Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - FCD

Страници: [1] 2 3 ... 260
1
В момента сме доста по-слаби от тях и такива се реалностите. Но дори да се напънем традиционно по домакински, ще ни пратят някой "Кабаков" и сме до там. Забележете само класирането в момента на върха и си представете евентуално гостът да изгуби каквито и да е точки в Русе. Аз не го виждам това в дирижираното ни първенство и срещу нас ще бъде извадено просто всичко. За съжаление, както сам каза, сега ще гоним дивото. Ако няма да смъкваме гащите както в София, то трябва да излезем с мотивация така, щото не с тях, а поне с Рома ще играем и то с мисъл все едно 100+ минути поне ще играем, а не да ни набутат голове в 90 минута като на Витоша. Друг шанс няма. Може би това ни е последният шанс да не изоставаме твърде далеч, но е прекалено слаб и прекалено теоретичен. Нито имаме тяхното лоби, нито техните финанси, нито техните футболисти като Десподов, Мауридес, Пинто и т.н. Каквито и щото и да са, стабилни или нестабилни, ни превъзхождат дори като игрови капацитет в момента. Работата е класическото "а дано, ама надали". Ами... поне да стане емоционален и оспорван мач, а пък ще ни трябва и доста късмет.

2
По ирония на съдбата бившият ни играч на Дунав Юли Ненов става играч на кръга... срещу Дунав.
https://www.sportal.bg/news.php?news=755816
Да му честитим на Юли, макар и с леко горчив привкус за нас.

3
Трябваше да пусна две мнения, тюх да му се не види!

Disclaimer:
ГЕРБ е най-великата партия на света и по всички земни кълбета и прави най-яките и оригинални празнични осветления!


Всички крайни оплаквания се отправят и вървят към цар Кралев - той е и истината и живота. Перуката никой не го бръсне, че доставил 20 каси висококачвствен алкохол в барчето на БСФ-то. Важното е еврофонда и бюджедния фонд да върви, а и електоратът трябва да е доволен, не може да се влагат само политически невъзвръщаеми средства. И на нас така ни вложиха преди 2 години, а не осъзнавахме, че просто ни го сложиха. Така че "оставката" е най-малкия ни проблем като национална кауза днес.


4
Ами аз неслучайно  казах по време на мача, че от ГЕРБ много ги е страх да дадат дузпата.  ;)
Иначе извън това, Преслав, оставка!  :D

5
Киров също е виновен - прекалено много се доверява на Петров, който е абсолютно негоден за професионален футбол. Смяната с Патев беше след дъжд качулка. Иначе мачът си отиваше 0:0.
Няма как да не се съглася с това, не ми е ясно защо за пореден мач го слага титуляр, като се вижда, че е нестабилен не от вчера. Избягвам персонални оценки, но това, което направи Преслав, е ужасно. Може би по-ужасно, отколкото една такава подобна грешка на Попадийн от миналата година. Все едно опрапастяваш усилията на целия отбор. Тези връщания към вратаря са много опасни, особено към Антонов, а има и други решения. Това е, слаби сме като гости и трябва да се примирим с борбата си за оцеляване, но поне в домакинствата трябва да сме железни. Но следващото домакинство е едно от трите най-трудни. Мачът е демонстрация за това, че един отбор е толкова силен, колкото е най-слабото му звено. Да благодарим и на бавносричащия депутат и неориентираните му палячовци в черно, които вече ни забиха пирона на "ковчега" в мача.

6
На мен въпросният защитник никога не ми е харесвал как играе за нас. А сега им направихме реципрочен подарък за първия мач в Русе, където Ботев допуснаха подобни елементарни грешки и сами се биха. Не намерим ли път към изравняването в този важен мач, ще берем ядове. А и този Апостолов...

7
Голям страх да я свирят тази дузпа от ГЕРБ, сакън на да не развалят празника на лампите от поръчките им  :D  Големи консултации, голямо нещо и накрая пак смях в залата.

