Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - drak2000

Страници: [1] 2 3 ... 47
2
ДНЕВНИК / Re: Елитна група U19 - cезон 2019/2020
« -: 14 Август, 2019, 20:25 »
Нова победа на юношите на Цирков. Верея-Дунав 3-4 /1-3 на полувремето/.

3
СПОРТЪТ В РУСЕ / Re: ФК "Локомотив" Русе
« -: 08 Август, 2019, 14:08 »
Ами ето няколко въпроса за размисъл:
Вярно ли е, че основни играчи на Локомотив ще се прехвърлят в Бяла?  Убедени ли сме във феърплея на един мач, игран на 23.05.2019г. в Бяла? Защото някои казват, че се съмняват.
Проблемите на Локомотив да не би да са свързани с една субсидия, която предишни години я имаше, а сега изведнъж изчезна?
Има ли нещо общо преименуването на ФК Марисан през лятото на 2016г. /по това време участник в СИ Трета лига/, с наближаващия край на срока на концесията на един стадион? Ако е така, дали някой не е загубил интерес към въпросния стадион, покрай трусовете, които люлеят сградата на общината напоследък?

4
СПОРТЪТ В РУСЕ / Re: ФК "Локомотив" Русе
« -: 08 Август, 2019, 11:15 »
Какво общо има спасението от изпадане на Бенковски с финансовите проблеми на Локомотив?

Има много общо и очевидно Вие го знаете отлично:
Зависимостта от политическа партия никога не приключва добре. Мандатът и един проект са временни, до постигане на цела и чао, затваряне на папката.

5
СПОРТЪТ В РУСЕ / Re: ФК "Локомотив" Русе
« -: 06 Август, 2019, 19:22 »
Еми, да. Важното беше да се спаси Бенковски Бяла от изпадане. Много жалко.

6
СПОРТЪТ В РУСЕ / Re: ФК "Локомотив" Русе
« -: 05 Август, 2019, 19:45 »
Дали ще домакинстват на Градския стадион?
Едва ли. Но това да им е проблемът. Дано да се играе този мач.

7
СПОРТЪТ В РУСЕ / Re: ФК "Локомотив" Русе
« -: 02 Август, 2019, 21:15 »
Гледам, че Локото са потвърдили участие и днес са участвали в жребия за СИ трета лига. Обаче първият им мач е другата Събота, на 10-ти. Домакинство на Кубрат. Дали изобщо ще успеят да съберат отбор до тогава  ???

8

Тук аз лично имам няколко хипотези :
- Д-ра се кандидатира за кмет - предизборно обещава светло бъдеще за Дунав, но само ако вземе властта в общината.

Възможно е да излезеш прав. Особено след зрелищното партийно харакири, което гледаме тези дни. Докторът внезапно се дръпна настрани и накрая може да се окаже най-малко залят с фекални компромати. Обаче там така жестоко са се изпокарали и са се хванали гуша за гуша, че всякакви прогнози в момента са като гледане на боб.
В момента изглежда напълно вероятно Русе да се окаже с кмет от друга партия, а това не е добра преспектива за Дунав. Спомняте ли си цирковете, които направиха Крушева и Пазарджиев от ВМРО, на сесията на Общинския съвет, когато обсъждаха субсидията за отбора?

9
"решението е вследствие на неразбирането от русенската общественост, омаловажаване на успехите на клуба и подценяване усилията, които се полагат за издръжка и развитие на ФК Дунав..."

Не, това не е от сега. От преди 12 години е.
https://www.sportal.bg/wide_news.php?news=50245

Ама по принцип си е същото, само изпълнителят е друг. Уж. Не си мерят приказките. Щото знаят, че минава.

10
Естествено, че нямат намерение да подаряват базата на никого. Освен, ако не си плати. Там са направени големи инвестиции и тези, които ги насочиха, не са го правили с намерение да правят скъпи подаръци на някого. Независимо какво казва сега докторът. Той говори когато, каквото му е удобно. От тази база могат да се изкарват добри пари, дори само от футболна школа. Особено, ако това не е свързано със скъпа издръжка на професионален отбор.
Относно събитията вчера. Това, което прави докторът силно намирисва на политически ход. Първо - срещата съвпадна с момента, в който ГЕРБ обявиха, че Росен Даскалов е новият им фаворит за Русе. И вероятен бъдещ кандидат за кмет. Второ - срокът на ултиматума му изтича точно преди изборите. Росен Даскалов е външно лице за местните партийци и подмолната съпротива на представителите на местното статукво, няма да е изненада.
Дунав е създаден като политически проект и по дефиниция може да е средство за политически рекет. Явно моментът за това  е настъпил.

11
Така, да обобщим. Тази вечер станаха ясни няколко неща. Първо - Стоилов е пътник, вече официално свален от ръководството на общинската партийна структура и то не от местните партийци, а директно от София. Второ - докторът вече няма пари за футбол. Защо до Петък имаше, а сега вече- не и каква е връзката с първата новина -  всеки да се сети сам. И трето -  футболът вече не е актуален. Почваме да развиваме моторни спортове - Формула  1, Формула Е, Супер байк и други такива.
Живот и здраве, по-нататък, след като организираме строеж на писта за Ф1 и провеждане на  Гран при на Русе,  може рестартираме и футбола, ама от трета лига.  По традиция, на всеки 10 години тръгваме от нулата. Лошото е, че вече почти няма какво да се краде. 
Сега добрата новина - Веско Великов беше казал, че може да се върне в Дунав, но при друго ръководство.  Всички знаем, какво става, когато Веско поеме Дунав от В група. Някой да му пази телефона случайно?

12
Може би е редно да отбележим, че днес двама бивши наставници на Дунав се срещнаха в директен двубой във втора лига. Резултатът, който се е получил е любопитен.
Малинко срещу Веско...0:1
Това се е получило...
След мача Веско:
https://www.youtube.com/watch?v=3kwbrPqANHg
И Малинко:
https://www.youtube.com/watch?v=BX_Xby67tcQ
Малко неща са се променили   ;D


13
Може би е редно да отбележим, че днес двама бивши наставници на Дунав се срещнаха в директен двубой във втора лига. Резултатът, който се е получил е любопитен.
Малинко срещу Веско...0:1
Това се е получило...


14
Може би е редно да отбележим, че днес двама бивши наставници на Дунав се срещнаха в директен двубой във втора лига. Резултатът, който се е получил е любопитен.

15
Абе нямаше лиценз Веско, той и сега няма, но тук приликите свършват. Когато дойде при нас, той вече беше известен с "чудото от сезона на дините". Освен това ние го взехме за треньор на отбор в най-слабата от четирите В групи. Останалото той си го постигна със собствени сили.

Страници: [1] 2 3 ... 47