Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - NITRO

Страници: [1] 2 3 ... 231
1
Може би първо трябва да се вдигнат запатите на хирурзите. Иначе аритметиката на д-р Симеонов не излиза.

2
ФЕНОВЕ / Re: Crvena Zvezda
« -: 14 Юни, 2019, 09:42 »
There are Ludogoretz fans on forum?
I need one information-How much money Ludogoretz player given by bonus when they entered in CL group stage-2016
Please tell us this information ;)
In this forum are 2 or 3 fans of Ludogorets. But they aren't very active in discussions.

3
Аз казвам това, което е очевидно към момента, което не изключва по време на сезона да бъда опроверган. Отсъствието на авторитет като Балъков безспорно ще отслаби позициите на Етър през новия сезон и ако не внимават, може да се озоват в компанията на спорещите за оцеляване.

4
Въпреки уверенията след последния мач, очевидно ни очаква поредният мизерен сезон, в който ще треперим до последно за оцеляването си. Само че това ще е третото поредно първенство в дъното на класирането, а нали знаете приказката за стомната за вода - има много голяма вероятност този път да се счупи и да се отправим в небитието за неизвестно дълъг период от време. Новите "проекти" са много добре обезпечени и не би трябвало да имат проблеми с оцеляването си. Не виждам други аутсайдери в групата, освен нас и Бистрица.

5
ФЕНОВЕ / Re: Crvena Zvezda
« -: 09 Юни, 2019, 14:59 »
New club Arda is from Kardjali, a town located in Eastern Rodopi mountain. Kardjali is dominated by bulgarian turks and is "the fortress"of DPS - political party of turks in Bulgaria. The money for the new football project in this town comes from companies close related to DPS.

6
Какво очаква Коцето да се случи в корпоративния отбор на Монтюпе? Платиха си масрафа за обгазяванията, получиха индулгенция и всичко е пито-платено. Точка.

7
Oтбор от "Б" група дава трансферна сума в размер на 300 000 нещо такова беше, че то грандовете не дават трансферни суми ? Не ви ли изглежда малко подозрително ? И то в момента, в който се нуждаехме от определена сума за да закърпим бюджета.
Не съм чул за трансферна сума, вероятно знаеш нещо от кухнята?

8
За треньорите... Веско изгонен на сила, треньор, който завинаги ще остане в историята на Дунав ! Жалко е такъв човек, да се изгони на сила... НО минало е ! Орачев по-далеч от Дунав, много слаб треньор, много късно се махна даже !
За Димов, не ви ли стана ясно, че този трансфер беше с определена цел ? За останалите абсолютен факт е, че не се развиват така, както им се желае особено на Будинов и на Огнянов...
С Васев поне към момента има разминаване, но не е със сигурност напуснал, въпреки, че  е по-вероятно да го направи, но нека не избързваме.
Интересна ми е теорията за трансфера на Виейрата, че нещо май съм изпуснал...

9
Интересно дали е случайно и каква евентуално е стратегията да се наливат сериозни пари за футбол в турските региони в Бг (Разград и Кърджали)...
В Разград играе роля егото на Домусчиеви и няма общо с това, че регионът е със смесено население. В Кърджали вече е по партийна линия и не е случайно. Все пак имаме втора турска партия, която трябва да бъде неутрализирана точно в този район.

10
По данни на bulgarian-football.com зрителите в този мач са били 3700. Едва ли роднините на "септемврийчетата" са били повече от 20-на души. През новия сезон очаквам поне по 5000 на мачовете на Арда и чувство на реваншизъм заради мача преди 30-ина години.

11
Сърцето ми ликува за класирането на Арда, но разумът ми нашепва, че загубихме един удобен съперник, когото в решителни моменти да търкаляме :D

 В този ред на мисли няма да се разстроя, ако Бистрица остане.
Сбъдна ти се. Исках Монтана да победи, но с играта си не убеди, че става за Първа лига. Елементарна грешка на вратаря при втория гол и никаква идея в нападение. Третият гол падна, за да направи унижението пълно.
Няма как да не призная обаче, че стиковката в Бистрица си каза думата. Трета поредна година ядрото на отбора е същото и това си личи.

12
И преди и сега СЕЛЯНИ са тези които живеят на село. А в градовете и особено в столицата наша е пълно със СЕЛЯНДУРИ и простаци. Ето например Царско Село, царско, царско ама село ;)
Абе тия по диемата все ги наричат "царете". Как пък някой не ги нарече "селяните" или "селяндурите"? Много по-вярно е. :P

13
Така е, papimed, но печели Първа лига. Аз се уморих да гледам тихи мачове пред празни трибуни и скучни ГМО-та. Стискаме палци също на Монтана и ще бъде далеч по-интересно и конкурентно другата година. Личеше си големия хъс на футболистите на Арда в този мач. Лъсна истинското лице на чандъровци. Сбогом, няма да ни липсвате.
Абсолютно подкрепям! Едно не съм съгласен, че бяха тихи “феновете” на месеца  :) И в нашия мач и в този, се чуваха едни детски гласове (най-вероятно от школата), които скандираха “Селяни, селяни..” Наистина обаче няма да липсват тези “фенове” и отборчето им. Утре е ред на Бистрица да си отиде на мястото. Не знам защо обаче мачът ще се играе в София, не трябваше ли да е неутрален терен? Или Бистрица е почти толкова далеч от София, колкото и Монтана  :)
А аз си мислех, че скандират "Септември, Септември". Все тая де. Да им е честита промоцията във Втора лига!  :D

14
Честито на Арда за историческото класиране и добре дошли в Първа лига!
Сбогом, Септември! Нещастници, на никого няма да липсвате!  :P

15
Със сигурност не сме футболна академия, след като нито един "дракон" от школата не е полетял в последните години към който и да било отбор от Първа лига. И мен ме е яд, че толкова лесно си тръгват, но все пак не си представям един демотивиран играч с какво би могъл да допринесе цял един сезон. В българския футбол никой не плаща трансфери и неустойки и може би така ще е още дълго време.

Страници: [1] 2 3 ... 231