Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - SKCH

Страници: [1] 2 3 ... 34
1
Мдааа, спадът почна точно в началото на миналия сезон, а не на предишния... аман от поръчкови статии.

2
С нетърпение очакваме следващите дни промяна в ТРРЮЛНЦ по партидата на Дунав, че иначе ще е погром, ако го оставят тоя палячо като член на УС на Дунав и някакъв директор на Левски.
Но не мога да скрия радостта си от тази новина. Този беше вреден за нашия клуб, от момента в който дойде, почнаха сериозните проблеми, мизериите с Веско Великов, после почнаха да валят черни перли с по 1 мач започнат като титуляри. Не се сещам за нищо положително от него, хем не се знаеше и доста време какво точно прави в Дунав.
Скандално беше, че след като обяви, че иска да агентства, го оставиха при нас. Но по-добре късно, отколкото никога. Все си мисля, че тоя по-скоро тровеше атмосферата в Дунав, отколкото да помага. Хаир да им е на Левски, ако може даже да не пътува до Русе повече, най-добре.

3
Но пък ако има разум - тая повиквателна не дойде след игра във Верея или седене на скамейката някъде си.

4
Като цяло нито Етър, нито другите от нашата черга не разполагат с много по-голям бюджет. Примерно Септември преди началото на сезона изглеждаха като финанси по-сигурни от нас, като селекция на моменти също. Но изпаднаха. Така че нещата не са решени. И ако новият формат на първенството има позитиви, то това е именно, че никой не  есигурен докрая, и особено в битката за оцеляване, няма място за схеми, хитруване, пазене и т.н. - всяка точка ще е на живот и смърт. Нека видим как ще се случат нещата и във Враца, Морето нещо се умълчаха. А проектите с хора като Гайтански зад гърба си, са пословично неустойчиви. Нищо не се знае. Аз все пак се надявам, че ще ни изненадат както винаги досега- винаги е имало поне 1-2 попълнения, които са право в целта и пасват отлично в Дунав. Ако и част от играчите от титулярния състав останат - имаме добри шансове.

5
Единственото положително е, че по-добре Кърджали и Пазарджик, отколкото Любимец, Каварна, Драгалевци или "проекти на любовта". Поне ще има хора, докато има пари, ще има и поне по 1 автобус гостуващи агитки - това не е лошо. Драмата е, че няма никаква устойчивост и предвидимост. Почват с голямата кошница, зимата на лагер в Анталия, а пролетта с юноши доиграват сезона. От друга страна, ако приемем, че Ботев и ТЕЦ-а са сигурни допълващи тройката на шампионата, с горе-долу изравнени възможности остават Локомотив, Славия, Морето, Ботев Вр, Етър, Дунав, Арда, евентуално отборите от околовръстното на София, което гарантира интрига във всеки мач, много битка. Няма да има и много място за скатавки.

6
Общо взето тая регулация е малко по-сложна, отколкото тиквите на спортните журналя имат капацитет да възприемат. Да не забравяме, че преди няколко месеца, като публикуваха отчетите, за Дунав и още един клуб който е ЮЛНЦ казаха, че нямало отчети, а те са просто в друг регистър... ама такова е нивото. Това, че Дунав не са посочили сега лице, не е нарушение непременно. Що се отнася до другите клубове - някой беше посочил юридическо лице, което е абсолютно недопустимо.

7
За Арда само като видите всички трансперанти възхваляващи Румен Гайтански - Вълка, трябва да е ясно кой и какво прави. В по-малките отбори е по-лесно да се перат пари, няма легенди които да се навъртат наоколо и дори и нещата да станат непоносими, феновете в Разград или Кърджали примерно, по-скоро ще си спомнят радостните емоции, отколкото да им се вдигат бунтове срещу ръководители - перачи на пари. За разлика от отбори като нашия Дунав, Спартак Варна и други, където дори и забити през годините в миниманса, потенциалът за големи бели е наличен.

8
Той Иса като футболни качества е класа над нивото на отбора. Като професионалист и като отношение обаче е на ниво В група. Всяка пауза се чуди, което хем е разбираемо, хем е некоректно. И други футболисти с добри качества са ни напускали при по-добри оферти, но обикновено не са заявявали преди това, че се чудят, а просто като има сигурна оферта са поставяли въпроса. Което е много по-професионално отношение. Но дано остане при нас, вижда се, че понякога с едно отиграване може да ни спаси мача.

