Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - North

Страници: [1] 2
1
Дори и не се учудвам вече, това би било изненада навсякъде, но не и в България. Точно направиш нещо добро и много бързо го разрушаваш след това с лека ръка.

Да ти кажа на мен честно новината, че Кариана отпада от борбата за Първа Лига ме накара да си отдъхна! Не съм им желал да фалират или да разтурват отбора си разбира се, но за мен беше много несериозно да влезе подобен отбор в елита. Кариана е отбор от село Ерден, населението на това село е 500 души!!!!(За справка, Николово е пет пъти по-многобройно)
 И въпреки, че само по себе си това не би трябвало да изключва който и да било отбор да се бори за спортни успехи, то мисля че щеше да бъде тъжно за българския футбол. Щяхме да станем свидетели на отбор влязъл в А група само защото поредния, местен "бизнесмен" е решил да развърже кесията. Село с население от 500 души да има отбор в Първа Лига, в момент в който Спартак Вн, Дунав, Спартак Пл, Черноморец Бс са в аматьорския футбол. Във Втора Лига в момента има не малко традиционни отбори на които бих пожелал успех в борбата им за промоция (Пирин, Локомотив Сф, Добруджа), но Кариана Ерден в елита на мен лично щеше да ми дойде в повече. Жалко за усилията на Великов и всички футболисти които без съмнение са се раздали до момента, нямам съмнение, че ще си намерят отбори и ще продължат успешно кариерата си.

2
Липсата на интерес към този мач тук във форума, е пряк резултат от "подаръка" който ни беше поднесен в Шумен. Да загубиш няма нищо лошо, но да те направят за смях, идва малко в повече явно.

3
Добре, щото се вида, че сме доста боси в тази игра. Сега дано се намери и някой да купи екипи на момчетата щото в Шумен ни скъсаха шортите :-[

Загубата от Шумен, наистина беше ужасна! Най-лошото, не е класирането или головата разлика, но подобни загуби карат средностатистическия фен да се замисли, дали не си губи времето следейки отбора. Много деморализиращо е това. Ако не се лъжа в седмицата след загубата започна тази кампания за membership. Но как да очакваме масовост при положение, че този отбор току що е загубил по унизителен начин от средняк в групата. Аз лично ще продължа да си купувам виртуален билет за домакинствата, но нищо повече за сега  :-[

4
Къде може да се гледа временното класиране в нашата група?

5
СЕЗОН 2020/2021 / Re: Купа на България - сезон 2020/21
« -: 30 Септември, 2020, 23:39 »
След кривите резултати в последните мачове се надявам, че повече хора си дават сметка колко трудоемка и често непосилна е организацията и  поддръжката на един отбор, бил той дори в трета лига. Преди време бях набелязан за човек на доктора, тук във форума само защото не псувах по него и дори си позволявах да го защитавам, което явно е дошло като шок за много хора. По същия начин сега бих защитил новите хора начело на клуба защото си давам сметка колко трудно и изцеждащо е подобно начинание. За жалост не сме като Берое, където държавата директно ги финансира (то цялата икономика на Стара Загора бива директно субсидирана от държавата, чрез мините и тецовете, но да не задълбавам) Сериозен процент от хората следящи Дунав, приемат съществуването му за даденост, но за да го има отбора, някой, някъде полага много усилия и не е честно да бъде после раздиран по форумите. Казвам това защото хората плюещи по Симеонов до преди месец, много скоро ще започнат със същите неща и срещу новото ръководство. Ще има излишни интриги и конспирации, тровещи атмосферата. Призовавам към малко по задълбочен поглед към ситуацията и търпение, защото е най-лесно да надраскаш пред компютъра общи приказки от сорта на мошеници, далавераджии, крадци, мутри и т.н.

6
И аз си купих билет, макар и да съм в Америка. Ще следя резултата тук в сайта! Браво за инициативата с онлайн билети.

7
....

Хайде стига де! Престани с това несериозно отношение и безумни подхвърляния! Последното нещо от което има нужда клуба в този момент е феновете му да кроят и плетат интриги.  Ухилен емотикон накрая ще слага?? Толкова ли ти е смешно точно в този момент?

8
Поздравления наистина за участващите в инициативата! Който и да вземе акциите в момента би било по-добре от моментната патова ситуация. Поне бихме имали информация някаква и няма да се налага да гадаем дори за елементарни неща като това кой е собственик. Papimed, то кога ако не сега трябва да се намеси градската управа?
Дунав, не е просто футболен клуб както казваш.