8
А така! Полевата пътеводна звездна "блесна" в по-непретенциозния отбор. Абе само Божинката знае какво му е, когато човек знае к'во му е... като в Ню Йорк... Уф... объркАх се и аз как точно беше.  :D

9
Цитат
Групата на ФК „Дунав“ за двубоя с Ботев (Враца):

Вратари: Станислав Антонов и Филип Димитров;

Защитници: Христо Попадийн, Мартин Ковачев, Божидар Васев, Петър Патев, Преслав Петров и Георги Динков;

Полузащитници и нападатели: Красимир Станоев, Светослав Ковачев, Иван Коконов, Бранимир Костадинов, Ахмед Ахмедов, Борислав Балджийски, Александър Александров, Деррек Менса, Исмаил Иса и Мухамаду Ндиайе 
https://www.sportal.bg/news.php?news=755144

10
Като Божинката във Враца ли, макар и да му се струва Ню Йорк и да не е за повече пари?  :D Като цяло не е приятно това за бившите ни играчи и ние няма как да не им съчувстваме, защото малко или много са част от нашите най-мили и топли спомени от онези незабравими сезони. Особено за играч като Шопов е жалко да се пропилява таланта му превръщайки се в дълбока резерва. Но нека това им е за урок какво губят, като печелят някой лев. Не всичко е пари на този свят, не всичко. А блесвайки с талант чрез редовна игра, ако действително има такъв, Дунав може да служи като много по-неочакван трамплин. В момента на тяхно място дойдоха и/или останаха момчета, които играят с желание и те спечелиха бавно, но сигурно обичта на русенската публика.

11
Да им е честито! Дано си напълнят стадиона и да стане шоу.

12
Да, при това положение предстоящият мач се очертава крайно интересен и важен и за двата отбора. Аз го виждам троен, тоест не го виждам никак, ако трябва да го прогнозирам твърдо. Като фен на Дунав давам прогноза Х2, но ще е трудно, защото ме притеснява дали като гости ще разчупим шаблона все нещо да не ни достига. Не се притеснявам къде ще домакинстват врачани, понеже знаем как беше с нас преди два сезона. Това е нож с две остриета. Дано Божинката и Ненов нямат ден. Срещу тях имаме не по-малко опасни нападатели.

13
Очаквани точки предвид съперника. Единственото неочаквано нещо за мен, а предполагам и за повечето колеги, беше сухата мрежа, но и беззъбите тигърчета ни помогнаха за това. Второто полувреме "тип Банско" също не го очаквах баш така, имах време лежерно да прочета вестник, докато си приспиваха добре мача в доволно бавно темпо наподобяващо песничката за Дунав. Поздравявам целия отбор и най-вече Светльо Ковачев за дебютния му гол, страхотен е! Хайде сега да се отпушва и да ги шие наред. Витоша в Русе трудно играят срещу нас. Не че в Бистрица играят лесно, но тук съвсем. Като цяло много ключова победа и сега нещата стават интересни, стига да не се превръщаме в неузнаваем отбор още на следващия мач с Ботев Вр.

14
Аз пък не вярвам, че ще е чак толкова трудно да отбележим. Този сезон, изненадващо или не, вкарването на голове не ни представлява особена трудност. Проблемите ни са най-вече в защита, така че ако има нещо притеснително в предстоящия мач, то е дали ще успеем да вкараме повече от Витоша. Надявам се да успеем.
Абсолютно. При нас целта е да вкараме един гол повече, отколкото на нас ни вкарат. Може и 5 гола по желание на Людмил Киров, но да е един повече, нямам нищо против. Гледам да го карам по-оптимистично.  :) Просто сега и в следващия мач ни се удава шансът да се оттласнем от проклетото 12-о място и всичко е в нашите ръце/крака, дето се вика.

15
Ясно е, че вече критериите ни са силно занижени и не знаем какво да очакваме. Аз се чувствам разочарован и от отношението към ТКБ обръщайги го на контроли и това няма как да вдъхновява, особено когато гледам как другите се борят за честта си и Фортуна ги възнаграждава за това. Сега има си хас да постигнем някой нов връх в мач като предстоящия и всичките теоретични обяснения за преуморени футболисти, пазене за първенството и прочие ще станат на пух и прах. Затова трите точки трябва да се очакват и всичко останало ще е провал.

Страници: [1] 2 3 ... 260