9
По принцип при нас нещата за добро или лошо, не се случват точно като при другите отбори. Така че, защо да не сме първи и в нещо положително за шампионата ни - чужд инвеститор, който няма да си тръгне след 2 месеца. Все пак зависи от много неща, фактът че самият Доктор не дава повече инфо и е наясно, че може да и "кьорфишек" също дава някаква надежда. Но е вярно, че без промяна, догодина най-много да прескочим тазгодишната фаза, но нищо повече.

10
Честито, дрАкони! Инфарктна победа, но все пак изстрадана и заслужена. Видя се, че в нас има повече футбол, въпреки че през сезона по различни причини не го показахме. Но както каза и треньорът на Септември - никой не го е грижа как си почнал, а как свършваш. А ние свършихме нашата работа така, както трябваше накрая. Рядко Дунав хваща питомното, но в този сезон на мъки, обрати и какво ли още не, може да се поздварим с оставането в А група. Киров каза, че ще се търсят 3-4 по-класни играчи, с повече опит и ще се цели запазване на някакво ядро, като заяви амбиции да сме фактор в първенството. Струва ми се, че ако играем с желание, спокойно може да си осигурим оставането догодина рано-рано и да се целим малко по-високо. Но сега е време за НАЗДРАВЕ!

11
А само преди няколко месеца на сегашния треньор се гледаше като на най-добрата опция за Дунав... Ясно е, че не играем добре, ма то ние повече и не можем. Тия футболисти, ако ставаха за първата шестица, щяха да са там. Да се надяваме, че могат да се надмогнат в 1-2 мача, но това е макс. Треньорите на такива играчи обикновено също не са нещо кой знае какво. А ние по редица причини нямаме пари за повече. И докато не се промени моделът, ще е така. А за да се промени, трябва пи ар, трябва много работа и накрая като ни заколят в 2 мача, пак нищо няма значение. И затова читави спонсори няма, а има назначени - от София или от общината. В таз схема, нашата борба трябва да е да ни назначат спонсор от София - национален мафиот, а не регионален. Иначе нищо повече няма да направим. Както и Етър, Ботев Враца, евентуално Монтана - просто ние сме за пълнеж и да си правят софийските отбори и Лудогорец точките от нас. Проблясване 1-2 сезона макс, а нашето вече мина. Тей че който и да е треньор, генерално резултатът ще е подобен.

12
Нищо по-грамотно няма в тоя проект. Просто си вкараха едното от двете положеия, а ние втори мач поред 1 на 1 с вратаря не вкарваме. Нашите играха по-добре първото полувреме, натиснаха сериозно след гола и като цяло малко шанс не ни достигна да вкараме. Проектът просто са късметлии, иначе не са по-добри от нас. Не са и по-лоши де, общо взето сме наравно. Но определено всички камъни са в нашата градина за другия мач. А нещо напоследък и не вкарваме.

13
Няма правен механизъм да преобразуваш ЮЛНЦ в търговско дружество. Ето защо най-вероятно АД-то ще трябва да придобие активите на ЮЛНЦ-то или като ги изкупи, или като му ги дарят. Проблемът по принцип е, че ЮЛНЦ-то има лицензии, договори и т.н - все неща, които в общия случай няма как да се прехвърлят веднага, а трябва изрично съгласие на другите замесени лица - контрагенти (спонсори, играчи, служители) и контролни ограни (БФС).

14
Реално погледнато си създадохме ситуации точно тогава, когато ни трябваха, това че не вкарахме днес не беше фатално, надявам се срещу септември да сме по-ефективни. Но наистина изиграхме много добър мач, точно както отбор от нашата черга трябва да играе срещу малко по-слаби противници. Честито, дракони!

15
Официално е проект на любовта към футбола, реално - плод на селските комплекси да си шеф на ЦСКА, но реална без финансова възможност за това, както и разбира се на истинската, неподправена и автентична любов към парите изкарани без много труд.

Страници: [1] 2 3 ... 34