Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - boti4eli

Страници: [1]
1
Явно никой не му се занимава и говори след мача с Пирин, заради това се "жертвам" и отварям темата срещу може би най-непредвидимия отбор в милото ни първенство. Именно заради това, независимо от плановете и схемите на Бат' Венци, ние излизаме за победа с цел трупане на точки и така нужното ни самочувствие. Успех и само Дунав!!!
п.п. Патев е наказан и пропуска срещата

2
Позволих си да отворя темата за следващия мач, който би трябвало да даде началото на серията мачове, от които трябва да извлечем максимума и който трябва да счупи личния ми карък по отварянето на теми. Последно отворих тема за злополучния ни мач със Симитли, но това трябва да се промени в един момент и мисля, че сега е момента отбора да тръгне нагоре  :)  Победа за Дунав!

3
И докато повечето от вас си поспиват сладко  :) , реших да отворя тема за мача, който може да се превърне в събитие от огромно значение за най-новата (считай последните 25 години) история на ФК "Дунав", а именно преминаването му и на практика в първия ешалон на родното ни първенство, без значение как ще го наричаме от следващият сезон! И много ми се иска това да бъде постигнато по един безапелационен начин (в което всъщност не се и съмнявам), който да премахне и последните капки на съмнение у някои, кой е най-заслужилия и стойностен отбор за промоция! И нека именно тази среща ни е един хубав повод да се обединим и празнуваме, независимо какви сме и къде се намираме, наслаждавайки се на този дългоочакван момент! В същото време да не забравяме, че може да сме спечелили битката, но войната не сме!

Страници: [1]