Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - DUNAVfans.org

Страници: [1] 2
1
DUNAVfans.org / Re: Наказания
« -: 19 Юни, 2017, 12:20 »
Няма пробив, просто вдигнахме още малко квотата за достъп. Ще ви добавим изключение.

2
DUNAVfans.org / Re: Наказания
« -: 18 Юни, 2017, 00:44 »
Временните ограничения ще бъдат вдигнати най-вероятно през следващата седмица. Повече информация ще бъде публикувана в следващите дни. Извиняваме се за причиненото неудобство.

3
DUNAVfans.org / Re: Наказания
« -: 17 Юни, 2017, 11:20 »
Здравейте,
Мерките са временни и отново всички раздели ще са публично достъпни. В момента радели ДНЕВНИК и ФЕНОВЕ отново са достъпни за всички регистрирани потребители. Раздел Сезон 2017/2018 остава заключен за потребители под определен праг на броя на мненията. Ако искате междувременно да кандидатствате за изключение, трябва да изпратите потребителското си име и линк към профила си във форума на лично съобщение на официалната Фейсбук страница: https://www.facebook.com/fcdunav/. Другият вариант е да достигнете този праг на мненията.
Поздрави.

4
DUNAVfans.org / Re: Наказания
« -: 16 Юни, 2017, 21:57 »
Потребители:
ЦСКА
kkk777
ivoto
armeec

Са със спрян достъп до форума за неопределено време. Временно се прекратява достъпа на гости и нови потребители до някои раздели на форума. Фенове на чужди отбори подлежат на забрана без предупреждение и по преценка на администраторите.

5
Поради ранното започване на следващия сезон, разделът за текущия такъв на Дунав ще бъде архивиран на 4 юли и ще бъде заменен с този за сезон 2017/2018. Тъй като вероятно дискусиите за новия сезон като формат, програма, купа, участие в Евротурнири може да започнат по-рано, до тогава двата раздела ще съществуват паралелно.

6
Темата се заключва временно с оглед на ситуацията.

7
На 01.09.2016 ще бъдат изтрити всички потребители с 0 мнения във форума до този момент.

8
DUNAVfans.org / Re: Нов сайт за 2016-а :)
« -: 12 Август, 2016, 00:34 »
Всичко е под контрола на феновете.

9
DUNAVfans.org / Re: FCDunav.eu става DUNAVfans.org
« -: 10 Август, 2016, 21:15 »
Няма да има трансформация на Фейсбук страницата, ясното разграничение е по адрес на сайтовете, макар че например някои вече бивши членове на този форум още пишат и ще продължат да пишат материали и за официалния сайт. При всички положения обаче каквото има да се казва ще се казва и няма да има ограничения що се касае до свободата на изразяване, нещо с което сме уникален случай в България. Феновете ще продължат да контролират всичко що касае уеб присъствието и да задават дневния ред на общността.
В допълнение към това има определено развитие и по темата, която предизвика този разрив, но по това може би ще има информация в следващите дни. Целият уеб медиен екип е обединен и твърдо убеден в правотата си по отношение на тази тема и борбата с всички средства ще продължи до ликвидирането на всякакви теоретични шансове.

10
DUNAVfans.org / Re: Наказания
« -: 08 Август, 2016, 18:24 »
Потребител DunavRuse е изтрит от форума заради неуважително отношение, в допълнение към това е и баннат за постоянно. Обиди към никого няма да се толерират!

11
DUNAVfans.org / FCDunav.eu става DUNAVfans.org
« -: 07 Август, 2016, 22:51 »
От днес целият екип, който стои за Интернет платформата за феновете на Дунав, съществуваща вече над 11 години категорично се разграничава от проекта fcdunav.eu, като всички позиции в сайта не следва да се считат за такива на ръководството на клуба, освен ако изрично не е посочено друго.

12
DUNAVfans.org / Re: Наказания
« -: 24 Юли, 2016, 08:21 »
Потребител ivo е със забранен достъп за неопределено време заради системно провокативно поведение.

13
Кандидатури се приемат до 27 юли, като след това ще бъде направена анкета, в която потребителите да изберат новия администратор на форума. Тук ще можете да изявявате желанието си, както и да опишете накратко как смятате да развивате форума ако бъдете избран. Новият администратор ще получи пълни права над форума и ще трябва да замести потребителите RIVER и dunavfc, която изпълняваха тези функции, но се оттеглиха.

14
Това и да е така, няма как да се предотврати, тъй като не противоречи на правилата, няма как да се каже на някого какво да харесва и какво не. Единственото решение е да се деактивира рейтинговата система.

15
Темите от есенния полусезон на сезон 2015/2016 са вече архивирани и се намират на следния адрес: http://fcdunav.eu/forum/index.php/board,59.0.html

Останалата част от темите от сегашния сезон ще бъде преместена там, както бе споменато на 6 юни, с което ще бъде окончателно затворен разделът.

Страници: [1] 2