Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - tipin

Страници: [1] 2 3 ... 118
1
Официалната позиция на Ботев-Вр. Доста разумна:

"Вчера Професионалната футболна лига поиска нашето становище относно това, как да продължи футболният ни шампионат. Преценихме, че е честно спрямо нашите футболисти, служители, партньори, привърженици, както и към медиите, да публикуваме мнението на клуба публично. Текстът по-долу е идентичен с този, който изпратихме и до ръководителите на българския футбол.
Нашата позиция е, че евентуалната дата за подновяване на първенството трябва да бъде поне 3 седмици след като отборите подновият пълноценна подготовка. За нас датата 1 май 2020 е нереалистично оптимистична!

Вариантът с доиграване на два кръга в края на май е възможен и разумен, за да се завърши шампионатът. Но да се почива 3 месеца, след това да се води 3 седмици подготовка за изиграването на само две срещи звучи необмислено.

В този ред на мисли как ще се процедира с договорите на футболистите, които ще изтекат преди края на удължения шампионат?

На всички е ясно, че няма как да изиграем по 12-15 мача до края на юни, така че със сигурност настоящият шампионат няма да се изпълни по планирания от всички ни начин. Никой не е отговорен за създалата се ситуация. Ще бъдат засегнати клубове, футболисти, персонал, спонсори, медии и не на последно място феновете.

Удължаването на сезона през юни, а сега научаваме и за преговори за мачове през юли, ще доведе до непланирани за нас разходи и ще усложни финансовото състояние на много клубове.

За нас най-мъдрото и лишено от излишни емоции решение е първенство да бъде прекратено при настоящото класиране.

Следващият сезон да имаме група от 16 тима и 30 мача на отбор, което ще даде възможност при влошаване на ситуацията с коронавируса идният сезон да стартира дори във втората част на август. Така отборите ще имат време и ресурс да планират стратегия и подготовка за следващия шампионат.

Доиграването на сезона без публика на стадионите е неприемливо за нас!

Спонсори и рекламодатели във всички спортове вече изпитват трудности. С оглед социално-икономическите прогнози сезон 2020/2021 ще бъде труден за всички ни. Колкото по-предсказуеми и навременни са решенията Ви днес, толкова по-подготвени ще срещнем утрешните предизвикателства.

Вече няколко пъти заявихме нашата позиция. Ботев Враца няма притеснения от нито един съперник на терена. Искаме всичко да се решава с футболни аргументи. Но ситуацията днес не го позволява. В момента най-важният мач не е нито на терена, нито на трибуните. Да направим необходимото, за да останат здрави всички хора, свързани с играта!

Кой би поел отговорност за тяхното здраве при едно прибързано подновяване на шампионата?

Предлагаме от първия възможен ден след края на извънредното положение националите ни състезатели да бъдат събрани и да започнат подготовка за изключително важните квалификации през юни"

2
Вземането на Ндонгала в Дунав е точно като да си купиш фабрика на 8 септември 1944г. Както изглежда сезонът приключи, а новият дали ще започне през юли никой не знае.
Най-много Левски се опъват за предсрочно закриване на сезона. Иска им се всяка седмица да продават виртуални билетчета. 

 

3
 Не виждам как ще се доиграе първенството, ако се окаже вярно, че всичко ще отшуми най-рано след 3 месеца.

4
 Последно - не сме освободили македончето.

5
 Да му мислят в  Лудогорец - босът им е диагностициран с вируса.

6
 Спор няма - за млад и здрав човек е напълно безопасен. Както каза генерала, става въпрос да опазим родителите си.

7
Мисля си, че има вероятност скоро въобще да се прекрати първенството. В такъв случай няма да се доиграва сезона и би трябвало да се зачете класирането към настоящия момент, без да се играят баражи за Лига Европа и Първа лига. Последният изпада, а първият от Втора лига влиза. Дано поне се доиграят последните два кръга от редовния сезон. Така крайното класиране за сезон 2019/20 ще е най-честно и достоверно.
Ще се окажеш прав. От днес почнаха да се чуват доста такива мнения. Само трябва да разрешат от от УЕФА.

8
 Косвено подкрепя думите на Херо за манипулация на съдийските назначения.

9
 Най-добре  да забранят зрителите по стадионите завинаги. Поне ще имаме оправдание за празните стадиони.

10
 Ако Лудогорец бяха ударили 4-ри пъти гредите и ако им бяха отмениха редовен гол, както стана с Етър - щеше да си бъде 1:0 за нас! !!!

11
 Днес за последно мач с публика.
 Нека се възползваме.

12
Хм, майтапа си е майтап, но след наказанието на Кавалканте и Димов и ако Исаевски е все още контузен, ние не можем да съберем 10 читави полеви играчи за що-годе достойно представяне.

И ние за мача с Лудогорец имахме наказани двама ключови играчи ...
Имахте и 4 греди и отменен редовен гол  ;D
 

14
Палячовци нередени по терена (незнайно защо наречени футболисти), начело с един ученик - неудачник, който незнайно защо се нарича треньор.
Дори и при Орачев ги къпехме тези с разлика.

15
Жалко, много жалко защото само като си спомним за последните две години какви играчи ни напуснаха поради мизерния ни бюджет - Луков, Джалилов, Карагарен, Васев, Ковачев, Шопов, Фъркулеску, Иса, Ахмедов...спокойно щяхме да сме в шестицата.
И точно отборите с игра на Патев, Попадийн и Будинов направиха фурор този кръг.

Страници: [1] 2 3 ... 118