Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Rado412

Страници: [1] 2 3 ... 78
1
Настилката, както и основата отдолу, не бяха качествени и изкуствената трева се износи бързо. Сега ще се слага ново покритие, каквото е и на новия тренировъчен терен.

Някой от тук преведе ли вече някоя друга символична сума по сметката на ПФК Дунав?
Аз все още не съм защото не ми остана време, но ще го направя при първа възможност.
Ако го бяха напривили със СМС-и щеше да ми е много по-лесно.

2
Пролича си липсата на креативност и класа в атака!
Това си го имахме и в останалите срещи, но просто тогава играехме откровено защитно и на контри.
Вижда се, че когато "владеем" положението и играем атакуващ футбол, просто ни липсват достойнства (класа). Явно не сме за тази тактика.
Загубите ни от Етър започнаха да се превръщат в тенденция. Явно ще са ни черна котка.

3
Казах ви аз, че като отворя тема и бием...!! :P :P :P

Бровж на момчетата.
Перфектен мач!
Изключително интелигентно изигран.

Давай Дунав!
Само така!!!

4
Те и съдиите ни, когато по случайност ги поканят да водят международни мачове, свирят по друг начин.
Явно от въздуха ще да е ... :P

5
По онова време домакинският фактор беше от огромно значение, не че сега не е, но тогава домакинстването в една среща по правило коренно преобръщане всичко. На по-сериозните разстояния  извънредно рядко ходеха гостуващи фенове, а такова понятие, като "сектор за гости" даже не бяхме и чували.
 Аз самият често се питам какво точно стана, та се стигна до погрома в онзи мач? Подобно на хиляди други русенци го проследих с директните включвания по радио Хоризонт. С почти незаличима болка си спомням два момента - малко преди почивката репортерът  започна с думите "футболистите от Кърджали вече изпълниха програмата си на 50 процента, отбелязвайки втори гол", а когато с подновяването на играта съобщи, че става 3:0... по-лошо от студен душ, шок.
 На това място би било най-правилно, ако имаше как да дадем думата на някой непосредствен участник в събитието от към страната на Дунав. Е, поне аз до ден днешен не съм чел или слушал подобен материал, поради това ще ви предложа собствената си гледна точка. С една дума - не го очаквахме. Тогавашният Дунав беше един твърде добър отбор. Нещо повече това беше онзи състав, на който предстоеше паметно участие в елита, битка за призово класиране, пропуснати в последния момент медали... Някак си не можехме да си представим, как така онези от Арда ще ни вкарат цели четири гола, а ние през това време какво ще правим? Само ще ги гледаме!? Нима!? В края на краищата говорим за едно от най-силните поколения в цялата история на русенския футбол - Шери Сюлейманов, Й. Димитров, Деян Ангелов, Нанков, Мачев Б. Богомилов, Валери Кулинов (радиокоментаторът каза, че бил най-добрият наш играч в онзи, кошмар, защото с индивидуалните си действия през второто полувреме внасял баланс между двата отбора).
 В тази връзка не спирам да се питам, какво би било, ако имахме достатъчно "разузнавателна" информация другия лагер, ако знаехме и бяхме психологически подготвени да играем  като на съвсем истински финал... Едва ли някога ще получим ясен отговор. Останалото са факти и едни нескончаемо заявяване претенции.

Почти същите спомени нахлуха и в мен когато четох станията.
това бяха едни от най-напрегнатите 30 минути от живота ми ... Гледах радиото и имах чувството , че се вихрят атака след атака пред нашата врата след 3-0. А продължението ми се стори цяла вечност.
Помня, че след мача почти не се израдвах, а ми беше останал горчиво-кисел вкус в устата.

6
Такааа,

да отворя тема от много време насам.
По принцип когато я отворя - бием  ;)

Предстои тежко гостуване на новите "шейхове" в групата.
Новият проект - Арда, върви с пълна сила.

Ще можем ли да се противопоставим на "летящатата" Арда ?

Букмейкърите ни отписаха отново и това е добър повод да направим малко пари :P

1 - 1,57
Х - 3,60
2 - 5,00

Ако играем както срещу Лудогорец, то дори и със съдийска подкрепа (която неминуемо ще я има), то според мен имаме шанс да си тръгнем от Кърджали с точка или три, въпреки неясното ни бъдеще.

Вие сте!

