Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - skrzzz

Страници: [1] 2 3 ... 32
1
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Купа на България - сезон 2020/21
« -: 16 Септември, 2020, 11:58 »
Домакини сме на Янтра(Габрово).
Победителят посреща Черно море в следващия кръг.

2


И на мен ми направи неприятно впечатление бавенето на играта от Винченцо Ангелов. Имахме психологическо предимство след изравняването, публиката се беше наежила, вместо да използваме момента и да направим още някоя атака, убихме сами темпото.Явно забравяш, че момента преди бавенето беше засада на футболист на Спартак излязъл в голова позиция. Ами ако бяха върнали попадението тогава? Реално бяха съвсем близо до това. Съвсем нормално е като в минутите преди края си изоставал и си бил на косъм да получиш гол в края да забавиш последните секунди.

3
https://utroruse.com/article/763754/
Тази статия много ме обнадежди. Явно че момчетата от другите младежки формации в България следят какво се случва в Дунав, и ето че вече имаме първи "трансфер". Това е пътя, а ако живот и здраве този отбор спечели промоция за Втора Лига ще завалят още предложения за играчи.
Гледам че и билетите за мача са пуснати в продажба, аз вече си взех един. Както други колеги тук споделиха, и аз не съм в България но ще си купувам билет за всеки мач.

Нали знаеш, че това е новина от 2019г. Не е решил да дойде, когато отборът изпадна от Първа лига. Факт, че все пак остана де.

4
Първо поздравления за спасителите на клуба. Дано всичко върви по вода и имаме вятър в платната. Много трудно начинание, но мисля, че ако има прозрачност русенските предприемачи с пари няма да се стискат и ще помагат. Второ, днес прочетох, че от школата на Дунав едно момче, Борис Димитров е подписал със Славия. Някой може ли да даде информация клубът на Дунав получил ли е някакви пари за това ? И не е ли малко рано да си разпродаваме талантите. Още не сме започнали първенството. И така ли ще бъде занапред. Нашите момчета да играят в други клубове преди още да са дали нещо на родният си клуб. Предварително благодаря за отговопа. И...не се заяждам, да се знае, а се тревожа.
Никого не са продавали. Футболистите в юношеска възраст могат да напускат клубовете си в края на всеки сезон свободно. Дунав ще получат компенсация за него евентуално, когато подпише първи професионален договор.

5
В статията пише, че сезонът във "В" група ще се използва, за да се изчистят дълговете на отбора. Какви дългове? Мислех, че поне в това отношение няма проблем.

Иначе сега разбирам, че "Лудогорец" има и трети отбор.

По първото най-вероятно се визират 50 хил лв задължение към спортни имоти и заплати към футболисти, треньор и пероснал.
Преди месеци обявиха, че ще пускат трети отбор. Това ще е първи сезон на третия им отбор, в който ще играят юноши.

6
Справка в Търговския регистър показва, че новите собственици вече са вписани официално.
Общо взето вече:
  Едноличен собственик на капитала   "Алпине Концепт" Гмбх (ALPINE KONZEPT GmbH)
 Съвет на директорите  МАРТИН ИЛИЯНОВ ЦИРКОВ, КРАСЕН ДИМИТРОВ КРЪСТЕВ, СВЕТОСЛАВ ДОБРЕВ СТОЯНОВ
  Представители   МАРТИН ИЛИЯНОВ ЦИРКОВ

Другото, което се вижда е, че:
ОГНЯН ВАСИЛЕВ ЦВЕТАНОВ - Заличено обстоятелство
РОСИЛИНА ВАСИЛЕВА СИМЕОНОВА - Заличено обстоятелство
СИМЕОН ВАСИЛЕВ СИМЕОНОВ - Заличено обстоятелство
Тоест вече д-р Симеонов няма нищо общо с ЕАД-то.

Интересно също е, че седалището на ЕАД-то е същото като само телефонния номер и мейла на Санси не фигурират.

7
50 % от работата я свършихме, но останалите 50 % ще са още по-трудни. Остава да се надяваме, че Селото и Враца ще направят х. Не съм доволен обаче от представянето на Стефан Христов и Свилен Щерев, могат много повече. Дано треньорският ни тандем е разбрал къде сбърка с подредбата на играчите и се коригира в Русе. Впрочем къде е Дуде ?
Контузен

8
До 70та минута бяхме физически доста добре. След това рязко намалихме темпото защото ни свършиха силите вероятно. Но и Арда не бяха по-добре подготвени физически. За добрата ни игра допринесе и сваленото напрежение от плещите на отбора, както и самочувствието ни на скрит фаворит в мач без особено значение за нас. Честито на Арда - стават новите ни "абонати".
Може ли някой да ми каже защо ние имаме 2 гостувания и само 1 домакинство в мизерабль групата? На какъв принцип е определено това?
Защото Дунав завърши на 13 място в редовния сезон. Програмата за двете групи в долната 8ца както и на първата шестица е направена предварително и е на база на класирането в редовния сезон. Влияние оказва и съкратения вариант на първенството, защото при изиграване на пълния формат домакинствата и гостуванията щяха да са с равен брой.

9
Аз ли нещо не съм разбрал? В четворката (група Б) имаме 6 мача с разменено домакинство, т.е. след днес 3 домакинства и 2 гостувания. С 9 точки се изравняваме с Арда (ако те не спечелят нито точица). Враца няма да им даде, Ботев Пловдив още по-малко. Значи освен 3-те домакински победи трябва и добро голово съотношение с Враца. Моля запознатите с регламента да коментират.
Мачовете са само три. Тоест остават гостуване на Ботев пд и домакинство на Ботев Враца.
След това Дунав, Ботев Враца и царско село/етър влизат в една група с нулиран точков актив.

10
Айде пуснаха ги 30-те %  :D няма и да се усети даже, че има ограничение  :D
Ееее, точно мислехме да напълним стадиона.... ;)
Пълнили сме го и повече от 30%. Мисля, че като за първи мач с публика 4000 са напълно постижима цел. Дори и при цялата помия, която неспирно се сипе върху любимия ни клуб.
А да попитам има ли сделка,има ли смяна на собствеността
Няма!

11
ДНЕВНИК / Re: Елитна група U17 - cезон 2019/2020
« -: 28 Януари, 2020, 09:39 »
Памуков им беше треньор.
Памуков пое отбора впоследвие. Набор 2003 на Аристон бе изграден от Тодор Тодоров.

12
Щом Цветанов го няма кой подписва договорите на новите?

13
Ковачев разкрива буквално скандални неща случващи се в клуба в интервю пред в. Утро.

Загатни

Ето снимка на статията.

14
Ковачев разкрива буквално скандални неща случващи се в клуба в интервю пред в. Утро.

15
Още две имена ще подхвърля Петър Патев и Антон Огнянов като потенциално нови-стари попълнения.
Като ги "подхвърляш" тия имена въз основа на някаква апокрифна информация ли е или просто правиш предложение?
При едно интервю на Людмил преди около 2 седмици относно Огнянов той каза, че не знае нищо за негово завръщане в Дунав. Играел в четвърта германска дивизия, но не му се е обаждал.

Бъркаш Антон Огнянов /Ботев Гълъбово/ с Мариян Огнянов /Ханза (Фризойте), Германия 4/.

Страници: [1] 2 3 ... 32