Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - DUNAVfans.org

Страници: [1]
1
DUNAVfans.org / FCDunav.eu става DUNAVfans.org
« -: 07 Август, 2016, 22:51 »
От днес целият екип, който стои за Интернет платформата за феновете на Дунав, съществуваща вече над 11 години категорично се разграничава от проекта fcdunav.eu, като всички позиции в сайта не следва да се считат за такива на ръководството на клуба, освен ако изрично не е посочено друго.

2
Кандидатури се приемат до 27 юли, като след това ще бъде направена анкета, в която потребителите да изберат новия администратор на форума. Тук ще можете да изявявате желанието си, както и да опишете накратко как смятате да развивате форума ако бъдете избран. Новият администратор ще получи пълни права над форума и ще трябва да замести потребителите RIVER и dunavfc, която изпълняваха тези функции, но се оттеглиха.

3
Във връзка с края на сезон 2015/2016 и началото предстоящия сезон 2016/2017, ще се извърши архивиране на раздел "СЕЗОН 2015/2016" и в него няма да може повече да се пише, а само да се разглежда, като ще бъде позициониран при останалата част от архивните раздели. Архивирането ще стане факт на 6 юни, понеделник. Имайте предвид това ако имате някакви последни бележки и обобщителни мнения за сезона, то побързайте да ги публикувате - имате 1 седмица за целта.

4
DUNAVfans.org / Правилник на форума
« -: 27 Май, 2016, 13:26 »
Регистрирането във форума на даден потребител е напълно доброволно. При разногласия с нашите правила, той е в пълното си право да не използва услугите на нашият форум.

І. Поведение

1. Честата употреба на вулгаризми се наказва.

2. Не се допуска псуването, ругаенето и обиждането на други потребители. Дори и да бъдете провокирани, грубият ви отговор ще бъде наказан.

3. Досаждането чрез изпращане на Лични Съобщения към потребител, който ясно показва, че не желае да получава такива от вас, както и използването им за да обиждате потребителя, се наказват. В това число и публикуването на лични съобщения без съгласието на другата страна.

4. Тънки провокации, постоянни нападки, ехидни/иронични забележки или всякакъв друг тип продължително и целенасочено дразнене се наказва. Този тип наказания се налагат субективно от административния / модераторския екип на форума. Решенията за това не се взимат импулсивно, а чрез продължително обмисляне и обсъждане.

В множество случаи провиненията, описани в точка 4, не могат да бъдат обосновани точно и ясно. В такива случаи решението на административния / модераторския екип следва да се приема „на доверие”. Ако вие нямате доверие в нашия екип, просто не посещавайте този форум.

5. Администраторите и модераторите ще съдействат на властите за всеки текст, който нарушава законите на Република България.

6. Оспорване на административно решение при влязло в сила наказание се наказва. Потребителите имат правото да поискат обяснение от администраторите на форума относно определено тяхно решение, но оспорването на даденото обяснение не се толерира. Всяко ваше запитване ще се обсъжда в нашия екип и тогава ще получите официален отговор, зад който стоят всички администратори и модератори. След като получите отговор неговият коментар от ваша страна и продължаване на искането на допълнителни обяснения стават излишни.

7.Забранява се публикуването на материали с цел осъществяване на скрита реклама без позволение от страна на администраторите. Всички връзки към други сайтове, изображения и др, които представляват реклама с комерсиална цел (такава, каквато е свързана с генериране на печалби от страна на рекламиращия на гърба на FCDunav.eu), ще се трият, а потребителят може да бъде изгонен от форума (по преценка на администраторите)

8. Забранява се рекламата и пропагандата на  политически формации и идеологии чрез текстово и/или графично съдържание или по всякакъв друг начин.

9. За да може да стават ползотворни и смислени дискусии, трябва да се придържате към темите. Ако искате да започнете нова тема, то отворете такава. Съблюдавайте и за раздела, в който пускате темите си. Новите теми в раздела за текущите мачове на отбора имат следния формат: [xx.yy || zz:zz] Дунав (Русе) - Име гост (Град), където:
xx - дата на мача;
yy - месец;
zz - час и минута на начало на срещата;


ІІ. Технически1. Потребителите нямат право да използват картинки за аватари, които са с обидно или с вулгарно послание.
Администраторите на форума имат право да изтрият или променят аватара на който и да е потребител без предупреждение.

2. Писането на кирилица е задължително. Ако сте писали на латиница, темата или мението ви ще бъдат премахнати.


3. Можете да използвате аватар със снимка на друг участник във форума, ако имате неговото одобрение. При оплакване от страна потребител, че негова снимка се ползва за аватар от друг потребител без негово съгласие, аватарът ще бъде премахнат и ще последва наказание.

4. Подписът не бива да е натрапчив - уголемен и удебелен шрифт, ярки цветове и т.н. Ако обемът на текста в подписа е голям, намалявайте шрифта. Това НЕ означава, че цветовете, или подчертаването, или удебеляването на шрифта в подписа са забранени - използвайте ги, но с мярка.

5. Преди да създадете тема проверете дали не съществува друга със същото или подобно съдържание. Дублиращи се теми не се допускат.

