Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - boti4eli

Страници: [1] 2 3 ... 84
1
Иса направи най-добрите си игри точно в Дунав, а за да пробие в чужбина, първо отбора му (в случая евентуално Доко Пд) трябва да пробие в турнирите, което едва ли ще се случи, въпреки въжделенията на Дон Крюшо за влизане в групите на ЛЕ. В предварителните групи със сигурност не изобилства от скаути. Лошото е, че ние нямаме какво толкова да му предложим и дано пролетния сезон да се завърне в приюта да ни спасява от изпадане.

2
https://topsport.bg/bg-football/nova-oferta-kam-ismail-isa-golat-mu-za-natsionalniya-otbor-yavno-predizvika-interes.html

Този вече няма смисъл да го броим за играч на Дунав...
Е, то пък голямата оферта! До колкото знам, целта на Исата е да играе в чужбина, Локо Пд с нищо няма да му помогне в случая.

3
Не говоря за качествата на Китанов, по скоро за триците  :) Пък той за втори вратар не е толкова зле

4
За Макето беше ясно, дойде само да подържа форма, като че ли и не се напъваше много. Бях чул, че нашите предлагали договор на Г. Китанов, но той отклонил крехката ни оферта....поради ниско заплащане. Ами с трици.......

5
Генадий Ганев, Владислав Романов, Стефан Христов....

6
Аз бих започнал списъка така: Лудогорец - Гела, Левски - Черепа, Дунав - Доктора, ЦСКА-София - Микренския, Арда - Вълка, Локо Пд - Дон Крюшо, Славия - Шкемби и т.н.  :)

7
Васев и половината Локо Пд в Хебър, но какво да се прави, говорим за заплати от порядъка на 10 хил. лева. Гнилоч от всякъде

8
Разград и то паланка, ама софийските “грандове” накуп, години вече не могат да ги стигнат. В крайна сметка партията над всичко и каквото ТОЙ каже. Защо ли това ми напомня едни други времена?!?  ;)

9
Футболистите се събират на 10-ти Юни, първоначално беше 12-ти, а има доста неизвестни около състава и финансирането на отбора. Жребието за първенството ще се тегли на 12-ти (да видим колко кръга ще им се откъснат от сърцето на Перукан и Гела), а на същата дата през Юли започва първенството.

10
Ако ще идва в Етър, със сигурност няма да е достойна замяна на Георги Сърмов, но без пари - толкова

11
Най-вероятно визираш Хебър (ПЗ) и Иса, поправи ме ако греша, а те имат интерес и към Галчев. Явно на хоризонта се задава новият проект за пране на пари. Между другото Арда ще играят домакинските си мачове на стадиона на Верея в началото, а Крадлев им обещал да отпуснат пари за осветлението....познатата схема. Хебър са следващите  :)

12
За треньорите... Веско изгонен на сила, треньор, който завинаги ще остане в историята на Дунав ! Жалко е такъв човек, да се изгони на сила... НО минало е ! Орачев по-далеч от Дунав, много слаб треньор, много късно се махна даже !
За Димов, не ви ли стана ясно, че този трансфер беше с определена цел ? За останалите абсолютен факт е, че не се развиват така, както им се желае особено на Будинов и на Огнянов...
С Васев поне към момента има разминаване, но не е със сигурност напуснал, въпреки, че  е по-вероятно да го направи, но нека не избързваме.
Интересна ми е теорията за трансфера на Виейрата, че нещо май съм изпуснал...
Наистина ще е интересно да споделиш, а за напусналите, било то насила, било по желание, били те с качества или не, просто констатираме един регрес в развитието на всички

13
Според мен се оформи една тенденция напускащите Дунав, с изключение на заминалите зад граница, да правят крачка или две назад в кариерата си. Дори и Луков, който на пръв поглед успешно се развива, всъщност отстъпи макар и с много малко - като играч на Локо не го викат в национала. Най-фрапантен е случаят с Будинов, също и с Огнянов, Джалилов, марем, Милчев, дори Ненов(отиването му в Берое все още нищо не значи). Димов също сгафи отивайки в ЦСКА 48, но бързо се завърна като "Блудния син". Шопов в Ботев въобще не е онзи виртуоз който беше в Дунав, Карагарен от капитан в Локо се превърна в твърда резерва. Пусти пари обаче какво ли не се прави за тях. Време е вече обаче напускащите Дунав да се запитат: като печелим(пари), какво всъщност губим???
Спокойно можем да прибавим и треньорите (Великов в Кариана и Орачев в Поморие). Наистина се оказва, че в крайна сметка не всичко е пари и его.

14
Като погледнах състава от “звездният” ни отбор от сезон 2016/17 година, ми направи впечатление факта, че след евентуалното напускане на Станоев и освобождаването на Васев, Попадийн, Антонов и Патев, единствено Димов (и то при условие, че ни напусна за един полусезон) е все още в състава, така че е абсолютно ясно, че градим тотално нов отбор, което надявам се да е за добро. Също се надявам, че поради тази чистка, така да я наречем, ръководството е с ясни цели по окомплектовката на отбора и то съобразявайки се и с мнението на треньорското ръководство. И към думите на ISTINATA освен Макето, задължително бих добавил и Иса, но е ясно, че всичко това е свързано и с покачването на бюджета.

15
Така е, papimed, но печели Първа лига. Аз се уморих да гледам тихи мачове пред празни трибуни и скучни ГМО-та. Стискаме палци също на Монтана и ще бъде далеч по-интересно и конкурентно другата година. Личеше си големия хъс на футболистите на Арда в този мач. Лъсна истинското лице на чандъровци. Сбогом, няма да ни липсвате.
Абсолютно подкрепям! Едно не съм съгласен, че бяха тихи “феновете” на месеца  :) И в нашия мач и в този, се чуваха едни детски гласове (най-вероятно от школата), които скандираха “Селяни, селяни..” Наистина обаче няма да липсват тези “фенове” и отборчето им. Утре е ред на Бистрица да си отиде на мястото. Не знам защо обаче мачът ще се играе в София, не трябваше ли да е неутрален терен? Или Бистрица е почти толкова далеч от София, колкото и Монтана  :)

Страници: [1] 2 3 ... 84