Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Danubio Azul

Страници: [1] 2 3 ... 19
1
Симеонов каза, че ще остави отбора на човек, който му гарантира финансиране поне 2 сезона напред. Вероятно това е проблема.
 Ама какъв е смисъла. 3 сезона при Симеонов отбора нямаше ден закъснение със заплатите, а никой не го оцени.
Неблагодарници такива! :) Аз ако съм на негово място, веднага връщам базата и ги оставям да се оправят :)

2

Не трябва да има следващ вожд.
Именно. Вождуването е многократно изпробвано и с напълно предвидим грозен край. Само че алтернативният начин на управление (или всъщност конвенционален?) явно наистина звучи еретично на феновете и не очаквам ентусиазъм от там. Аз си го представям да стане само ако не се намери друг вожд и евентуално Доктора реши на тръгване да се погрижи за бъдещето на Дунав и да постави началото на още едно първо нещо, идващо от Русе.

3
Русенската общественост вече не знам какво трябва да направи при следващия вожд, че да не излезе пак виновна :) Като се интересува - защо се бърка в потайностите на клуба, като не се интересува - емоционално мъртъв град. То поне да беше вярно, че им пречим с нещо, да можем гордо да кажем, че не ни минават тарикатските им номера, ама ние кротко и възпитано си ги търпим.

4
Аз мисля,че доктора отдавна е приключил с този отбор...
Да си дойдем на думата.

5
Според Блиц:

Дунав (Русе) се раздели с трима футболисти, чиито договори изтекоха. След няколко срещи с ръководството на клуба се стигна до решение, че най-доброто за тях ще бъде да търсят нови предизвикателства, съобщават русенци на своя сайт.

Емин Ахмед, който игра под наем от Берое този полусезон, няма да продължи кариерата си при "драконите". Десният краен защитник ще търси своя късмет в друг отбор.

Вторият напускащ е Мухамаду Н’Диайе. Сенегалският нападател така и не успя да се пребори за титулярно място в състава на Людмил Киров и също си тръгва.

Третият футболист, който няма да е част от състава на небесносините догодина е сърцатият полузащитник Христо Попадийн. Юношата на Левски ще продължи кариерата си в състава на Славия.
Този копи-пейст от сайта на клуба в Блиц не споменава нищо за Станислав Антонов. Това значи ли, че все пак остава?

6
Дунав не е за хора със слаби сърца! :) Честито ни оставане и догодина борбата да е за Лига Европа! :)

7
Не е ясно. Видяхме, че Септември не са чудо голямо, знаем и че навън напоследък вкарваме. Остава само Люси Киров да измисли как да пробием очакваната сгъстена защита в София, да вкараме два гола и да бием. Ще видим малко зор, но е напълно постижимо.

8
Септември според мен имат по-голямо желание от Витоша да останат в ППЛ и очаквам да излязат подготвени и мотивирани, както бяхме ние в понеделник. Не че ние не можем да излезем още по-подготвени и мотивирани, но вече свикнах като направим добър мач, после да правим някоя простотия. Освен това, сега май имам лошо предчувствие, но пък след лошите ми предчувствия уж стават хубави неща...

9
Това е първият мач от началото на първенството, в който е по-важно да не ни вкарат, отколкото ние да вкараме. За съжаление много отдавна не можем просто да забием два бързи гола на някого без и той междувременно да ни забие още толкова. Мача чак довечера ще го гледам, но предполагам, че играта ни съответства и на нивото, и на целта. В Бистрица вече трябва по друг начин да играем и дано да успеем.

10
Срам - не срам, ще си призная, че този резултат ме радва, защото очаквах ако не ни бият, то поне да ни вкарат гол. При това положение и без победа в Бистрица можем да се доберем до Септември.

11
Нов пришълец:
http://fcdunav.eu/фк-дунав-русе-с-ново-попълнение/

Не пиша футболист, защото няма нито дума  за това къде е играл до сега и дали изобщо някога е ритал топка  :-\
Някой ако знае нещо, моля да сподели.
Снимката ми прилича на картичка на Unicef  :). Щом вземаме това клето момче в последния момент (като за последно), да не би вече да е сигурно, че ще изпадаме?

12
Аз очаквам да я видя въпросната положителна промяна, само че след месеци и само ако не се правят вече драстични промени в отбора и ако останем в А група. Разбира се, оставането ни в А група ще е основно въпрос на късмет.

Люси Киров дава обещания, изпълнението на които зависи и от външни фактори, а не само от него. Сигурно иска да покаже, че прави всичко възможно (надявам се) да преобрази отбора, само че с тези обещания накрая на него ще държат сметка феновете, а не на този, който докара отбора до тук.

13
Не знам как не се е сетил и да сложи собствения си лик на емблемата.

14
И една вметка за съдиите, понеже така и така сега имаме повод да оплюем и тях. Ей такъв един да ни дойде на плейаутите, до които ще се докараме, и сме аут, без значение дали "плей", или "не-плей".
Ако направим така, че да избегнем плейаутите, въобще няма да ни вълнува кой ще ги свири.

15
Айде да идва вече тая зимна пауза  :(

Страници: [1] 2 3 ... 19