Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - rusenec65

Страници: [1] 2 3 ... 144
1
Преди два -три дни в Утро ,Кулеманс обеща да направи преконференция след мача със селото.Сега не искал да създава напрежение.Щял да представи много факти за Доктора ,за това ,че в последните три години отборът се тласка умишлено към отпадане или фалит....

2
Общата голова разлика от редовния сезон е следващият критерий. Според мен, при победа в четвъртък, врачани се спасяват.

Ако има такъв критерий, той в случая едва ли ще влияе, защото доколкото разбрах (от коментаторите в студиото по време на мача) се гледат именно точките на трите отбора, събрани в мачовете помежду им в редовния сезон. Дунав 8 т., Селото 6 т. и Ботев 2 т. Точките, а съответно и головете в допълнителните подгрупи, не се зачитат и именно заради това всичко беше занулено във финалната група за оцеляване. Въпреки това, пак ще кажа, най-добре е да си свършим работата сами и да накажем Селото в понеделник .

Буквално коментатора каза ,че Дунав е в "пол позишън"(само аз ли чух това?) в тази тройка именно заради тези 8 точки които имаме.А в понеделник естествено победата е най-добрият изход за нас.Дано успеем !!!!

3
Ненов трябваше да е на левия фланг , а не като десен бек! А това, че Долапчиев не може да спира топката , няма да го коментирам >:( Иначе дунавци са спокойни, действат сигурно, но за сега в атака не сме достатъчно точни.

Долапчиев си е една гротеска откъдето и да го погледнеш.....

4
https://utroruse.com/article/771462/

https://utroruse.com/article/771505/


Ето Ви малко интересни статии от в-к"Утро" отпреди няколко дни.

5
6, Юли 2020 г. Понеделник 21:00 ч.

ПОФК Ботев Враца - ПФК Дунав

ГС:    Станислав Георгиев Тодоров    АС1:    Димо Дамянов Вълчев    АС2:    Красимир Атанасов Атанасов

4-ТИ:    Георги Димитров Давидов                   

СН:    Валери Николов Цветков   

6
Изключително много е важно да не загубим този мач. Ако го спечелим - най-добре. При заразата в Царско Село, не знам как ще процедира БФС, но все пак с тях сме домакини(което за Дунав нищо не значи) и доста по-отпочинали.
Впрочем как ще се процедира при равен брой точки, при положение, че точковият актив до тук е нулиран?

В тоя случай се гледат май срещите през редовния сезон..Именно поради тая причина за нас е по-добре че сме със Селото защото срешу тях имаме две победи.А ако се беше паднал Етър с тях пък имаме две загуби

7
Ясно е, че мачът довечера е без значение за нас. Но защо да не си вземем мачовете и с Ботев Враца, и със Селото? А после да си въртим синджирчето и да не ни интересуват никакви баражи. Доколкото зная, първият от тройката се спасява директно, а останалите два играят баражи. Ако не съм прав, моля, поправете ме. То с тоя объркан и сложен регламент вече на маймуни ни направиха. Сега е моментът да покажем, че заслужаваме мястото си в елита на българския футбол, вече няма накъде да отстъпваме и изчакваме и да си правим някакви тънки сметчици. Баражът е много голям риск, всичко може да стане - я някоя нелепа грешка, я съдиите да не видят нещо, я някой да се обади на когото трябва с инструкции какво да прави или да не прави.

Само дето не виждам  как ще си вземем мачовете със Селото и Ботев....И ако ги вземем ,какво ...?????С новите "собственици  и еле пък с новия "треньор" ще цъфнем и вържем ......

8
Тази сутрин / 3.07.2020 / в 8.30 ч. автобусът на Дунав беше паркиран пред входа с работещ двигател.
Явно  изчакваше всички футболисти да се качат и да потегли. Може би за лагер в Трявна. Може би.

Въпросът е кой се е качил в него....

9
Енгибар Енгибаров поема отбора до дни.

https://www.bnr.bg/post/101303086

                         Кретенията и идиотията продължава с пълна сила...Един уникален смешник и лузър ,който ще се опита с два отбора да изпадне за един  сезон...

10
„Извикаха ме снощи и ми казаха да си тръгвам. Днес чакам моя мениджър, за да разтрогна договора си и да си тръгна“, заяви Киров, цитиран от Блиц.

„Да, шокиращото е, че не знам кой ме гони. Аз така наречените нови собственици не съм ги виждал. Има едно подставено лице – Красен Кръстев. Кой обаче стои зад него, нямам представа. Питам аз кои са тези хора, няма адекватен отговор. Всъщност, отговорено ми беше, че в момента били на някакви яхти и щели рано или късно да се появят. Значи хората от яхтите ме уволняват. Ама те какви са – българи ли са, швейцарци ли са, шейхове ли са, от кой край на света са – пълна мистерия! Представяте ли си - уволняват ме, без да знам кои са шефовете ми. Ама аз и не искам да ги знам кои са.

Знаете ли, аз съм щастлив човек в момента! Много щастлив! Благодаря на Господ, че ме отърва от този ад. Защото в „Дунав“ си беше истински ад в последните месеци. Не се издържаше. Футболистите проявиха геройство. Реално наистина съм уволнен от хора, които още не са поели официално властта. И в случая всеки на мое място би потърсил адвокат и би поискал обяснение чисто юридически може ли ей така да се уволнява някого. Но няма да го направя, защото искам час по-скоро да си тръгна!”, завърши Киров.

11
https://novapress.bg/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D0%BD%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-np-%D1%80%D0%B0%D0%B7/

                          ПЪЛНА ОЛИГОФРЕНИЯ И ИДИОТЩИНА .........ЗНАЧИ,ДА ПЛАТИМ ЗАПЛАТИ НЕ МОЖЕМ ЩОТО ВИДИШ ЛИ ОЩЕ НЯКАКЪВ ПОДПИС ЧАКАМЕ ,ДОКУМЕНТЧЕ НЕКАКВО...АМА ДА УВОЛНИМ ЧОВЕКА ,КОЙТО ВИ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОГОТО ДУНАВ ВСЕ ОЩЕ МЪЖДУКА ПОД НЯКАКВА ФОРМА ...ТОВА ГО МОЖЕМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

12
Събота и неделя на лагер в Трявна. Понеделник пътуваме за Враца. Загоров , ясно ли е?!
Кой беше Загоров?!?  :)

Новият спортен директор..... :) :) :)

13
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/makendzhiev-e-1-pri-vratarite-sled-27-iia-kryg-594333

Както се казва,добрият вратар е половин отбор.....

14
В Търново има ескалация...

http://sport-vt.com/etartsi-obyaviha-boykot-spirat-trenirovkite.html
Предвид ситуацията там, като че ли е по-добре да сме с тях. Селото е във възход.

Точно това си мислех да напиша вчера,вярно е че срещу  селото имаме две победи през редовния сезон ,но в евентуален двубой с тях сега не биха ни помогнали.В сериозен възход са ,видимо е ,добре комплектовани

Страници: [1] 2 3 ... 144