Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - persin

Страници: [1] 2 3 ... 18
1
Браво играят момчетата,върнахме им го.

2
Доволен съм от резултата не и от играта през първото полувреме,тези трябваше да ги бием с двуцифрен резултат,ама с десет човека в защита трудно се играе,само напред  и нагоре момчета,САМО ДУНАВ  :)3
Дано не вали

4
Ще дават ли мача някаде на живо

5
Браво на Дунав само нагоре и напред.

6
Честито!

Много ценна и заслужена победа с 3-1 срещу лидера в групата!!!
Надиграхме ги тотално и само младостта и неопитността ги пощадиха от разгром.

Много желание, но и много брак в действията ни.
Пак ще кажа, че имаме крещаща нужда от поне още 1-2 много опитни бойци и сме готови за първото място.
Между другото Раденцов играе ли все още някъде? Би ни бил полезен.
Май в Спартак Плевен ако не се лъжа

7
Димов не е виновен. Известно е, че той не може да вкарва дузпи. Треньорът трябва да определи поне трима дузпаджии от юношите. Така и така този сезон е само за обиграване. Но и с вкарана дузпа пак щяха да ни бият. Нещо в защитен план куца. Не знам какво, защото не съм гледал нито един мач досега и скоро едва ли ще мога да гледам, но изглежда ще губим още доста. Просто на този етап това са ни футболистите, не можем да си позволим други. Дано по-скоро  израснат повечето от тях и физически и технически и тактически и психологически.
НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН,ЯВНО ТРЕНЕРА,НЕ ЗНАЕ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВКАРВА ДУСПИ

8
Към ръководството,махнете Диан Димов от отбора,срам и позор да испусне две дуспи,да играем само с младите момчета,те са бъдещето на Дунав,нищо лично към Димов ама така не става,яд мее много,но САМО ДУНАВ

9
резултат

10
0:0 след първото полувреме.Ужасен терен,никакви положения.Просто владеем повече топката,но дотам засега
благодаря

11
Резултат

12
Илия Памуков ни е новият старши треньор. Нямам много наблюдения върху стила му и начина му на работа, но дано се справи.
Ако не греша, Илиян Памуков работи с част от тези момчета още от времето, когато беше в Аристон и ги познава отлично. Водената от него гарнитура се представи доста  доста успешно в елитната U17 миналия сезон и вероятно това е натежало.  Иначе, Ивайло Кирилов също би се справил, той има солиден опит СИ Трета лига покрай Локо Русе, а преди това, мисля водеше и Кубрат. Цирков също показа, че има солидни качества, макар и да е с по-малко опит.
И да добавя -  само адмирации за хората, които спасиха клуба от затриване и буквално го измъкнаха  от лапите на мутрите! Предполагам, че са минали през ада, за да го постигнат.
Браво много добре са направили,шапка им свалям

13
И Макенджиев се маха,май никой няма да остане в ДУНАВ,мамка му тази нещасници затриха отбора

14
Общо взето ситуацията е такава - отбор няма. Има едно ЕАД с лиценз за Б група. Което 3 седмици преди началото на сезона няма играчи. Имаше обявено представяне на новите собственици, но такива не се явиха. Имаме едно друго дружество, взело на концесия базата и един доктор, регистрирал на свое име емблемата на клуба като търговска марка до 2027 г., ако не ме лъже паметта.
Има възможност новото ръководство да се прояви като такова и да вземе набързо няколко играчи, които заедно с юношите могат да докарат клуба до средата на Б група. Може да вземем и Енгибаров за треньор, което няма да е добре - досега не е показал качества никакви, нито в А, нито в Б група.
Може да станем боксовата круша на Б група, като новото ръководство управлява клуба като другите си бизнеси - никой не знае има ли ги, няма ли ги, нарушения на елементарни административни правила.
А може и да не почнем Б група. Тогава ще е тежко. Ако някой се появи като спонсор или на фенска основа, може да вземем нечий лиценз за В група - ситуацията е толкова трагична в СИ В, че ще ни приемат всякак. Остава темата кой, как и защо, с какви средства,за чия сметка. Тогава очаквам да се появи Доки и да си иска парите за емблемата. Няма да може да се ползва и базата.
Това са вариантите. Малко или повече зависи и от нас, поне да има клуб с името Дунав в града, който реално да играе, а не да съществува, за да може някакви герберски тъпаци от Бяла, маскирани зад някакви анонимници от Шумен да се ежат. Перспективите са трагични. Ръководството с партийната подкрепа така подложи, че да е сигурно, че в мандата на Пенчо, Русе няма да има клуб в А група, а може и въобще да няма. Което е жалко.
Много ама много правилно казано колега,БРАВО,и само Дунав,то се знае

15
North-а си е герберски трол в чист вид. Сегашният кмет му бил виновен - за кое бе, чадо? За концесията, дето  я дадоха герберите? За това, че се допусна Доки да си регистрира емблемата на свое име? За това, че отборът беше накаран да агитира за ГЕРБ не само официално, ами и с неофициалното - ако  гласувате за ГЕРБ, имаме ясен план, ако не - не се знае какво ще стане? И тука идва другият въпрос за герберопоклонниците - що за русенци и футболни фенове са тия измекяри, дето имат ясен план за отбора, ако са на власт, но не могат да го реализират в опозиция? Какво е това - щяха да го правят общински? Ако не е така - бизнесмените им сега нямат достъп до обществени поръчки? Каква е причината великият герберски план за Дунав да не се реализира? Може би, че не искат да стане факт по времето на кмет от друга партия да има отбор в А група? Що за дебилност е това? Значи само показва, че на тях никога и грам не им е пукало. А щом е така, е по-добре колкото се може по-бързо да изчезнат от местния политически живот. А за приказките за разтропания кмет, ви се каза 1000 пъти, скъпи симпатизанти на ГЕРБ, че заради вашия беленски любимец и компания, Дунав е ЕАД и кметът нито има възможност, нито има право да се намесва. Но може би за вас разбирането за власт е такова - един самодържец управлява всичко и всички напук на правилата. То затова сега висим с неясна концесия и фалирал отбор без бъдеще.
Доки и Нунев решиха, че в Русе повече футбол няма да има. Те са виновни, те са отговорни и така са си постлали, че никой да не може да ги спре. Пък ти си вярвай, драги ми, North, че сегашният кмет бил виновен.
+1

Страници: [1] 2 3 ... 18