Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - FCD

Страници: [1] 2 3 ... 263
1
Така е, за съжаление нещо стана с него след първия сезон и не че не е имал възможности да изяви офанзивните си качества, но уви, не му се получи и сега логично се разделяме, такъв е животът. С огромно уважение към него му пожелавам успех, където отиде. Той даде много за Дунав. В създалата се ситуация обаче такава раздяла може би е полезна и за двете страни. За мен той се е изчерпал за ПФК Дунав, но съм сигурен, че му предстои да дава още много другаде. Аз взех много да се притеснявам, че заприличахме на Локомотив ГО от първия сезон, когато те застрашени от изпадане, започнаха да купуват и продават кой ли не и откъде ли не и накрая знаем къде приключиха. Някак си ми прилича ситуацията и на тази в началото на годината, но дано този път не е същото от качествена гледна точка. Хайде от количествена е същото, ако не и повече. Дано някои съфорумници тук са прави и новите попълнения не са пак "на кило". Съжалявам за Коконов, не ми се искаше да напуска, не беше лош футболист. Същевременно е добре, че Диян Димов се прибира. Ще видим. А Ндайе, Менса и прочие екзотики напуснаха ли, понеже съм изпуснал? Те всъщност уж веднъж вече напуснаха, пък пак бяха там. Обърках се и аз вече кой идва и кой си отива.

2
Кои бяха истинските фаворити на хората? Някой да е чувал нещо скоро за Радуканов? Стоев да е постигнал с Арда нещо по-различно от Топчо? И двамата щяха да изтропат същите говна и в Дунав, само че за по-други заплати. Единствено Мастиката би бил по-добър вариант за нас, но той си намери тихо и добре платено място в София и никога нямаше да си сложи таралеж в гащите. Такава е съдбата на бедните клубове - да оцеляват нон стоп! Докато не се намери състоятелен спонсор/спонсори и разбиращи от футбол ръководители, само ще си чешем езиците тука и ще късаме нерви >:(
И тримата са хора от съвсем друг сой и галактика като треньори, с лицензи, опит в А група, всичко и нямат нищо общо с Орачев и Киров.

3
А, да, на тебе като ти показват публично среден пръст, няма ли да е унижение после това? Аз такъв футболист не мога да уважавам! Някога ми беше любимец, но не мога да приема каквато и да е подобна грозна проява под каквато и да е форма срещу фенове на Дунав.

4
Огнянов е поканен от Людмил, а Людмил ние си го избрахме!!! ;)
То както е тръгнало, напролет може и ние да си го изгоним ....
Не си спомням да сме си го избирали ние, никъде няма данни кой и с колко го е избрал. Избра го ръководството еднолично и ползвайки някакви фейк медийни рейтинги. Истинските фаворити на хората си бяха... знаете кои. Така че не сме си го избирали ние. Сега гледам обираме "каймака" на най-слабия отбор в ППЛ и направо ще го цъфнем и вържем. На нас цялата работа ни е наобратно на нормалното и затова и резултатите ни са такива. Щом сме го докарли дотам да се радваме, че ще се връща футболист, който така се подигра с нас, значи вече сме ударили дъното.

5
В голяма грешка си. Това не е градене, а усвояване. Разликата е огромна. Тази думичка "усвояване" се превърна в паразит за българската икономика, в частност и спорт, но в манна небесна за джобовете на много некадърни хора. Понеже те са несръчни така или иначе и по друг начин пари не могат да спечелят. Стадионът е толкова грозен с тези грозни трибуни, а сега и друга нива разкопаха до разкопаната картофена нива. Горкият стадион. RIP

6
Не съм отчаян, а ги презирам, защото се подиграват с нас - гражданите. Ние сме най-бедни и най-зле в цяла Европа. Те не работят за нас, а срещу нас във всяко отношение - социално, спортно, здравно, всякакво. Добре, извинявай, ама това звуково недоразумение изплющяно на козирката си е чисто и просто паметник на некадърността. А пък и поне да можеше да се задели нещо от безполезна дуднеща уредба за 70 бона. Тя на съседните сектори не се чува, а камо ли на далчните, а сега даже спря, сякаш да покаже колко е безполезна сама по себе си. Кой умник го е измислил и предложил това? Целият стадион вече официално е един голям паметник на глупостта и подигравката с данъците на всеки от нас.