7
Той съдията през първото полувреме се уплаши и не свирна нарушение срещу Ахмедов, който излизаше сам срещу вратаря.
Ама ако беше свирил, то трябваше да изгони и защитника на Лудогорец.
Направо нарисуван червен картон.
Ама страх голям, да не би да разсърди гелосания...

8
Браво на момчетата!
Аз видях равностоен мач.
Точката щеше да ни подхожда най-много, но... къде от припряност, къде със съдийско рамо, лудогорци устискаха крехката си преднина!
Дано играчите ни си повярват!
Видно е , че могат!

9
Рисковете на живото предаване. Все пак срещата беше в помещение тип гараж, което влияе на обхвата на 4G мрежата. Това беше причината за несъстоялото се включване. Утре ще бъде излъчен репортаж от събитието.
Е, все пак е имало среща.
Дайте повече инфо какво се случва!

10
Хайде сега, ръкавицата е хвърлена! Със сигурност, ако срещата се осъществи, ще има едни обещания и проекти за светло бъдеще...
https://www.sportal.bg/news.php?news=806279
Аз мисля, че нито един от кандидатите за кме тняма да дойде!
Фен клуба направо още от сега да приготвят голям трансперант за мача с Лудогорец, на който да пише "За кого да гласуваме"?

11
СЕЗОН 2019/2020 / Re: Купа на България 2019/2020
« -: 23 Септември, 2019, 21:51 »
След мача с Ботев Враца е наред този с ЦСКА 1948 в четвъртък от 19:00 на Националния стадион.

ЦСКА 1948 играят дерби със Септември София в понеделник и със сигурност ще имат по-малко време да се възстановят за нашия мач. Надявам се, че можем да се поздравим с победа в този мач и да се класираме на 1/8-финалите през октомври.

Ще има ли подкрепа от Русе или ще разчитаме само на местни фенове?

Дерби, дерби, колко да е било дерби ...
5-0

Да му мислич ние!

12
С малко повече късмет и натиск, ще си тръгнем с три точки от Враца.

13
То ние като имахме “президент” и всичко беше розов памук и юникорни беше затишие в града и медиите преди мачовете, а сега пък да очакваме нещо друго.
Е, нали сме си "емоционално мъртъв град" ... що да се хабим напразно ... :P

14
Твърде тихо е преди толкова ключов мач. От Русе знам, че 4 привърженици ще пътуват за Враца. От София или други градове ще има ли подкрепление? Имам чувството, че малко хора осъзнават важността на мача утре.
Той, че е важен - важен е, но ... по-важно в момента е кще го има ли Дунав.
Та за това и е тази тишина.
Лошото е, че и букмейкърите са ни отписали за мача , което значи , че от инфоормаици извън терена явно са оценили шансовете ни за нищожни , каквото и да значи това...
Дано момчетата опровергаят всичко и всички и вземат една хубава победа!
Да излязат и да играят за себе си! Дори и да се разпаднем ако покажат, че играят силно то бързо ще си намерят отбор. Ако се представят посредствено, то шанса да почиват до пролетта никак не е малък.

15
Слушах интервюто и ако доктора е бил откровен, то на мен на пръв поглед ми се набива на очи , че просто е бил неумел ръководител. То и никой не очаква от него да притежава такива уминея. Той трябваше да си се занимава само с финансирането и търсенето на нови приходи. И именно тук беше най-голямата грешка на д-р Симеонов, че искаше сам да управлява. Все едно някой от пишещите тук да бъде назначен за хирург и той да влезе и да оперира...
Е така се управляваше и клуба - без нужните познания и умения за това !
Просто трябваше да си назначи кадърни хора с добри мениджърски (управленски) умения, един добър маркетингов директор (или добър PR). Със сигурност щеше да има хора, които да се раздадат без кой знае какво възнаграждение.
И тук във форума имаше немалко добри идеи за надграждане, комуникация мужду фенове и ръководство.
Не може да играеш историчести мач за Лига Европа , а в същото време в града да е тихо и да няма дори един плакат...
Извинявайте, но всеки цирк, който дойде в града "бие тъпана" и всички знаят, че има такова животно ...
Жалко, че всичко добро отива в коша...

И сега, след като каруцата се е пообърнала призовавам всички, които обичат Дунав - ДА ИДВАТ НА СТАДИОНА!
Всички ония в общината трябва да видят, че ние си искаме отбора и да вземат мерки, защото в противен случай - мерките ще вземат тях!

Страници: [1] 2 3 ... 78