Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Rado412

Страници: [1] 2 3 ... 83
1
То и в А група падахме редовно и драми не правехме...
На русенския фен, обаче му се иска да погледа малко повече победи пък било то и в по - долно ниво.
Ако ще си кретаме, може да го правим и в Б и в А група.
Все пак, може би наистина ще трябва малко  търпение, колкото и да ни е трудно...

2
За мен лично мерило за потенциала ни ще са мачовете с Шумен, Светкавица и Спартак Вн.
Едва след като извъртим мачовете с тях ще си правим по - генерални изводи.
Ясно е, че в срещите с другите отбори ще правим грешни стъпки, дори и в Русе.

3
"Чичкото" в момента е жизнено важен защото дава така нужните в момента левчета!
Това разбира се си е мое мнение.
Аз например мога да си купувам за всеки мач билет за 50 лв, но ако някой вземе да ме убеждава, че ще чакам крушата да зрее примерно 3-4 години и едва тогава да атакуваме Б Група, то ще ме загуби за каузата на момента.
И за да не бъда разбран погрешно, пак заявявам, че това си е мое мнение. Но аз съм си друга бира, мен може да ме спечели единствено еаботеща кауза, а не такава на принципа проба - грешка.
По подобен начин най - вероятно ще разсъждават повечето фенове, без значение на каква цена си вземат билетчето.
Та това имах впредвид, че не е нужно в момента да губим приходи и фенове...

4
В нашият случай, абсолютно неоправдано ще бъде да се втълпява на младите ни футболисти, че промоцията в по-горна дивизия е задължителна, защото “онзи чичко от опашката за билети преди мача така бил казал”.
Онзи чичко от опашката е фактор и смисъл #1 за футбола в целия свят! За него е тази игра и без него съществуването на футбола е немислимо! Самите футболисти го казват - "без публика играта не ни носи удовлетворение"! Той си плаща и има право да мечтае, да се надява, да дава мнения и т.н. Аз например не се идентифицирам напълно с него , но се надявам бързо да излезем на "терена на по-високото ниво в нашата футболна Йерархия". Есента ще я изкараме така, през зимната пауза ще се прецени ситуацията и предвид финансовата стабилност на клуба защо да не се атакува промоция? В този форум мнозина прозират предвидливо какви негативи ни дебнат при едно проточване на участието ни в трета лига ;). Атаката на промоцията не трябва да стане на сила, самоцелно или недомислино, но не трябва и да се неглижира!

Много точно!

В недалечното ни минало имаше един ФЕН - Президент, който умело изгони всички "чичковци". Тази грешка не трябва да се повтаря!
В момента именно "чичковците" могат да си дадат левчетата , за да може амбициозния и млад отбор на Дунав да расте!
И да- промоцията не трябва да е самоцел, но ако нещата се наредят добре, то това би бил възможно най-добрия сценарий!


5
Само, че без амбициите на стадиона ще останат да ходят редовните 200-300 човека, плащайки биетче от два лева, а ония сърдитите от касите няма да ги видите скоро. Нито тях, нито техните левчета...
След година - две по-талантливите хлапета ще избягат да играят в по-горно ниво и ние пак ще циклим при селата.
Сори, но това си е мое мнение!
Съгласен съм, че това ни е пътя в момента, но според мен трябва да си гоним промоция!
Видях доста хляб в момчетата. Нужни са само още 2-3 опитни като Дидо, за да могат малките да израстват бързо и да си гонят промоциите.
Аз също съм твърдо против вземането на мъртви души и несретници от рода на Долапчиев и компания.

6


Едно от футболистчетата е на квартира във входа и през вечер се събират на купон, та не всичко е футбол за тях :)
Жалко ...точно в този момент всичко трябва да е футбол за тях!
И да играят отборно футбол, а не на "Лаком за гол" ...

7
Аз съм с много смесени чувства от този мач...

1. Спартак Вн - селски отбор със селски манталитет. Накъдето са тръгнали с тази игра и поведение ще бъдат тъпана на Б група. Не им прави чест, че след като поведоха и започнаха да се търкалят като цигани пред ТЕЛК ... То футбол след гола почти липсваше.
2. Съдията изобщо не беше на нивото на т.нар. "дерби". Много слаб . Ако това е топ нивото на съдийството във В гупа - тъжно ...
3 - Дунав
Позитиви :
Много хъс, много борба, много тичане, много желание, добри индивидуални изпълнения ..., но ...
Негативи :
Липсва движение на топката и не се подава , а се търсят основно индивидуални пробиви, малко сме "меки" в единоборствата и обикновенно ги губим.
Много неприятно впечатление ми остави вратарчето ни, който след изравняването започна да бави и заслужено получи картон. Вместо да бяхме използвали мощния импулс и мощната подкрепа от трибуните. Можеше спокойно да имаме още 1-2 положения в продължението, а той ги опропасти по най-тъпия начин!

