Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - red forman

Страници: [1] 2 3 ... 49
1
С това опълчение не съм оптимист. Прекалено рано се дърпаме дълбоко назад, трудно ще издържим без да допуснем гол 30 минути.

2
Те са просто една партийна еднодневка и като такава си изиграха функцията и ролята и им дойде естественото време за закриване.

Само да не излезе, че това важи и за нас...

3
По-вероятно ще сменят часа, когато наближи срещата.

4
Тоя беше на трибуните на мача с морето, като физика ми се видя добре, високо момче, добре сложено, само дето накуцваше, докато върви. Изглеждаше все едно е контузен, или има нещо в задника  :D. Дано е било второто.  :P

5
Факт е, че играчите ни не са нещо особено като футболни качества (или както се изрази колегата преди мен "толкова си могат"), но също така е факт, че играят без никакво желание и мотивация. Това с ниските заплати няма как да е оправдание, те и на общаците по строежите (примерно) не са високи, ама бачкат по цял ден в студ и пек. Щото ако не бачкат ги махат и идват следващите. Просто истината е, че на нашите примадони никой не им набива канчето и те си правят каквото си искат. Като на ръководството не им дреме какво ще стане с Дунав, защо футболистите да си дават зор? Заплатата си върви, независимо дали бият или не. Ако е решено да изпадаме, не виждам защо трябва да се плащат дори и тези смешни заплати. Да си пускат юношите, да си падаме с по 10:0 всеки мач и да приключва цирка. Тъкмо ще спестят някой лев, все ще измислят за какво да ги изхарчат началниците.

6
  Все пак да споменем и положителните неща - като например, че от десетилетия  Дунав не е бил три поредни сезона в А-група. И да си спомним жалкото състояние на клубната база преди ремонта.

За първото си прав, но за базата не. Независимо в какво състояние е била, поне преди Дунав имаше клубна база. След концесията обаче вече отборът няма такава, тя е на РДС Инвест и се ползва (засега) от футболния клуб. Колко дълго и при какви условия - зависи от концесионера.

7
В общи линии съм съгласен с последните мнения, но все пак искам да подчертая една съществена разлика с концесията в Сливен - там въпросната е сключена за основния стадион на града, а тук става дума за тренировъчната база. Освен това тук имаме и хубав пример от ст. Локомотив, който заради опърничавия си концесионер реално не се ползва дълги години и не му донесе никакви дивиденти. Дано това да свети като сигнална лампичка на хората, стоящи зад РДС Инвест и да не вземат да им излязат криви сметките, ако решат да тръгнат по стъпките на Синабов.

8
Дори и тази схема би могла да се направи по-атрактивна, ако точките от редовния сезон се разделят наполовина (май колегата от Сърбия, който пише в нашия форум спомена, че при тях е така). Само дето ако ние бяхме на мястото на Славия и Локо Пд щеше да падне голям рев, че сме ощетени от подобен формат. Идеално решение няма и колкото и да не ни харесва, ще се наложи да се мъчим да се спасяваме отново на някакви куци баражи. Дано оцелеем.

9
Точно сега Етър май не са от нашата черга и нищо чудно да ни се видят като Барселона. Колкото и да се пъне Людмил, че ще сме много по-силни от есента, аз за момента не виждам никакви индикации това да се случи. Можем само да стискаме палци нашата (поредна) сбирщайн селекция час по-скоро да заприлича на отбор, защото плейофите за оставане в групата наближават със страшна сила и този път може и да не се спасим.

11
Правилно, те се преместиха в София още през 2016  :P, веднага да се поправи колегата vivanov.

12
Този спор за размера и произхода на финансовите средства във ФК Дунав тече от няколко години и може да продължи до безкрай, освен ако някой не реши да излезе и да предостави ясна информация по въпроса със съответните документи. Тъй като това едва ли някога ще се случи, спекулациите по темата ще продължат и всеки от нас ще си има неговата истина по темата. Който иска да обвинява Симеонов, който иска да го подкрепя. Фактите обаче сочат, че никой не иска да идва в Дунав, защото тук парите (макар и плащани редовно) са малко. С подобни заплати вече няма как да мине номера, колкото и да не му харесва на доктора. Нека поддръжниците му тук (които се предполага, че са фенове на Дунав, а не на Симеонов) да ни обяснят как така няма пари за по-високи заплати, но пък има средства за финансиране на ремонтните дейности на ст. Дунав и дали тези средства (голяма част от тях обществени) излизат от касата на клуба, а в същото време финансират концесия в полза на частно лице?

13
Докторът и Люси едва ли ще се справят много по-зле на терена от сегашните ни играчи, все пак за загуба точките са си все 0, независимо дали е била с 1 или 100 гола разлика. То отбор от пишещите във форума да направим, резултатите ще са подобни, а пък ние със сигурност ще привлечем и повече публика на стадиона  ;). Доста хора ще платят с удоволствие билетче за мач, в който събрани от кол и въже приятно закръглени (някои от нас) ентусиасти оставят сърцето и душата си на терена за любимия отбор.

14
ФЕНОВЕ / Re: Crvena Zvezda
« -: 19 Декември, 2018, 14:34 »
И аз същото забелязвам, може ли някой по-запознат да ни светне каква им е целта?

15
Да не те отчайвам, ама тъпите май не са те  ;). Хората бавно и методично си изпълняват нарежданията, усвояват си едни парички (предимно от нашите данъци), заделят си парички за спокойни старини и те така.

Страници: [1] 2 3 ... 49