Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Pazo

Страници: [1] 2 3 ... 5
1
Голям срам да ни водят с 0-4 на националния стадион. А още не е почнало второто полувреме, ако изобщо мача завърши. Англичаните след някоя друга година ще са само черни, като гледам как си ги гледат да не падне косъмче или някой да ги освирка.

2
Аз ще съм доволен и на 0-2 да си остане :)

3
В интервюто  Симеонов, наблегна на думичката фенове, според него липсата на фенове на стадиона е довела до неговия отказ от футбола. Нямало фенове, няма оборот и съответно пари за заплати. А играчите, които отидоха в други клубове без трансфери, лошота организация от ръководството за пътуването за Лига Европа преди години, изгонването на Великов, слабите игри на отбора явно не се броят.

4
Славия успяха да бият ЦСКА с голяма доза шанс, Мауридес нямаше ден и сега идват на градския стадион в четвъртък. Въпросът е можем ли да им се противопоставим ?

5
За този мач нищо не очаквам. Ще ми се да имаме късмет и да си вкараме положенията, обаче реалността е друга и ако грешим в защита, едва ли ония ще целят таблото на Герена. Дано се спасим от отпадане и тази година.

6
Сезон 2018/2019 / Re: Купа на България
« -: 31 Октомври, 2018, 13:03 »
Даже и да бяхме сътворили обрат, в другия кръг щяха да ни се паднат Левски. Лудогорец или ЦСКА и щяха да ни напълнят кошницата. По добре да се концентрираме в битката за оцеляване сега а другия сезон може приоритет да е купата, заради достъпа до Лига Европа за победителя.

7
Трите точки са ни  доста важни , да играем хаотично пък да вземем точките, напролет ще броим пилците :). сега само тези играчи разполагаме.

8
Защитата трябва доста да поработи, за да може да не се ядосваме на такива грешни отигравания в следващите мачове. Иначе всички се надяваме този сезон да избегнем баражите за оставане.

9
Определено имаме нужда от промяна, а старо куче като Камбуров не остави шансове за вратаря ни.

10
Сезон 2018/2019 / Re: Купа на България
« -: 28 Септември, 2018, 13:02 »
Цитат от Спортал : "
"Ще си изкараме една седмица почивка в Русе, ще си хванем малко рибка на Дунава и ще се приберем в Пловдив, заяви доволен Крушарски"

Явно е че не ни броят за живи....

11
Сезон 2018/2019 / Re: Купа на България
« -: 29 Август, 2018, 11:13 »
Ще гостуваме на старите ни "приятели" от Горна :)

12
papimed напоследък е модерно играчите ако не си харесват треньора да го бойкотират със слаба игра. Тука виж вместо да сменим Орачев, сменим Аутуори :)

13
Ако Славия докопа равенството, трите им точки срещу нас ще са без алтернатива и съдията най вероятно ще я техния 12 играч в Разград ако се наложи.

14
Очаквам изненадващ хикс, Лудогорец тука виж ни подценили.

15
Кой ни води тези чужденци на килограм, Дунав ще заприлича на магазин втора употреба, всеки който е отхвърлен някъде из третите, петите дивизии ще идва при нас?
Орачев как ще им обяснява тактиката на мача :), той трябва да е полиглот, или доктора да му наеме 2,3-ма преводачи, туко виж от някой преводач излезе кадърен треньор и да сменим Малин.
Не е ли по добре да се оглеждаме за българчета из Б и В група, та може и от Локомотив Русе.
Не вярвам този Ахмед да е по добър от тях? нито имаме средства за добър чужденец, а дали имаме скаути, дето да оглеждат за таланти из нашите китни игрища не се знае.

Страници: [1] 2 3 ... 5