЕСТОВЕ... мое мнение е, че всичко е манипулация ! Не случайно имаше официален клип на президента на Танзания, които умишлено са изпратили различни сокове и кръв от животни, където например козата и сока от папая са положителни за "корона вируса"  8) :o ;D

7
В мача в селото и Х ни устройва, но разбира се, ще е по-добре да си бием хем за самочувствието на играчите преди решителния бараж ! Разбира се, че Монтана ще са по-удобния съперник, но дори и със Септември да играем, смятам, че ако момчетата искат и трябва да останат в ППЛ, то те ще го направят, все пак отборите от "Б" група нямат официален мач от 5-6 месеца, което със сиг ще даде отражение ! Отделно нека Любен си направи нов тест, защото тия тестове са яко манипулирани и като нищо ще е отрицателен...
Иначе относно ръководството и голямата пресконференция и всички тия неща отново са в затишие, което не е добре според мен ... !
САМО ДУНАВ !

8
Първо любимия ни отбор е ЧАСТЕН ЕАД и както колегата SKCH каза общината дори няма право да налива пари в едно ЕАД !
Второ, изключително грозно се политизира отбора с този абсутден клип да агетира хората да гласуват за абсолютно най-некомпетентния и неграмотен кандидат EVER !
Трето след подобно изключително грозно нещо, надали има трезво мислещ човек, който да даде дори 1стотинка на отбора, но от общината въпреки всичко го направиха ! Някой от вас би ли дал 200 к на хора, които изразяват мощна подкрепа към друг човек - РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ !!!
ЧЕТВЪРТО - за съжаление след падането на ГЕРБ, което с подобен кандидат беше ясно дори за самите тях, след като Бате Борисов излезе и в национален ефир сподели, че въпросната госпожа не става..., то тук схемите и нещата за президента фен по приключиха и съвсем логично той се "ОТТЕГЛЯ" (ама не точно)...

Съвсем спокойно можем да кажем, че за мое огромно съжаление, че "частния" или гербаджийския Дунав върви към своя край...

9
Реално името на отбора в момента е това, което доктора създаде през 2010, а именно ДУНАВ 2010 (Русе), това няма нищо общо с фалиралия ФК Дунав (Русе), с други думи името ФК Дунав (Русе) е свободно са нова регистрация и т.н.

10
 Никакви новини от към волейбола, освен, че е нямало представител на срещата за гласуване на новия формат на първенството, което сега има страшни разправии и т.н. Аз подочух, че нито един от миналогодишния състав няма намернеие да остава освен може би местните момчета, всички външни напускат, а Дани Милушев го гласят за старши треньор само... Ако някой може да даде повече информация, ако е вярно това, значи ще имаме изцяло нов отбор, което не е добре.. От 3та старна четох, че всички клубове са отказали квота за евро турнир, а ние сме нямали амбиции, което ме озадачи, макар и в третия по сила турнир едно участие би било огромент престиж за Русе, за Дунав абе за всички...

11
Поразпитах познати в Шумен за въпросния човек. Действително е искал да направи отбор, който да се бори за промоция в елита, но прекалено много спънки от страна на общината и се е отказал и съответно са фалирали клуба. Сега от наша страна дали пак ще фалирва клуба само времето ще покаже, надявам се че тук нещата ще му се получат и ще имаме един стойностен отбор.

12
Никак не лош мач ! С оглед на това, че момчетата на 3 пъти си събират багажа да си ходят и откават да тренират, благодарения на един голям човек Люси, който как ги убеждава да изиграят и този мач последно и този мач последно... не знам ! С този си облик от вчера и малко време за защита да се сработи, не можем да изгубим бараж ! Ндонгала ще влезе във форма и ще се превърне в един от най-качествените ни чужденци изобщо ! Вярвайте в отбора, стига и новите шефове да са точни ще си останем и дай боже догодина да се върнем в борбата за топ 6 ! САМО ДУНАВ !

13
Г-н фен-президентът опропасти сделката с поредния човек готов да помогне в този труден момент. МАЧЪТ Е ПОД СЕРИОЗЕН ВЪПРОС - НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ БОЙКОТ ОТ ИГРАЧИТЕ !

14
Като цяло правилно си чул, във фейса вчера вървяха коментари с една снимка на порода кучета, което е доста близко до истината. Според мен отбор трябва да има и дори да финансирането да не е от най-чистия бранш. Въпроса е каква ще е ролятана доктора в цялата работа, защото въобще не ми се вярва да изчезне тотално. Ще видим ще видим.

15
Нека излязат някакви подробности поне. Факт е, че това е някаква малка фирма, която дори няма сайт и т.н., разбира се единия сценарии е да се фалира отбора от някакви хора, на които няма кой да им държи сметка и да ходи да ги търси кои са въобще. Другия сценарии е съвсем различен, който е хубавата страна на нещата.
И трето, което ми направи впечатление е фамилията Събев, принципно всички знаем, че в Русе има човек с тази фамилия, който би могъл да издържа отбора.. хмм интересно.

Страници: [1] 2 3 ... 37