Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - zapalqnko64

Страници: [1] 2 3 ... 26
1
Може би това е цената за оставане :)

2
Ново начало за отбора, па дано Президентът не влязъл в спиралата

3
Да не ни дава Господ Малин да ни е скаут

4
Добри точки, но играта я няма никак. Има някакви проблясъци, но центърът е безобразен. И двата отбора са зле

5
Естествено. Някой си плаща. Не знам наште дали са достатъчно мотивирани и дали Малин е добър мотиватор?

6
Витоша и Локо Пд отпадат. Ние ще се спасим. По-добре сме от тях. И Коце-Лаптопа е кат нашио тренер. Иска нещо, но няма изпълнители за тая тактика.

7
...Дано купим някой мач, че с тия чужденци, които ще дойдат, ще ги чакаме 1 месец да смъкват килограми както Жатобе-то докато заиграе, Ама май това е и тактиката. Да сме във форма април и май. А ако и Малин-ката ги форсира на лагера,глей кво става! Вместо да строим, пак разрушихме. Пак на парче тоз русенски футбол.

8
Мишките напускат първи. Разтикаха Веско и всеки се спасява вече бързо. Подготвиха възможни ходове като с Пинчера и работата е на ниво Б В група.

9
Веско си чака договора, както и футболистите. Защо да си чупят краката по скапаните игрища в района след като ръководството е неподготвено за серия А и едва сега се правят терените. Мин.година на стадиона в Рз като стъпваха и се кефеха колко е готино и играеха с удоволствие. Сега за кво? Първите 3 места окупирани ,а за 4-то трябват играчи и пари.

10
Дъщеря ми преди 3 години я водих на мач в Сф и аз масово както и др.родители попълвах декларация. Вадиш, снимаш и гледаш напред.

11
Абе,явно са си направили сметката добре. И мин.година се изненадахме,че ще играем само 2-3 мача в Рз,ама отиде почти година. И сега ни подготвят добре. Не останаха строители в Бг.

12
Какво става със стадион" Дунав"?

13
Как няма да се дънят като играят на непривични постове и нямат халфове. Вярвам, че с новите всичко си идва на местото. Победа с най-малко тройка. Момчетата са спокойни вече.

14
Доктора спомена,че може и служебно да се загуби някой мач. Явно и така ще стане. Ще се работи по терена-пределно ясно,щото поливната система не е на ниво,което се изисква и дренажа също.

15
Преслав даже загрява и щеще да влезе. Смятам,че Веско ги върти,защото никой не е във форма и търсеше чрез Васев и неговия опит стабилност в защитата,но двамата напред с Хубчев-не става. Това да не е Искандер,който бягаше здраво и обираше отзад и с физика дори. Наско Атанасов с опита и силния шут също всяваше респект,а сега е бягане и отзад-дупка. И Станката му писна и спря да се мята. Марем не му викна и...Кросчета яки и да не се скътават по алеите в парка,щото и това сме виждали. Как да пресират в центъра като всеки чака на другия . Май и звездичките с паричките им дойдоха в повече. Когато не си готов психически за нещата-ти се струпват с огромна сила,която не мож я поемеш. Трябва лидер,който да ги поведе.

Страници: [1] 2 3 ... 26