Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ЧИЧО МЪРИ

Страници: [1] 2 3 ... 185
1

Ако нашите играят - ще си вземат мача без проблем.Дори ще ги отнесем с разлика (Арда си освободи девет от основните играчи).

От освободените само трима са сред основния състав на Арда, така, че хич няма да е лесно, особено ако преди мача не се даде поне 1 заплата от дължимите. Не знам защо общинската субсидия се бави толкова вместо по най-бързия начин не се свали напрежението в отбора!?

2
Сега е моментът да се види колко футболен град е Рус, , колко обичат отбора си русенци, колко са загрижени да помогнат така като го направиха левскарите! 4000 човека по 10 лв билета и една заплата на играчите може да бъде платена. Не знам ще се намерят ли хора които да запалят искрата , да влязат във връзка с играчите директно, да ги помолят да играят за публиката, да проконтролират после как са използвани приходите от билети, да притиснат "фена" да се вразуми... ???

3
Напълно очакван резултат в това първо полувреме срещу отбор който ни превъзхожда във всички компоненти на играта. Особено драстично е обаче превъзходството на Лудогорец в бързината - бързина на мисълта и на действието. Като добавим към това и брилянтната техниката на домакините, Дунав изглеждаше абсолютно безпомощен. Людмил обаче трябва да помисли за друг централен нападател, защото срещу Арда все пак имаме някакви шансове а Долапчиев е абсолютен фигурант. От доста време се питам защо Дуде не се върна в Русе още миналата седмица, а се криеш в Румъния? Карантината си е карантина , но тук все пак щеше да е под контрола на треньорите...

4
Много ми харесва това"зашлеви", дано да опънем един шамар и  на Арда! Вярно, че Морето игра с доста резерви, но победата си е победа.

5
Ако лицето Събев или неговата фирма са взели Дунав за да го спасят, отдавна трябваше да платят поне 1 заплата на футболистите след като договорът е сключен на 30.04?! Вече сме 17 май, другите отбори тренират а дунавци стачкуват и тънат всички и форумът включително в неизвестност. Това ако е спасение- здраве му кажете! На мен не ми останаха здрави нерви вече >:( И нещо друго - от какъв зор Марица ще съобщава нещо за Дунав, а Утро ще мълчи по темата? Не ли крайно време вече Радко, Гошо и другите които пописват в пресата , да излязат с остри публикации, подкрепени с факти! Стига гавра с любимия ни отбор! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(!!

6
На 21.05 общинарите ще гласуват субсидия от 90 000 лв. за да дадат по една заплата и чак след това нашите юнаци ще започнат тренировки. Интересно на какво основание Людмил обещава да се подготвят по-най добрия начин за финалните мачове?

7
Единственото което феновете на Дунав могат и трябва да направят и което би било най-полезно за клуба, е да идват редовно и масово на мачовете на отбора! За град като Русе 4-5000 публика е нещо съвсем нормално и възможно. Не и при карантина разбира се, което съвсем влошава положението тази година. И това което го говори Кулеманса,че имало хора които искали да поемат клуба, не ми се вярва. Ако има такива хора нека излязат на светло и да кажат на всеослушание Доки какво им иска под масата за да даде Дунав и правото да ползват базата. Има ли спортни журналисти в Русе които да хвърлят камък в блатото? Майче няма...И въобще някой има ли отговор какво ще правим след 30.07.2020?

8
SKCH, може би имаш предвид ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ за новия спомоществувател? За съжаление вече нямаме във форума човек, който да се сдобива с вътрешна информация от клуба. Дидо Ривъра ни изостави и на мен много ми липсват неговите постове и достоверни новини с които ни запознаваше някога.
И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички РУСЕНЦИ!!! Горе главите приятели и на нашата улица (терен) ще изгрее слънце!!!

9
Кризата би работила за Дунав, ако се намерят пари за 1 заплата на първо време, за да не се разбягат играчите. За Април е резонно да не се изплаща заплата , както и за първата половина на Май. Големият въпрос е обаче дори и да оцелеем този сезон, какво ще правим по нататък???

10
Е да де, един от факторите определящи един град като футболен, е привличането за спонсори па макар и те да са "нефутболни хора". И това е най-значимият фактор! Разград е нещо ново и различно, уникално. Рано е да бъде определен като футболен самият град. За сега е едно по-скоро случайно явление. За Морето не съм убеден, че ако ТИМ ги зареже, във Варна ще забравят за елитен футбол. В Пловдив например при отказ на един веднага се намира друг благодетел и отборите им са почти постоянни фаворити в първенството.

11
Основният, генералният проблем на русенския футбол за последните 70-80 години е , че Русе не е футболен град. Какво означава футболен град - град който има поне 1 отбор постоянен или почти постоянен участник в най-високото ниво на професионалния футбол, дал много участници за националния отбор, излъчил футболни функционери от висок ранг, град който стабилно привлича инвеститори за развитието на местния футбол, имащ многобройна публика поне за важните мачове!!! Е, в Русе ги няма тези неща и не ги е имало почти никога, с изключение до някъде на публика за времето докъм 1990г. Футболни градове са София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Благоевград, доскоро и Бургас.  Ако ги имаше на лице в любимият ни град тези фактори, щяхме да имаме и устойчив футбол на градския стадион. С 2 участия в евротурнирите от които само 1 победа и двама -трима играчи пробили до ЦСКА и от там до националния отбор, няма как да сме футболен град, за голямо мое съжаление. Останалото са приказки за "лайката".

12
Едно е да се очаква, друго е да се случи, а трето и четвърто да се закрие/затрие клубът Дунав!

13
Някой знае ли кои футболисти на Дунав са в Русе, вместо да си заминат по родните места?

14
Ново 20 от БФС - да се доиграят двата кръга от редовния сезон и мачовете за купата. Във втора лига да се играе бараж между ЦСКА 48 и Септември, победителят влиза в ППЛ, а загубилият играе с 13-тия от елита който видите ли бил Дунав?! :o Е, как определиха , че ще е Дунав след като не са изиграни все още двата оставащи кръга. Абсолютно некоректно писание! Аз мисля, че Дунав има сили да бъде поне 12ти, а дори 11ти, след края на редовния сезон. Нека играчите ни се амбицират да докажат на драскачите уж журналисти, че не са за отписване, пък после каквото стане. Може и да се намерят пари за новия сезон...

15
Да, Макенджиев го чака по-платежоспособен клуб - Пирин Благоевград. Със сигурност и много други клубове , включително и от чужбина биха  приели вратар с неговата репутация. Вирусът обърка тотално целия живот, включително и футбола, но играчите се надяват, че до края на лятото всичко ще е приключило и си правят сметки за бъдещето. А плановете на Макенджиев за бъдещето му, със сигурност не са свързани с Дунав за съжаление.

Страници: [1] 2 3 ... 185