Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ЧИЧО МЪРИ

Страници: [1] 2 3 ... 187
1
В едно от последните изказвания на Загоров се разбра, че Алпинистите ги интересувал отбора само ако запази мястото си в елита(цитирам по смисъл). Така, че не е изненадващо, че чакат да видят ще се спаси ли Дунав и чак тогава да платят мизерните пари които дължат на играчите все още и да се впишат в регистъра правилно. В противен случай - Русе чао! >:( >:( >:( >:(

2
Нещо много се умълчахме след като сметките се оказаха без кръчмар(разбирай без треньор). Пак ще се повторя - постройката на отбора ни срещу Ботев Вр. беше малко сбъркана и това ни лиши от атакуваща мощ. Такава каквато показахме срещу Арда. Не знам защо дуото ни треньори смяташе, че равен във Враца ще ни стигне за директно спасение? Ядец! Схемата срещу Арда се оказа печеливша и трябва да се пробва за втори път срещу Селото за да сме сигурни, че можем успешно да я изпълним и на баража. Мисля си за 4-4-2 или дори 4-3-3. Зависи дали Дуде Ндонгала е излекуван от контузията си. И при всички случаи без Долапчиев, а Ненов по крилото.  Победата е без алтернатива! Почти всички от форума сме на мнение, че Монтана ще е по-лесен за елиминиране. Не знам какво мисли нашето разузнаване. Жалко , че Любен Николов няма да играе в най-решителните мачове :( Добре, че все пак останалите ни футболисти се оказаха незаразени! 

3
Ботев се спаси. Дунав да се готви за Монтана евентуално :(

4
Изобщо - все едно Доки си е начело и нищо не се е променило.
Ами то и по документи си е така, пък и на практика - в управителния съвет повечето са хора на Доки.

5
Утре Ботев трябва да не бие! После ще му мислим за мача със Селото в Русе. Някой знае ли колко тежка е контузията на Дуде?

6
Аз чух да се коментира в студиото, че при класиране между трите отбора Дунав е с 8 точки-2 от Ботев и 6 от Селото, докато Селото са със 6, а Ботев с 2. Така, че при равенство с Ботев ще се гледат мачовете помежду ни, а след това и общия точков актив, който е най-голям при Дунав ;)

7
50 % от работата я свършихме, но останалите 50 % ще са още по-трудни. Остава да се надяваме, че Селото и Враца ще направят х. Не съм доволен обаче от представянето на Стефан Христов и Свилен Щерев, могат много повече. Дано треньорският ни тандем е разбрал къде сбърка с подредбата на играчите и се коригира в Русе. Впрочем къде е Дуде ?

8
Ненов трябваше да е на левия фланг , а не като десен бек! А това, че Долапчиев не може да спира топката , няма да го коментирам >:( Иначе дунавци са спокойни, действат сигурно, но за сега в атака не сме достатъчно точни.

9
Изключително много е важно да не загубим този мач. Ако го спечелим - най-добре. При заразата в Царско Село, не знам как ще процедира БФС, но все пак с тях сме домакини(което за Дунав нищо не значи) и доста по-отпочинали.
Впрочем как ще се процедира при равен брой точки, при положение, че точковият актив до тук е нулиран?

10
В този мач резултатът не бе ше важен.
Тревожното в случая е продължаващото слабо представяне на защитата ни.
Стоят далеч от хората, тромави и много статични.
Двамата ни най-добри централни защитници - Николов и Милчев не играха в този мач, а Тодоров и Русанов бяха на необичайни за тях постове, плюс крехката им, направо детска възраст и става ясно защо ни набутаха три гола. Във Враца ще е друго. Не че ще е много по-лесно, но пък и Враца нямат Неделев ;)

11
Липсата на много от титулярите ни в този мач се дължи на това, че някои са контузени, други са наказани , а трети висят с картони. Не е за пренебрегване и предпазването от натрупване на умора, предвид важния мач който ни предстои само след 2 дни - в понеделник и то като гости. В Коматево на много високо ниво се представи и резервният ни вратар Хуго. Мисля, че по нищо не отстъпваше на Макенджиев. 

12
Каква приятна изненада поднасят в Коматево младите дунавци! Чудесна игра, равностойно първо полувреме, дори бих казал с известен превес на моменти за русенци. Както и да завърши този мач младите Дракони заслужават само адмирации!

13
И с организация и без, ще падаме. Важно е за мача със Селото всички да са на линия, здрави и нахъсани за победа. Да запазят Дунав в Първа лига, пък после ще видим кой кум, кой сват и кой на алпинистите брат ;)

14

Единственият шанс за Дунав, говоря го много отдавна, е в това да се създаде структура (включително с подкрепата на Общината), в която максимално широк кръг физически и юридически лица да се включат с относително малък дял и клубът да бъде организиран на общностен, разходопокривен принцип. Това е неизбежната съдба и на много други клубове в България. И тогава може и хората да се върнат, защото поне ще бъдат част от клуба. Липсата на сигурни партийни пари пък ще принуди ръководството да работи активно на маркетинговия фронт и тогава ще видите как ще има хора на стадиона. Както имаше преди. 
Дидо, и аз го говоря това горе -долу от времето когато се запознахме, но вече силно се съмнявам, че ще се намерят такива хора и особено ръководство което да работи "на ползу роду". Пък и за съжаление това минава през задължителното поредно затриване на Дунав и ако въобще се случи възраждането му, ще минат доста години, а на мен не ми остава много време да доживея рестарта на Дунав в Елита. Съжалявам, че ви занимавам с личната си безперспективност, но дано все пак възраждането се случи по-скоро.

15
Събота и неделя на лагер в Трявна. Понеделник пътуваме за Враца. Загоров , ясно ли е?!

Страници: [1] 2 3 ... 187