Вижда се, че смо с желание и тичане няма да стане. Трябва малко опит, малко тактика, малко разцъкване и ... удари към вратата.
Иначе БРАВО! Бориха се цял мач и заслужено си взехме точката!

Момчетата трява да осъзнаят, че имат златен шанс да се изявят и да станат героите на Русе. Не трябва да го пропиляват. Не трябва да позволят ентусиазма в публиката да угасне, защото ще отиадат зедно с отбора в забвение.
Сподред мен трябва да се борят още тази година за промоция в Б група, за да имат мощната русенска подкрепа. Една година забавяне ще коства доста ...

Дерзайте дракони!


8
Видях продажбата на билетите онлайн.
В мен се породиха няколко въпроса.
Ако си купя билет за 10 или 20 лв то ще имам ли достъп до сектора под козирката, след като при закупен от 5 лв - може? И ако да - защо не е отбелязано при цената на билета?

9
Иначе ние ще продължаваме да закупуваме ел. билети, дори предлагам да се пуснат такива за анулирания мач с Бенковски, за да не се губи набраната инерция ентусиазъм.
Това си е задължително условие.
Иначе по-другата събота сме на стадиона и ще подкрепим мощно нашите лъвчета!

10
. Русе има огромен икономически потенциал и е въпрос на време, може би донякъде и на много добър кмет, да го оползотвори.
Това е безспорен факт!
Русе е града в Северна България (а и не само) с най-голям потнциал. Ние се намираме в изключително добра локация от стартегическа гледна точка. За мен единствено слабото местно управление придружен от немощния мениджърски потенциал на местните управляващи и слабия лобизъм през последните 30-40 години ни доведоха до това положение. Един оправен и на място областен управител и кмет с нюх могат да направят чудеса за няколко години. Русе има огромния потенциал да бъде разцъфнал бизнес център, а с това и ценътр на култура, спорт, образование и т.н.
За жалост такива не ни се паднаха...

11
Браво за инициативата с онлайн билетите!
Направете такава и за гостуванията!

Аз за жалост няма да съм на стадиона, но се включих с билет за 50 лв  ;D

Само Дунав!

12
И ако случайно стартираме в Б група ето ни и програмата за първите 5 кърга. Всички мачове са от 18 часа.

1 кръг
08.08 /събота/
Дунав Рс - Витоша Бистр


2-и кръг
15.08 /събота/
Струмска слава - Дунав Рс


3-и кръг
19.08 /сряда/
Дунав Рс - Септември Сф


4-и кръг
23.08 /неделя/
Дунав Рс - Хебър Пз


5-и кръг
29.08 /събота/
Янтра Гб - Дунав Рс

13
Да му е честито на другаря Нунев. Успех му желая на следващите избори в Русе.
Ха дано, ама надали... 😜😜😜

14
Един от най-сърцатите ни играчи си тръгва  :-[
Аз лично му пожелавам успах при Веско!

Старши-треньорът на Кариана (Ерден) - Веселин Великов ще подсили тима си с футболист на Дунав (Русе). Бившият наставник на "драконите" ще прибере в монтанското село халф-бекът Михаил Милчев. Той може да бъде използван и като централен защитник.

Великов се е възползвал от тежката финансова ситуация при русенци и веднага се е свързал с Милчев. Двамата се познават отлично от престоя на треньора в Дунав.

Очаква се Михаил да дебютира за Кариана в събота (25 юли) в контролата с Локомотив София, която ще е в "Надежда".

15
Честно казано аз бих се радвал да гледам следващия сезон в Б група с отбор, който е изграден от наши си юноши + някои друг млад дошъл от ниските нива или от юношески формации на други клубове.
Да, няма да има много майсторство (поне в първия сезон), но ще има много желание, което пък липсваше в отбора в последните 2-3 години. То и майсторство липсваше де ...
Трябва по възможно най-бързия начин да се намерят варианти да се развали концесионния договор, да се предприемат бързи стъпки в тази насока и да се случи. Колкото по-бързо, толкова по-добре.
Отбор в Б група Русе може да си издържа, мисля без особен проблем.
Важното е да се създаде предпоставка за надграждане и възраждане! Да имаме шанс отново да играем в най-високото ниво на футбола в България. С концесията се обричаме на нови 30 години тичане по селските поляни.

Страници: [1] 2 3 ... 83