Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - vivanov

Страници: [1] 2 3 ... 375
1
Затова за мен няма сигурни мачове, особено с участието на нашия Дунав. Част от играта е да се губи нещастно и изпускат точки с малшанс. Каквото спечелихме неочаквано като гост на Арда, загубихме като домакин от пряк съперник.

Следващите седмици по-важната тема ще е ръководството и финансиране на клуба. Дочух, че има забавяне на възнагражденията от септември и премиите от последните мачове.

2
При вход свободен.

3
При Лудогорец, заради участието в ЛЕ, не могат да изместят мачовете им през седмицата, защото тогава отборът ще пътува за Барселона. Аз така и не разбрах, кого има да охранява полицията в дните преди изборите?

4
Заради изборите и очакваните балотажи и невъзможността полицията да охранява мачове около тези дати, сега и домакинството ни с Ботев е изместено за сряда, 6 ноември, от 13:00 часа! Не може да се отрече, че от БФС и Диема спорт мислят за зрителите. Предлага им се професионален футбол точно в обедните им почивки, за тези, които работят през седмицата и деня, разбира се.  :o

5
Настилката, както и основата отдолу, не бяха качествени и изкуствената трева се износи бързо. Сега ще се слага ново покритие, каквото е и на новия тренировъчен терен.

Някой от тук преведе ли вече някоя друга символична сума по сметката на ПФК Дунав?

6
Очакваме сериозно присъствие в сектора за гости утре вечер!

Ще имаме фенско гости от Гърция, приятелите от Ники Волос пътуват към Русе в момента.

7
Стартира обявената от д-р Симеонов кампания "Русенци за Дунав"

Всеки може да преведе желаната от него сума по следната сметка:

IBAN: BG88FINV91501017316209
BIC: FINVBGSF
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
ТИТУЛЯР: ПФК ДУНАВ

8
0:6 - закривай!

Какво и защо да закриваме, националния отбор, държавата ли?

Не ги разбирам тези възгласи и в клубния футбол, когато един отбор не върви, изпадне в негативна серия или закотви на дъното. Закриването не е решение за никого.

Последните 20 години бяха проспани при работата с младите, школи, треньори, остарели методи за подготовка, неквалифицирани служители, лобиране и при децата. Сега виждаме резултатите. Ако от утре започнем изцяло по нов начин, с привличане на висококвалифицирани треньори от други страни, инвестиции в обучение на млади български кадри, създаване на професионални академии, субсидии от държавата в приоритетни спортове - футбол, ще са ни нужни поне 10 години, за да видим и усетим резултатите от добра работа.

9
Паузата в първенството отмина и след 3 дена се изправяме срещу директен съперник за по-предно класиране.

Етър също като нас не изиграха контрола и се отдадоха на почивка и възстановяване.

Кой по-добре се е подготвил ще разберем петък вечер. Очаквам засилен зрителски интерес и над 2 000 публика на Градския.

10
Още съм опиянен от първата ни победа като гост и начина по който беше постигната. Наздраве за всички дунавци. Очаквам висок зрителски интерес срещу Етър в Русе.

Връщането назад в сезоните е интересно и освежава паметта. Сега прегледах резултатите от сезон 1987/88 и ми направи впечатление, че въпреки промоцията и второ място в крайното класиране, сме записали само 2 победи като гост и това от 19 гостувания! Едната е срещу Димитровград, които завършват последни, а другата е срещу Мадара Шумен. И двете са с минимална разлика, съответно 0:1 и 1:2. От друга страна, у дома бием редовно и губим само веднъж, 0:2 от тогавашния първенец Черно море. Този факт и разбира се, головата разлика, ни класират в елита.

Друг, не толкова незначителен факт е, че при правило за 3 точки при победа, щяхме да сме зад Арда, след като те записват повече победи, а ние повече равенства. Арда щяха да са втори с 65 точки, а ние трети с 62 точки. Така че, ето още една причина за некласирането на Арда в елита тогава, късно въведената промяна в точкуването. ;-)

Както и да е, не може да върнем времето назад, трябва да се гледа напред. Дунав и Русе имат бъдеще и ние в момента го градим.

11
Чичо Мъри, имаш предвид трибуна Спортклуб, Бесика е зад вратата и е за агитката на Локото, които може би щяха да съберат 1000 зрители, но не и Арда в този мач. Очаквам не повече от 500 зрители.

Разликата с Коматево и баража срещу Царско село е, че тогава си беше официална среща на неутрален терен и нямаше как едните да се водят гости, а другите домакини. Сега по програма Арда са си официален домакин и играят просто на друг стадион. Ние си оставаме гости, а полицията не се занимава с подобни преценки, коя публика е мирна и възпитана.

12
Чичо Мъри ще присъства ли на мача в неделя и в кой сектор смята да се настани?

Ще има бус с привърженици от Русе.
Да, смятам да ходя на мача и ще съм там където са дунавските фенове. Надявам се да не ни напъхат в клетката, а да сме в някой от секторите на новата трибуна.

Чичо Мъри, предполагам, че точно в сектора за гости ще бъдат настанени дунавските фенове. Новата трибуна на Лаута беше изискване за мачовете от Лига Европа. За първенство не съм виждал там да се настаняват гостуващи привърженици.

13
Чичо Мъри ще присъства ли на мача в неделя и в кой сектор смята да се настани?

Ще има бус с привърженици от Русе.

14
Колко публика имаше на стадиона според субективната преценка на потребителите тук?

15
Нямаме време да мислим върху отпадането за Купата. Само след 2 дена приемаме шампиона Лудогорец на Градския стадион в мач за първенството. След контролата в София, трябва да се върнем към строго дефанзивната тактика, за да не загубим с разлика от регионалния ни съперник. Дори разградчани да са мислено вече в Будапеща, за предстоящата им среща с Ференцварош в групите на ЛЕ, то тяхната резервна скамейка е пълна с жадни за изява футболисти. Времето в неделя ще е идеално за футбол. Началният час е удобен. Очаквам около 2000 зрители.

Страници: [1] 2 3 ... 375