6. Внимателно избирайте къде да пуснете темата си. Теми, които не съответстват на даден раздел, ще бъдат премествани, или изтривани.

7. От заглавията на темите трябва да се подразбира съдържанието им.

8. Когато цитирате някого, НЕ е желателно да цитирате цялото му мнение, особено ако е дълго или вече има цитати в него. Цитирайте само частта, която визирате.

9. Не е желателно да цитирате мнението, на което отговаряте, ако то е сред последните в темата. Вашето ще се появи непосредствено след него и ще се получи дублиране - чудесно се разбира на какво отговаряте и само като споменете ника на автора му.

10. При цитиране на материали от външни източници, освен връзката към тях, публикувайте текстовото съдържание.
 
ІІІ. НАКАЗАНИЯ

1.
Наказанията се определят от администраторите на форума въз основа на честотата и сериозността на нарушенията;

2. Наказанията могат да се обжалват със съответните мотиви до 24 часа след налагането им, като до изтичането на този период или разглеждане на постъпило обжалване, наказанията не влизат в сила.

3.
Наказанията биват: предупреждение, последно предупреждение, отстраняване и перманентно отстраняване от форума;

4.
Прилагането им се става въз основа на разглеждане случай по случай и на конкретната ситуация;Всеки потребител на форума е длъжен да се съобразява с горните точки. Ако не желае да се съобразява, то неговото присъствие във форума не е желателно.

Настоящият правилник подлежи на актуализация при необходимост. В случай на такава, ще бъдете информиране надлежно. В тази тема можете да задавате въпроси, свързани с правилата, както и да сигнализирате за нарушения на същите.

5
DUNAVfans.org / Наказания
« -: 15 Февруари, 2016, 17:02 »
15.02.2016

Потребител със забрана: RIVER
Срок: неопределен
Причина: грубо държание
Засегнати потребители: [member=2106]nitro77[/member] [member=2134]Obiknoven Fen[/member] [member=1986]papimed[/member]

---

Потребител със забрана: Arbol
Срок: неопределен
Причина: грубо държание, директни обиди
Засегнати потребители: [member=85]rusenec65[/member] [member=385]RIVER[/member]

6
ФЕНОВЕ / Dragon Selfie (второ издание)
« -: 07 Ноември, 2015, 16:11 »Играта ни Dragon Selfie се завръща за второ издание в нова форма, с нови правила, но старата цел - да улови красивите мигове от трибуните и да ги покаже на света. Този път правилата са по-различни и усложнени и затова Ви съветваме да ги прочете внимателно. Този път ще имаме не един, не двама, а цели трима победители, които в зависимост от класирането си ще получат награди.


Как става участието?

1. Трябва да се регистрирате във форума;
2. Трябва да си направите снимка от поне един от двата мача, които остават до края на сезона - Дунав - Спартак Пл И Дунав - Лудогорец 2. Не забравяйте, че ако публикувате и от двата мача, ще получите повече гласове, а и бонус от 10 положителни точки.
3. Трябва да публикувате снимката в тази тема, като използвате възможностите на форума:
- чрез прикачване на изображения (натискате Прикачени файлове и допълнителни опции в менюто за писане на мнения)
- публикуването чрез външен адрес - бутонът под тага за курсив шрифт (I) и въвеждане на адрес;
4. Крайният срок за публикуване на снимката/снимките е 29.11.2015 23:59 българско време;
5. Гласуването ще трае до 10.12.2015


Как става оценяването?


Под всеки профил на членовете на форума има рейтинг, който се променя в положителна или отрицателна посока в зависимост от натискането на 2 бутона [харесвам] и [не харесвам];


1. Потребителят с най-добър рейтинг, получен като разлика между положителни и отрицателни гласове ще бъде класиран най-високо;
2. Могат да гласуват само регистрираните потребители във форума, но само веднъж на 24 часа;
3. За да се избегнат фалшиви регистрации на профили, потребители с под 10 мнения няма да могат да променят рейтингите;
4. За да се изравни борбата между новорегистрирани и вече регистрирани потребители, рейтингът на вече регистрираните ще бъде броен от момента на заявяване на участие в играта;
5. Написаното в точка 4 означава, че колкото по-рано се заяви участие в играта, толкова повече време ще има за увеличаване на рейтинга.


Не забравяйте, че ако пишете и други мнения, участвате активно в дискусиите и т.н. рейтингът Ви може да се увеличи допълнително. Важно е да знаете, че това трябва да става по смислен начин, тъй като в противен случай рейтингът Ви ще бъде намален. Иначе казано просто - публикуване на мнения тип "спам" няма да Ви свършат кой знае каква работа, а дори рискувате и дисквалификация.


Как да се регистрирам във форума
- Натискате бутона РЕГИСТРАЦИЯ под заглавната картинка. Имате две опции - да се регистрирате директно чрез фейсбук акаунта си (натискайки съответния бутон) или да попълните формата за регистрация. ЛИНК КЪМ РЕГИСТРАЦИЯТА.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! Следващата стъпка, след като си направите регистрация във форума е да изразите намерението си да участвате с пост в тази тема. Можете да напишете само едно изречение, но можете и да се представите, да кажете нещо повече за себе си и така също да предизвикате потребителите да гласуват за вас!

Страници: [1]