Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - rusenec65

Страници: [1] 2 3 ... 141
1
Въобще Благо не е 2ри избор, от къде го измисли тва не знам :) Вече е ясно,че е имало три компании потенциални нови собственици, но доки продължава да държи кокала и да иска ненормални неща ...

Дай малко повече информация ако имаш...кои са тези компании,български,чужди ???

3
rusenec6 - по този начин отиваме директно на бараж!

. В такъв случай няма да се доиграва сезона и би трябвало да се зачете класирането към настоящия момент, без да се играят баражи за Лига Европа и Първа лига. Последният изпада, а първият от Втора лига влиза.

4
Мисля си, че има вероятност скоро въобще да се прекрати първенството. В такъв случай няма да се доиграва сезона и би трябвало да се зачете класирането към настоящия момент, без да се играят баражи за Лига Европа и Първа лига. Последният изпада, а първият от Втора лига влиза. Дано поне се доиграят последните два кръга от редовния сезон. Така крайното класиране за сезон 2019/20 ще е най-честно и достоверно.
Ще се окажеш прав. От днес почнаха да се чуват доста такива мнения. Само трябва да разрешат от от УЕФА.
....и по тоя начин оставаме в Първа лига... :)

5
Пълна тргедия сме...Никаква идея и никакъв живец за игра.Отбор,който се бори за оцеляване не играе по тази начин-явно ние не се борим за оцеляване....

7
ДУНАВ си е ДУНАВ, спазва традициите! Колко пъти ни обръщат след като сме повели? И пак безумна грешка, този път на Димов, може ли така лековато да изгубиш топката в нашата половина, когато почти целият отбор се е изнесъл напред? Толкова ли не се сети, че ще му я вземат, не можа ли просто да я изрита напред?

Грешките на Димов вече са редовни....не знам на какво се дължат

8
Райков не е играл през 2019-та година и ще му е нужен сигурно един полусезон, за да влезе във форма. Да беше поне се подготвял с отбора от началото на януари. Сега сигурно се е съгласил доброволно, за да е в отбор от Първа лига все пак.

Нищо ново под слънцето....Ще го вземем,ще го реанимираме,ще си върне формата,ще направи сериозно впечатление да не кажа фурор и после ще го изпратим по живо и по здраво в някой друг отбор. Все пак ние сме реанимационен център Дунав 2010 ,нали...

9
За съжаление с Мечо ще се случи това, което есички очаквахме
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/ahmedov-niama-da-e-pyrvi-izbor-na-krushchich-577391
Ботичели,не ми казвай моля те ,че си очаквал нещо друго....Беше си ясно предварително ,че така ще стане.Сега формата на Мечо ще иде по дяволите и ще го видим отново с екипа на Дунав след време.

10
Ще има и агитка от Варна с автобус ,а и с лични автомобили-100% информация .Имам добър приятел от Варна ,който е в агитката твърдо,инфото ми е от него.

11
По-ведро бре и при нас е зор ,ама голяма работа ,поне тръпка да има ,накрая дано изпаднат селото и витоша и айдеее, ако пък не ...няма смисъл от трагедии за тая велика лига  :D

 Драма няма . Не вярвам и да има ,при неблагоприятен край на шампионата за нас . Мен лично ме дразни по -скоро  гротеската около финанирането и собственостт а на клуба . Там по-скоро  е пошла  ситуацията .

                                         +1+1+1+1+1   !!!!!!!!!

12
 И отново от Фейсбук ,това е бил съставът ни :Б. Македжиев, Р. Колев, М. Милчев,
Д. Димов, П. Цанков, М. Митков, С. Щерев, Ф. Кавалканте, С. Христов, Ю. Ненов и
Г. Долапчиев.
Резерви: Х. Гумиеро, Л. Николов,
И. Лазаров, А. Исаевски, А. Силвиев и
М. Русанов.

14
....От Фейсбук :
Автор
FC Dunav Ruse 32 минута 1:0 за Дунав след гол на Ненов и асистенция на Щерев

Автор
FC Dunav Ruse 37 минута 1:1

Автор
FC Dunav Ruse 42 минута 2:1 за Дунав след гол на Стефан Христов и асистенция на Петко ЦанковАвтор
FC Dunav Ruse След първите 45 минути, Дунав - Ботев Гълъбово 2:1

FC Dunav Ruse

15
На нас тея уинбет ни обещаха табло 2017та още си чакаме.

Не знам кой и къде е обещавал табло,но това табло в момента на Градският е чисто ново,което го обеща общината след като се повреди старото...!

Але хоп говори за стадион "Ивайло"...

Страници: [1] 2 3 ... 141