Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - boti4eli

Страници: [1] 2 3 ... 80
1
Следващият пък може да е сляп с едното око например или без ръка  :)

2
От позицията на която играе е ясно, че наистина скоро ще се разделим със Св. Ковачев. И аз се надявах да остане поне до края на сезона, но яно пак ще се задоволим, с това да наблюдаваме поредната загатка в състава на Дунав.

3
Да, колкото и И.П. да има заслуга Васко да бъде открит за футбола, толкова той и шефовете му пък спомогнаха по-талантливите ни футболисти да се спасят, кой както може.

4
Радо, ти говориш за 2 тегави години, а какво да кажем за 25 безхаберни когато въобще ни нямаше на картата? Това е съдбата на дунавския запалянко - мъки и страдания с надеждата, че и на нашата улица ще изгрее слънце.
25-те години няма как да бъдат забравени, то е ясно че се борехме, колкото да съществуваме, но както ми се струва, Радо (както и на повечето от нас) му е болно и тъпо, как през въпросните две години беше съсипано всичко и то с лека ръка. И въпросът е защо ни дадоха надежда, че нещо с русенския футбол може да бъде променено.

6
Не знам дали в Русе има други желаещи, кадърни и заможни, но с наличието на концесията и да е  имало, вече няма да има......
Тук си абсолютно прав, при положение че нито държавни поръчки останаха, нито нещо за присвояване, какво друго да те привлече - всенародната любов ли?  :)

7
Колеги някой би ли ми казал след края на сезона назависимо останем или отпаднем,колко от играчите на Дунав ще останат в отбора.
Няма да са много. Независимо къде ще сме на есен, пак ще редим нов отбор, поредният треньор ще ни призовава за малко повече търпение и те така...
https://www.dunavmost.com/novini/dva-kluba-proyavyavat-interes-kam-titulyar-na-dunav

8
По-тъпо първенство и схема едва ли съществуват някъде.

През първия сезон нямахме нищо против тази схема. Защото въпросът беше дали ще сме четвърти, пети или шести. И изобщо не ни дремеше какво ще става с опашкарите, нали? Е, тази година във Враца, В. Търново, на Лаута, да не говорим за Варна, Колежа и под Аязмото им е през онази работа, че наш Дунав го чакат битки за оцеляване.
МНОГО ПРАВИЛНО КОЛЕГА
Ами правилно, но никъде не споменавам, че първенството е тъпо само за опашкарите и няма нищо общо с това, къде ние се намираме. Още през “онзи” сезон, когато въведоха новия регламент, на дълго и нашироко сме коментирали, колко недостатъци и куриози ще доведе той и то доста преди да стигнем до четвъртото място. Също и че резултатът от въвеждането му не само няма да рестартира, а дори и ще опорочи и задълбае проблемите в българския футбол и схемаджийското ни първенство. Справка, отлива на публика с всяка измината година. Именно заради това казвайки схема, имах впредвид думата в нейния буквален и преносен смисъл.

9
Да не ги мислим “тигрите” и “септемврийците”, работата им е опечена и сега като вкараха и “селото” , първа софийска група е готова. Мислим за баражите, ама то чак не ми се мисли. По-тъпо първенство и схема едва ли съществуват някъде.

10
При положение, че явно скоро няма да ползваме услугите на утвърден и можещ треньор, смяната на Люси на този етап е напълно безсмислена, каквато още смея да твърдя, беше и тази на Малин и резултатите го показват за съжаление. Сега схемата ни на игра, ако въобще това е такава, е още по-объркана от преди.

11
Играха така, сякаш футболистите се виждат за сефте. Къде го вижда този напредък Киров не знам? Както се спомена вече, сме изключително еднотипни и предвидими, което не би затруднило дори и повечето от топ отборите във Втора лига. Не ми се мисли, колко ще трябва да треперим от тук нататък. Чудех се, формата на Инком толкова ле е паднала, че не играе последните мачове. За Патев също. Ще е интересно колко от нашите ще бъдат наказани, че както ни нашариха с картони...

12
Жалко за Етър....За пореден път бяха елегантно порязани от един БОКЛУК в черни дрехи.Явно не е предвидено да играят в първата шестица.Можеше и на нас да помогнат днес с една победа ,но....
Ще кажеш, че си забравил какво беше преди две години 😀 Нещата едва ли ще се променят скоро

13
Берое не се е отказал от Емин, защото доколкото знам той е под наем при нас. Факт е, че направи няколко грешни отигравания, но момчето тепърва се обиграва за ППЛ и най-малкото за сега го докарва откъм интусиазъм. Млад е, не бива да го виним за каквото и да е, защото това би му тежало занапред. А това, че вземаме недоказани, а не обиграни и утвърдени играчи поради известни нам причини, си е чисто наш проблем.

14
Контролата си беше от полза от гледна точка кой няма място да започва титуляр в решителните баражни мачове. Ботев се представиха под очакваното ниво, като че ли се пазеха и пестяха, за разлика от нашите, които показаха зъби и се хвърлиха здраво в този мач, което си е жив напредък. Крайно време е да си повярват малко повече и да разберат, че непобедими отбори няма. Със стиковането на отбора и резултатите няма да закъснеят, въпросът е ще ни стигне ли времето за това.
Дузпата за мен си беше чиста в резултат на лошото позициониране и закъсняло единоборство на нашия защитник, иначе Емин се стара доста при отворилата му се възможност да започне титуляр.

15
Наистина, след като зимната ни подготовка се провали тотално, сега продължаваме с контролите в редовния сезон и именно заради това очаквам един приятен за окото мач. Нека нашите се опитат да играят без напрежение и с повечко самочувствие. Аз лично очаквам победа и добра подкрепа от публиката. Успех!

Страници: [1] 2 3 ... 80