7
Понякога се чудя как е възможно такива некадърници да управляват града ни, държавата ни, всичко!!! С конкурс по тъпота да ги бяхме сбирали, нямаше да можем до отбележим такъв нисък резултат от дейност. Продукт на системата ни. Можеха да навържат, можеха да направят стадиона, можеха да надградят. Можеха... А ти спи народе и се чуди защо са можели, а не са! Лека нощ - както се казва - и се надявай на ново добро утро с "а дано".

8
Пак някакви слаби футболисти от Б група. А за Диан големи приказки, голямо нещо за чисто и просто иди си, ела си. Защото и до немалка степен си пострадахме заради това, че той ни изостави.
Много точно казано !
Пак ще напълним каруцата с маймуни на килограм, които не струват ... лошото е, че ще вземем полуаматьори , които после да си пишат във визитката - играл в А група ...
Няма ли най-сетне да се вземат истински играчи, които да вдигат нивото, а не обратното  ??? ?

Ами, ако можеш да изкараш някой друг милион, дай го на доктора, че да доведем звезди.

Абе да дам, но ще завлекат и него ... :P
То въобще не е нужен и милион де, ама темата става твърде обширна. И 50 лева да са, и тях ще завлекат явно. И въобще не е въпрос главно на пари това, защото досега са изхарчени един куп с плачевни резултати. Явно отборът не е приоритетен, а други неща. Просто делата ни не отиват на уж елитен клуб. Селекцията ни е от Б група, треньорът ни е от Б група, управлението такова, всичко. Резултатите са реципрочни. И не сравнявайте предишния отбор с този, защото онези момчета се обиграваха твърде дълго заедно, а някои от тях са били с опит в А група преди това.

9
Пак някакви слаби футболисти от Б група. А за Диан големи приказки, голямо нещо за чисто и просто иди си, ела си. Защото и до немалка степен си пострадахме заради това, че той ни изостави.

10
Да благодарим на министъра-свиня за ограбените пари и че ни е избрал тази почтена фирма. Кое пиле ни окълва с тоя скандален Тарктур. Така е, като не се гледа кой ще свърши работата, а кои са наште хора и именно тук е занижения контрол, че няма кой да им потърси сметка. За терена се оправдаха с общината, че не го поддържала, а сега пак ли общината е виновна, че не е поддържала гаранционното табло? Прокуратура??? Ха! Те даже една проверка не могат да финишират като хората. Скапан терен, скапано осветление - ясно като бял ден на мач в 12:30 на разорана нива и угаснали лампи. Цяла България се смее на мошениците, само институциите се правят на улави. Жалка, жалка държавица.

11
Не знам как се докарахме до тука. Сигурно насила да бяхме се "старали", нямаше да можем да го докараме така. Както и преди казах, този мач е невъзможен в момента за нас и само някакво нареждане на бай Киро може да го промени. Обаче при само шест точки разлика с люляците няма как да стане това, затова така си и оставаме да зимуваме с жалките 15 точки и почти нулеви шансове да се класираме бойко (както бай ви Симеон казва  :) ) за групите.

12
На практика вече, за да се случи това, трябва да сме чисто нов отбор на пролет като лице и игра, и да ги подхващаме всички наред до края почти без право на грешки, за да можем да топим поне 7-8 точки разлика, без Ботев Вр, Локо Пд, Славия и Витоша да печелят по много. Сам си изчисли какъв е процентът вероятност за това.

13
И една вметка за съдиите, понеже така и така сега имаме повод да оплюем и тях. Ей такъв един да ни дойде на плейаутите, до които ще се докараме, и сме аут, без значение дали "плей", или "не-плей".

14
Точно затова направих горния коментар, който е по принцип, не визирам конкретния човек.

15
Даже и Мариян Христов признава, че имало дузпа и с половин уста оправдава съдията...
Абе нормално, такива са журналистите. Ако мачът се излъчваше от русенска телевизия, нали се сещаш какъв щеше да е коментарът на Росен с махащите ръчички като лебедче...  :D 

Страници: [1] 2 3 ... 263