Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - NITRO

Страници: [1] 2 3 ... 225
2
Н'Диайе е трагичен в отиграванията си и не смятам, че може да е полезен на Дунав в битката за оставане в групата. Да освобождава квартирата и да си ходи.

3
Едно интервю на Брани Костадинов, което предполагам ще предизвика много коментари.

https://www.blitz.bg/sport/intervyu/nash-napadatel-trenort-ne-me-vpisa-v-teftera-si-podkhvrlyakha-me-kato-goreshch-kartof_421551.html
Какво да коментираме - по една или друга причина Бранимир излезе от форма може би след края на първия сезон в Първа лига и така и не успя да си я възвърне. Отиграванията му бяха с много брак, логично беше закотвен на резервната скамейка и още по-логично се стигна до раздялата. Успех в бъдещия му отбор, който и да е той.

4
Феновете на Берое от форума им смятат, че Фирцулеску може да бъде несменяем титуляр при нас и да ни свърши добра работа. Бърз, с прилична техника и дрибъл и е по-добър от Коконов.

5
Поредната селекция "на пожар" и "на килограм".

6
Пак чужденци на килограм. С изключение на Фирцулеску, имената на останалите не ми говорят абсолютно нищо. Явно пак ще бъдем по системата "проба-грешка".

7
Някакви слухове вървят, че и Балджийски не е сигурен за сезона при нас,
Той скоро ще има други ангажименти, без връзка с футбола. По-добре да не е при нас, когато този резил се случи.
За съжаление, и той се оказа представител на т.нар. "чалга-поколение", което има специфични разбирания за живота. Вярно, че случаят, в който сам се замеси, е такъв, че човек трудно може да остане равнодушен, но не трябваше да се стига до такава развръзка. Както се казва: когато се обърне колата - пътища много.

8
Ха, тоя поигра малко зад граница и се помисли за голямата работа. Реал и Манчестър се бият за него. Всеки вика: Вземи го ти! :)

9
Минков се разбра за личните си условия с Доктора непосредствено преди тренировката и се включи в нея.
За съжаление, нещата май са се развили в друга посока.
Поне с такова впечатление останах на тренировката. Досега не бях чувал името на този играч, така че едва ли ще е голяма загуба отсъствието му. Но пък това, че световнонеизвестни играчи отклоняват офертите на шефовете на Дунав, не говори добре за бъдещето на отбора.

10
Чужденците били предложени на Астра, но те са ги отхвърлили и ги предоставят на нас за проби. Нека да ги одобрят, тогава ще видим кои са, какви са. Между другото, Симеонов каза, че вече нямало да купува играчи по видеоматериали.

11
Минков се разбра за личните си условия с Доктора непосредствено преди тренировката и се включи в нея.

12
Масонски заговор няма. Огромна част от работодателите в нашия град, включително и в спорта, се държат като робовладелци и смятат, че служителите трябва да им плащат за привилегията да работят в тяхното предприятие. Мисля, че това хвърля светлина върху случая.

13
Че е простотия - факт! Обаче не е виновен този дето яде зелника. Мениджър на Юли е добре познатият ни Ивайло Петков. Същия, който все още е член на управителния съвет на Дунав и който уреди Юли да премине във Враца като свободен агент, докато още беше срортно-технически директор в Дунав. Сега трансферната сума отива във Враца, мениджърът сигурно прибира тлъст процент, а в Дунав играчите получават най-ниските заплати в ППЛ.
Такива работи.
Схемите в българския футбол и около него са толкова мътни, че иначе желязната логика, която обосноваваш, не важи. И да влезе някой лев от трансфер, и да не влезе, футболистите ни ще си вземат все същите мизерни заплати.

14
Чак такова фиаско не очаквах. Ясно ми беше, че ще вземем пак някакви "огризки", ама пък никой да не иска да дойде в Дунав...това вече напълно ме отчая :(
Не само, че никой не иска да дойде в Дунав, ами и всички, които са останали, искат да се махат.
Работата отива на зле...
Те пък щото са големи звезди. Да се махат - с тях или без тях все сме на дъното.

15
Ако е така, тия са луди! Ние да не сме Англия?! Родните ни мърди ще окапят още след 20-25 кръга при очертаващия се сгъстен цикъл.

Страници: [1] 2 3 ... 225