Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - vivanov

Страници: [1] 2 3 ... 367
1
Балджийски и Огнянов няма да играят през пролетния полусезон в Дунав.

Кога ли в БФС ще се сетят да обявят програмата за първите кръгове? Нямаха причина да не я обявят още преди Коледа.

2
Не, всички отбори играят в редовния сезон 26 кръга. После първата шестица при разменено домакинство 10 кръга, а втората осмица без подгрупи и финали - 14 кръга, значи общо 40 мача на сезон! След това 3 отбора от втората осмица ще играят още 1 среща - бараж. Така го разбирам аз.

3
Да разбираме, че втората осмица ще се изиграе с всички 8 отбори при разменено домакинство и съответно 14 кръга преди баражите в една среща, 1 за ЛЕ и 2 за оставане в Първа лига?

4
Никола Попов не трябва ли да е наказан от съдийската комисия след явно грешно решение повлияло на краен резултат предишния кръг?
Предколедно си пожелавам Лудогорец, ЦСКА-София и Левски да загубят точки в последния кръг за 2018-та година, ей така за доброто на българския футбол.

5
Февруари месец с ново електрическо табло, работещо осветление и ВИП ложа, а дано, ама ...

Ложата трябваше да е готова до края на ноември, но като гледам поне още месец чисто работно време ще е нужно, за да бъде завършена. За козирките от двете страни нищо не се чува.

6
Стига с това закривай на всичко което не върви. Така е най-лесно и после гради от нулата, вместо да се запретнат ръкавите и работи върху промяна към добро.

Мартин и Светьо Ковачев, Божидар Васев отпадат от състава за този мач заради събрани картони. Общо взето ще даваме шанс на още юноши да влизат в състава за мача, заради минималния кадър който имаме в момента.

7
Кога ще излязат оценките на съдиите след последния кръг?

8
Имаше пожар след мача със Славия и сега проблеми с осветлението. Сигурно това е причината. Вече дори чух за вариант, да играем в Разград.

9
Нека бързо се извадят поуките от тази среща и да не се повтаря повече! Има много неща върху които трябва да се работи. Да се оправдаваме със съдията не помага на никого. Позиционирането при статични ситуации може да се тренира. Проблемите със завършващия удар са очевадни. Без точни удари във вратата няма как да печелим мачове.

10
Отново фенове трябва да помагат при почистването на терена. Спортни имоти имаха повече от достатъчно време да си свършат работата. Добре, че днес е над нулата, иначе най-вероятно нямаше да се играе мач на Градския стадион.

11
Въпреки всичко, смятам, че имаме състав с потенциал да запази мястото в Първа лига. В никакъв случай не мога да се съглася, че е по-добре да си изпаднем, за да си тръгваме в по-добро настроение от Градския стадион. Ами в такъв случай направо в Трета лига да играем, че да имаме и разгромни победи и още по-големи поводи за радост? Оставането ни в Първа лига трябва да е цел номер едно. В България само с елитен статут може да разчитаме на подобрения по база, привличане на спонсори, развитие на школа, при желание и работа на ръководството в тази насока разбира се.

12
Познах, че ще има отложени срещи, дори цял кръг в Североизточна Трета лига.

За Карагарен сега чувам. Нещо не ми се връзва. Ако го искаха, щяха още от Дунав да го вземат.

Ако Славия загуби точки от нас в четвъртък, някои тирета сигурно ще видят заговор с намеса от Лудогорието.

Ганчев искал да се оттегля от ЦСКА-София, нещо което не вярвам, след като наскоро уж плати 8 милиона лева за емблемата.

13
Имаме късмет, че не домакинстваме утре. Градският стадион ще е годен за футбол най-рано в четвъртък. Тогава се очакват и температури над нулата.

Очаквам да има поне една отложена среща от предстоящия 17-ти кръг. Заради отопление на терена единствено домакинствата на Левски, Лудогорец и Славия (на Националния стадион) със сигурност ще се играят по програма.

14
Метеорологичните условия няма да позволят много футбол и зрители по трибуните в този кръг на Първа лига.

Не мисля, че точно сега Левски ще избухнат и направят шоу за зрителите си, но все някак си ще си вземат точките. И все пак тайно се надявам на някакво чудо в момент, в който никой нищо не очаква от Дунав. Тогава играта по-скоро ни спори, за разлика от задължителните победи.

15
ДНЕВНИК / Re: Елитна група U 19 Сезон 2018/2019
« -: 29 Ноември, 2018, 18:15 »
Трагични резултати на юношите, последно шокиращата загуба при Септември с 12 гола. Само 4 вкарани попадения за 14 мача и въпреки това над чертата за изпадащи.

Половиният състав е привлечен в Русе, само заради участието в Елитната група и след това ще си замине. От школата най-много някой кадър за Трета лига да остане в мъжкия футбол. Бъдещето пред Дунав не изглежда толкова светло, въпреки значително подобрените условия около базата. Без качествени треньори, няма как да има промяна и подобрение на продукта.

Страници: [1] 2 3 ... 367