9
https://youtu.be/ryEpEPOmMi8

Нека Община Русе сега да се намеси и поне временно да поеме щафетата.

10
drak, последното от което има нужда Дунав в момента, са още конспирации. Хотели на мястото на стадиона няма да изникнат (то, кой ли и би ходил точно там пък на хотел), а дори и да се случи, то общината има правото веднага да прекрати еднолично концесията при положение, че съоръжението не се ползва за спорт.
Трудно можем като фенове и да издържаме клуб, в която и да било лига. Нямаме този числен капацитет.
Можем да сме полезни като се разшумим по медиите и не оставим нещата да затихнат и да бъде забравен отбора.

11
North-а си е герберски трол в чист вид. Сегашният кмет му бил виновен - за кое бе, чадо? За концесията, дето  я дадоха герберите? За това, че се допусна Доки да си регистрира емблемата на свое име? За това, че отборът беше накаран да агитира за ГЕРБ не само официално, ами и с неофициалното - ако  гласувате за ГЕРБ, имаме ясен план, ако не - не се знае какво ще стане?
+1

https://www.youtube.com/watch?v=xXARoEPCbiw

Изгледай това видео от миналата година, то има пряка връзка със случващото се днес. Виж кой е против Дунав и кой защитава отбора с нокти и зъби! Направи съответните изводи след това.

Единственото с което мога да се съглася с теб е, че политиката без съмнение е пряко намесена във всичко. Останалите неща за емблеми и концесии към момента не са абсолютно никакъв проблем на отбора. Тази концесия я дъвчете перманентно сякаш едва ли не отбора са го изгонили от стадиона, което разбира се няма нищо общо с реалноста. То просто няма отбор. Стадиона си е там и е в перфектно състояния (нека видим за колко дълго). За мен Пенчо, Красен и оня третия анонимник, само за 2-3 месеца върнаха Дунав точно там, където беше преди Стоилов и Симеонов да го измъкнат от бунището на В група. Единственото за което обвинявам Симеонов е, че предаде Дунав на тези двама  смешници, които го играят собственици сега, имайки ясна идея че не стават.

12
Чисто и просто, един оправен разтропан кмет на който му пука, знае какво да предприеме! Знае на коя врата да почука и знае къде да натисне за да се случат нещата. Начини се намират, но вина имаме и ние и то много голяма. За Милков, Дунав е нищо повече от досадно проблемче което той се надява да не бъде повдигане като въпрос. Ние трябва да сме активни и да не позволяваме Дунав да бъде замитан под мокета.
Ето кмета е активен във Фейсбук, няма баба в Русе която да не му е пожелала все още бързо оздравяване. Нас обаче ни няма там да задаваме въпросите които ни интересуват.

13
Срам за Русе, срам за кмета, поредната шушумига >:(

За мен Пенчо има много по-сериозна вина за случващото се в Дунав и незнам как успява да мине метър. Този човек показва по всякакъв начин, че не му пука и няма никакво намерение да се застъпва за Дунав, пред когото и да било. От както е встъпил във власт не е направил нищо за града, камо ли за футболния отбор. Приоритет са му средношколски мероприятия, срещи с пенсионери и поставяне на венци пред шибания Альоша!

14
Гледам пак Доктора ви е главна тема! Жалко... явно не можем за елементарни неща да си дадем сметка. Истината е, че със Симеонов започна един ренесанс за русенския футбол и той самия малко или много беше намесен във всичко позитивно случило се последните 10 години в Дунав. Лошото е че след като той се предаде, нямаше кой да поеме щафетата. Това беше мач който спокойно вземахме ако Киров все още беше треньор и Симеонов президент. Просто футболистите не виждат смисъл и светлина в тунела, затова и се стигна до този резултат. Ние ако сме едни фенове на място сега ще извадим тези Юлиановци и Красеновци или каквито са им там имената от мишите дупки в които са се заврели и ще ги изтипосаме пред часовника да дават обяснения пред целия град! Ако на тези футболисти просто им беше плащано на време и бяха спокойни за бъдещето на клуба, щяхме да останем в елита дори без да се налага да стигаме до бараж.

15
Гербаджийския Дунав? Как не те е срам?
Вие сте същите "фенове" които подклаждаха долната лъжа започната от цесекарите, че сме сателит на Лудогорец! Сами унижавате и принизявате собствения си отбор.

Страници: [1] 2