Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - DFC1902

Страници: [1]
2
в/ по доклад:
     1. За използване на факли в сектора се налага имуществена санкция на ФК "ДОРОСТОЛ" (Силистра) в размер на 37.50 лв. на основание чл.37, ал.1, т.22.2."а" от ДП
     2. За обидни и нецензурни скандирания на публиката се налага имуществена санкция на ФК "ДОРОСТОЛ" (Силистра) в размер на 125.00 лв. на основание чл.37, ал.1, т.23 от ДП
     3. За обидни и нецензурни скандирания на публиката се налага имуществена санкция на ФК "ДУНАВ" (Русе) в размер на 125.00 лв. на основание чл.37, ал.1, т.23 от ДП

К*Р ЗА БФС!
Поздрави от Силистра!  8)

3
2026-та пак е в Щатите световното и ще е с повече отбори 42 ли 46 ли не помня  ;D  може би на американска почва ни върви на нас само и там да повторим  :o
48

4
Някой знае ли кога  започва следващия шампионат на ППЛ?

20 Юли?

5
Иначе заради липса на отбори Бенковски Бяла си запазват мястото в третия ешелон.

Това на 100% ли е потвърдено?

Иначе има някакви слухове, че Доростол (Силистра) отново ще има отбор в Трета лига..

6
Всичко друго, освен загуба с под два гола разлика, за мен ще е приятна изненада ... :( :-\

+1

7
да попитам калко отбора отпадат в б група

1 директно (последния), 2 може би (играят баражи).

9
Вижте скандалния червен картон, заради който Интер (Добрич) напусна Североизточна Трета лига

http://www.sportal.bg/news.php?news=628521

10
„Доростол“ (Силистра) надигра категорично гостите от Хитрино

 ФК“Хитрино“: 12 Харун Якубов, 4 Енес Кахриев, 24 Максим Недев, 77 Евгени Стоянов, 19 Васил Стоянов, 6 Мерджан Мустафов (8 Траян Илиев), 99 Христо Станчев, 9 Христо Александров, 11 Расим Нурханов (7 Тасин Севгин), 10 Асен Гайдарджиев, 21 Акбел Османов (17 Хакан Шюкрю)
 Главен съдия: Борис Попов (Бяла Рс) с помощници:Кристиян Георгиев и Стефан Кръстев (Русе)
 Стадион: Луи Айер Силистра – 300 зрители
 Голмайстори: 1:0 Тодорин Димитров в 15 мин., 2:0 Илиян Стоянов в 24 мин. 3:0 Емре Акиф в 26 мин., 4:0 Емре Акиф в 32 мин., 4:1 Евгени Стоянов в 41 мин., 5:1 Мелих Алим в 55 мин., 5:2 Асен Гайдарджиев в 70 мин.
 Жълти картони: Владимир Перчемлиев, Тодорин Димитров и Емре Акиф - (Доростол) и Акбел Османов, Евгени Стоянов –(Хитрино)

 ФК“Доростол“(Силистра) се наложи с 5:2 над ФК“Хитрино“ в среща от III-тия кръг на Североизточната трета лига, в мач изпъстрен с много емоции и борба по целия футболен терен. Двата отбора –„новаци“ в групата демонстрираха открит и красив за гледане футбол, който доведе до седем попадения в двете врати. Срещата започна много добре за домакините, футболистите на които още в началото обсадиха вратата на гостите и се стремяха да решат мача в своя полза. Честите им атаки чрез Емре Акиф, Тодорин Димитров и Теодор Георгиев застрашаваха вратата на Харун Якубов (Хитрино). В 15 мин. при една от поредните атаки на „Доростол“ двойно подаване между Емре Акиф и Тодорин Димитров в наказателното поле на гостите завърши с откриването на резултата 1:0. Девет минути по-късно отново с двойно подаване в наказателното поле нападателите на „Доростол“ удвоиха резултата чрез Илиян Стоянов. Вместо да изнесат играта напред гостите от Хитрино като че ли бяха шокирани от рано падналите голове и несигурната им игра беше веднага наказана с нови два гола дело на младата надежда на „Доростол“ – Емре Акиф в 26 мин. и 32 мин. за 4:0. Треньорското ръководство на „Хитрино“ явно недоволно от представянето на някои от състезателите си премина на две бързи смени като на местото на Акбел Османов в игра влезе ново привлеченият Хакан Шюкрю , а в нападение Тасин Севгин замени Расим Нурханов. Три минути преди края на първото полувреме Евгени Стоянов (Хитрино) върна един гол и двата отбора се прибраха на почивката при резултат 4:1.
 Втората част отново започна на високи обороти. В началото инициативата взеха футболистите на „Хитрино“ които задържаха топката повече чрез Мерджан Мустафов, Христо Станчев, Асен Гайдарджиев и ново привлеченият Васил Христов. Въпреки това обаче многоходовите им атаки стигаха до наказателното поле на домакините, без никаква заплаха за стража им ветеран Веселин Василев. Влизането в игра на Траян Илиев на местото на Мерджан Мустафов в състава на гостите с нищо не промени обстановката на футболния терен. Едва влязъл в игра в 55 мин. Мелих Алим от състава на „Доростол“ покачи на 5:1 с шут от рамките на наказателното поле. В 70 мин. от пряк свободен удар Асен Гайдарджиев оформи крайното 5:2.
 В иначе коректния мач главният съдия на мача Борис Попов от Бяла Русенска област показа пет жълти картони на Владимир Перчемлиев, Тодорин Димитров, Емре Акиф - (Доростол) и Акбел Османов, Евгени Стоянов – (Хитрино)
 След мача старши треньора на „Доростол“(Силистра) Деян Дечев беше радостен от победата. „Закономерна победа на отбора ни, особено през първото полувреме тотално надиграхме отбора на Хитрино, докато през втората част гледахме да запазим натрупаната преднина и запазим сили за следващите мачове.Не съм предполагал, че ще ни е толкова лесно срещу Хитрино, предполагах че ще ни изненадат с нещо но това не се случи и това е добре за нас. Ние и те са новаци в групата и играем с четирима юноши старша възраст в основния състав – Емре Акиф, Мелих Алим, Георги Колев и Десислав Андеев. Бъдещето е пред тях и ние и занапред ще разчитаме на тях“.
 В следващия IV кръг на 3.09.16 г. (събота) от 17,00 часа Хитрино приема у дома „Светкавица“(Търговище), докато „Доростол“(Силистра) отново е домакин срещу „Ботев“(Нови пазар) – също в събта 3.09.16 г. от 17,00 часа.

Shumen Football News

Страници: [1]