Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Danubio Azul

Страници: [1] 2 3 ... 20
1
По-тревожното е, отливът и спадът на активността във форума.
Или просто всичко върви добре и няма кой знае какво за коментиране :)

2
Надявам се, че никой не е очаквал юношите ни да излязат срещу мъжки отбор и да няма грешки от неопитност, но да си печелят всичките единоборства. За мен категорично школата трябва да е основата на клуба и заради финансовите ползи от това да бълва таланти, и за постоянно поддържане на дунавския дух, верността към отбора и връзката с феновете, и защото в школите се "произвеждат" футболистите за националния отбор. Все някога трябва да ни стане приоритет и колкото по-скоро стане това, толкова по-скоро ще имаме постоянни успехи в мъжкия футбол. Всички искаме в А група, но ако на хлапетата им трябва още един сезон във В група, за да натрупат опит, така да бъде. По-важно за момента е да се вижда, че играят като най-големите фенове на Дунав. Ако продължат да правят това, успехите им ще дойдат и ще вдъхновят и следващото поколение хлапета за подвизи в мъжкия футбол. Или да го кажем образно така: по-добре след 5 години А група и след 20 години финал в ШЛ, отколкото след 2 години А група и след 3 години В група и после пак така.

3
Ама аз написах точно обратното на това, което си разбрал  :D А и като цяло се надявам да "обременя" някого с мнението си, иначе щях да си излея мислите на един лист вместо да пиша тук.

4
Мен много често ме озадачава този несъответстващ на условията на живот песимизъм. Единственото обяснение, за което се сещам, е че за разлика от повечето градове в България, Русе е изгубил част от важността си от преди век по ред причини и е отстъпил по население на Варна и Бургас. Може би хората виждат в това несъществуваща тенденция и решават, че е западащ град, което пък се превръща в самоизпълняващо се пророчество. Сигурно помага и това, че онези в София наляха сума ти пари в южна България в последните години и създадоха усещане, че всичко на север е едва ли не забравено от Бога. Не виждам други причини Русе да намалява по-бързо от Стара Загора например. Русе има огромен икономически потенциал и е въпрос на време, може би донякъде и на много добър кмет, да го оползотвори.

5
Да не би извънземните, които бяха отвлекли Дунав преди 2-3 години, да са ни го върнали вече? Не мога да смогна да изчета всички новини напоследък, а те пък на всичкото отгоре са и страхотни. Адмирации и благодарности за захваналите се да го сложат в ред! Това е не просто най-устойчивият, а в момента единственият път пред Дунав и най-малкото затова би трябвало да има голяма подкрепа от феновете. Надявам се след няколко години да можем да се гордеем, че Русе за пореден път е прокарал път на нещо ново в страната  8)

6
Симеонов каза, че ще остави отбора на човек, който му гарантира финансиране поне 2 сезона напред. Вероятно това е проблема.
 Ама какъв е смисъла. 3 сезона при Симеонов отбора нямаше ден закъснение със заплатите, а никой не го оцени.
Неблагодарници такива! :) Аз ако съм на негово място, веднага връщам базата и ги оставям да се оправят :)

7

Не трябва да има следващ вожд.
Именно. Вождуването е многократно изпробвано и с напълно предвидим грозен край. Само че алтернативният начин на управление (или всъщност конвенционален?) явно наистина звучи еретично на феновете и не очаквам ентусиазъм от там. Аз си го представям да стане само ако не се намери друг вожд и евентуално Доктора реши на тръгване да се погрижи за бъдещето на Дунав и да постави началото на още едно първо нещо, идващо от Русе.

8
Русенската общественост вече не знам какво трябва да направи при следващия вожд, че да не излезе пак виновна :) Като се интересува - защо се бърка в потайностите на клуба, като не се интересува - емоционално мъртъв град. То поне да беше вярно, че им пречим с нещо, да можем гордо да кажем, че не ни минават тарикатските им номера, ама ние кротко и възпитано си ги търпим.

9
Аз мисля,че доктора отдавна е приключил с този отбор...
Да си дойдем на думата.

10
Според Блиц:

Дунав (Русе) се раздели с трима футболисти, чиито договори изтекоха. След няколко срещи с ръководството на клуба се стигна до решение, че най-доброто за тях ще бъде да търсят нови предизвикателства, съобщават русенци на своя сайт.

Емин Ахмед, който игра под наем от Берое този полусезон, няма да продължи кариерата си при "драконите". Десният краен защитник ще търси своя късмет в друг отбор.

Вторият напускащ е Мухамаду Н’Диайе. Сенегалският нападател така и не успя да се пребори за титулярно място в състава на Людмил Киров и също си тръгва.

Третият футболист, който няма да е част от състава на небесносините догодина е сърцатият полузащитник Христо Попадийн. Юношата на Левски ще продължи кариерата си в състава на Славия.
Този копи-пейст от сайта на клуба в Блиц не споменава нищо за Станислав Антонов. Това значи ли, че все пак остава?

11
Дунав не е за хора със слаби сърца! :) Честито ни оставане и догодина борбата да е за Лига Европа! :)

12
Не е ясно. Видяхме, че Септември не са чудо голямо, знаем и че навън напоследък вкарваме. Остава само Люси Киров да измисли как да пробием очакваната сгъстена защита в София, да вкараме два гола и да бием. Ще видим малко зор, но е напълно постижимо.

13
Септември според мен имат по-голямо желание от Витоша да останат в ППЛ и очаквам да излязат подготвени и мотивирани, както бяхме ние в понеделник. Не че ние не можем да излезем още по-подготвени и мотивирани, но вече свикнах като направим добър мач, после да правим някоя простотия. Освен това, сега май имам лошо предчувствие, но пък след лошите ми предчувствия уж стават хубави неща...

14
Това е първият мач от началото на първенството, в който е по-важно да не ни вкарат, отколкото ние да вкараме. За съжаление много отдавна не можем просто да забием два бързи гола на някого без и той междувременно да ни забие още толкова. Мача чак довечера ще го гледам, но предполагам, че играта ни съответства и на нивото, и на целта. В Бистрица вече трябва по друг начин да играем и дано да успеем.

15
Срам - не срам, ще си призная, че този резултат ме радва, защото очаквах ако не ни бият, то поне да ни вкарат гол. При това положение и без победа в Бистрица можем да се доберем до Септември.

Страници: [1] 2 3 ... 20