Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ISTINATA

Страници: [1] 2 3 ... 36
1
Като цяло правилно си чул, във фейса вчера вървяха коментари с една снимка на порода кучета, което е доста близко до истината. Според мен отбор трябва да има и дори да финансирането да не е от най-чистия бранш. Въпроса е каква ще е ролятана доктора в цялата работа, защото въобще не ми се вярва да изчезне тотално. Ще видим ще видим.

2
Нека излязат някакви подробности поне. Факт е, че това е някаква малка фирма, която дори няма сайт и т.н., разбира се единия сценарии е да се фалира отбора от някакви хора, на които няма кой да им държи сметка и да ходи да ги търси кои са въобще. Другия сценарии е съвсем различен, който е хубавата страна на нещата.
И трето, което ми направи впечатление е фамилията Събев, принципно всички знаем, че в Русе има човек с тази фамилия, който би могъл да издържа отбора.. хмм интересно.

3
Въобще Благо не е 2ри избор, от къде го измисли тва не знам :) Вече е ясно,че е имало три компании потенциални нови собственици, но доки продължава да държи кокала и да иска ненормални неща ...

4
Ако доки спре да иска баснословни милиони за клуба ще има, ама той прогони много сериозни инвеститори... та да видим.

5
10 клуба от efbet Лига искат прекратяване на шампионата
https://gong.bg/bg-football/vtora-liga/multimedia/video/10-kluba-ot-efbet-liga-iskat-prekratiavane-na-shampionata-582181?fbclid=IwAR3cXPP8Gp-Y9qIA54NYDEhO2MnBOAieyxbWE1QRokXTeoptDyxcuEUADdg

Ako това се приеме, а всъщност не виждам причина да не, като се очаква отговор от ЦСКА, Левски и Славия, то оставаме в ППЛ и догодина :)

6
До 0-1 добре и от там нататък все едно др отбор беше на терена, въпреки всичко съм оптимист, че ще си останем в прословутата първа лига.

П.С До колегата зевс, мъжки волейбол има и той се радва на никак не малка подкрепа като в залата редовно има над 600 зрители, което е една от най-добрите посещаемости в Суперлигата. Там в момента има друг проблем, един човек, който от както се появи отбора тръгна стремглаво надолу, както беше с 3победиот4 мача в началото на сезона.

7
Изключително голяма реклама на Winbet, както на базата така и на градския, да не съм пропуснал нещо ? WInbet да не са ни станали генерален спонсор ? ТОлкова много реклама не ми се вярва, да е за пари, които дават и на др отбори ?

8
Имам усещане, че този вратар ще е със статуна на онзи нигериец и Дурду. Но пък доста го хвалят, нека му дадем шанс на момчето. Иначе Ганев сам поиска да си тръгне, за да намери място, където ще е титуляр.

9
Лично мнение, Долапчиев е по-добър от Ахмедов. Дано бързо се адаптира и да се впише в колектива :)

10
Има нещо скритичко за нас обикновените фенове :) Това определено са никак не лоши млади футболисти, които по мое виждане ще изорат терена само и само да се докажат, което е точната съставка, която ни трябва към този момент дори с цел избягване на баражи и тем подобни. Определено любопитна селекция до този момент.

11
То това, че доки така прави е практика от време оно, за жалост...
- Огнян Цветанов заминава треньор в ДЮШ на Царско село по последни слухове
- Доки иска пари под масата за отбора, въобще е далеч от това да "подари" отбора, на някой който има желание, за това са и пропаднали преговорите с потенциланите нови собственици. (Отново слух, обществена тайна), някой по запознат може да каже...

12
Тиражират се много интересни неща във фейса за нов собственик с фамилия Домусчиев.
Към момента не мога да потвърдя подобно нещо, това което знам е, че новият кмет Пенчо Милков заедно с Кулеманс са имали среща с Петричев и сие в Разград, но какво са говорили и до какво са стигнали не знам :)

13
Явно тоя бразилец от Арда действително ще дойде - Лукас Мартинес. Нямам никакви наблюдения върху играта му, но дано помогне с малко бразилска магия  8)

14
Още две имена ще подхвърля Петър Патев и Антон Огнянов като потенциално нови-стари попълнения.

15
Тези двамата е по-добре да си стоят в отбора към този момент :D

Страници: [1] 2 3 ... 36