Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - biser1967

Страници: [1] 2 3 ... 29
1
Заявявам най-отговорно, че ще заделя еднакъв процент от месечните си приходи, както следните задължителни дарители: Оргахим, Монтюпе, ТЕЦ Русе, Топлофикация Русе, Приста Ойл, Булмаркет, Мегахим. Дано излезе статистика на дарителите, да мога да помогна и аз.
Със сигурност ще имаш тази възможност, тъй като "имената на дарителите и размерът на сумата, която са дарили, ще бъдат обявени в рамките на деня, следващ този на вноската". Остава само въпросните икономически субекти да обявяват месечните си приходи, за да може да изчислиш съотношението.
Някак си обаче съм доста скептичен дали горепосочените ще дарят и 1 (един) лев общо, след като не им пука за каквото и да било, освен собствените им печалби.

За съжаление  смятам , че си напълно прав  .  Точно тия и пукнат грош  няма да дадат . Те най- вероятно се "отчитат "  там където трябва .  И всичко друго им  е чак през   оная работа .   :( :( :(

2
Поздравления на момчетата и  от мен за двата " Х" - са . Двете  точки са си две ,  и са по-добре от нула  точки  от двата мача . Още повече се радвам обаче , че Люси Киров и той почна да поузрява и израства като треньор и в крайна сметка да спрем на всяка цена да се надиграваме с всички и накрая да губим , понякога с разлика . Грозна игра , обаче прибавяме към актива по нещичко .  Браво !
Трябва да подобрим  доста борбата и ориенацията при избитите от нашата отбрана топки . Ясно , че ще сме доста ограничени откъм футболисти и като  бройка и като качества . Остава да играем хитро и умно и дори бих казал пестеливо .   
 
Диемаджийте какво да ги коментираме , мнооого отдавна съм ги разбрал , че хем са некомпетенти , хем са подлизурковци. И коментарите им са изпълнени с клишета ( неуместни ) и разборите им са повърхностни . Жалкари и мазняри и путьовци. За тях толкова от мен .   

3
Локо Пд започнаха и шампионата и евротурнирите много добре . Показаха голямо израстване , мен обаче повече ме притеснява  не тяхната добра форма , колкото нашата слаба игра в защитен план ( особенно като гости ). Често се случва след поредица от силни мачове да има спад в играта -  3,4 та дори  и повече посредственни . За това се надявам и много ми се ще да успеем да препънем Локо Пд . Пожелавам Успех на нашите момчета .

4
Като знам как играем в гостуванията , не се надявам на нищо повече  от минимална загуба . " Х" - са ще е огромен успех, макар и малко вероятен .  Трябва много ,ама найстина много да подобрим играта в защитен план . 8 ( осем )  допуснати гола в три мача  ми се струват прекалено много .

5
Честита победа на момчетата . Чичо Мъри много правилно отбеляза някой неща . Само искам да добавя , че вчера имаше и доста желание за игра и борба и доста повече скорост . Грешки винаги ще се допускат , няма как , въпроса е че аз искам да ги виждам така да се борят във всеки мач . И макар че в защитен план сме си все така нестабилни , в офанзивен план имаше  доста добри моменти .   

6
Ща не ща , този мач го вписвам в графата " очаквани загуби " . И май  че ще останем на последното  място . Хммм.

7
Най- накрая една добра новина . Браво на Самир  ! Браво и на хората , който са успели да го убедят да се върне отново в Дунав . Дано да е в добра форма  или да навакса бързо .

8
Вижте и на мен не ми харесват както резултатите така и играта/поне от това което видях преди медийното затъмнение/. Но в края на краищата това е подготовка, резултатите не дават ясна представа за нещата. Може игрово да не седим добре, но може да са работили за физика пове4е има и доста нови. Нека видим първите два ма4а с Левски и Ботев.

Хехе , добре де подготовка , подготовка ама 1 ( една )   седмица преди началото на първенството  да те бият   " кат мачка у дерек "  , да ти набутват  не 3-ка с гарнитура   , ами четворка  и то без гарнитурата  и  да  говорим за  добри неща   в игрта и прочие   щуротий   си е   е***на  работа .   Още повече , че имаме  и една  четворна  " обеца "   от Литекс  преди няколко дни . Ако погледнем реално и без светлосините си очила , сме направо в ....... курец .    >:( >:( >:( >:( >:(

9
https://www.sportal.bg/news.php?news=794034

Люси Киров в действие......

Откакто съм в отбора, всеки един футболист, който съм поискал, е дошъл
Абе Люси, защо тогава не си пожела Меси и Роналдо ...  :P :P :P ;D

 ;D ;D ;D ;D  Щото никой от двамата не ще да купи Дунав  :P :P :P

10
https://www.sportal.bg/news.php?news=794034

Люси Киров в действие......

Това малко ми прилича на поговорката  " Език мой , враг мой " .......дано не съм прав ,  обаче и прекаленото самочувствие  не е на добре.  Пък  и на терена  ще си проличи най-добре . Заради всички нас се надявам да има  покритие . 
А пък , че имат някакъв конфликт с Драгош съм на 99 % убеден  и май  че това е причината румънеца да гледа отстрани . Хммм   

11
Гледах  контролата  след 20 мин. Като   цяло  пак  същото ,  прилична игра в атакуващ план , където и през първото  и през второто полувреме  направихме  нелоши неща и пак  нестабилни в игра в защитен план . Второто полувреме имахме възможности за отбелязване и на 3 -ти гол . Много добро впечатление ми направиха  руснака и Стефан Христов .  Бразилчето  се опитваше да  ръководи играта и  след  малко повече време може и  да се получи . Може би не сме много по-силни от миналия сезон ,  но в  никакъв случай не сме и по- слаби .  Новия  португалец игра 20 -тина мин. и  ми се понрави  със забележка ,  че и той не се  раздаде в защитен план . Със  сигурност  ще  трябват още попълнения . Не  знам  какъв им е проблема  с румънчето и кой крив , кой прав - няма да е лошо да си поговорят   като мъже и да се разберат . Момчето беше на стадиона и подвикваше на Инкоом   някакви закачки ( явно са приятелчета ) . За всеки случай  класиране в шестицата ми се струва силно преувеличено .

12
Ммда. Титулярите влязоха и смехът стана бурен.

Хахах прав си колега . Имам само един коментар - КАТАСТРОФА !!!

13
Предполагам , че с входящите транфери сме поприклчюли . Най -много  новото португалче да подпише , щото  както чета поне самочувствие не му липсва . И евентуално юношата на Левски . Дотук  от новите ми хареса най -много ми харесаха  Христов и русначето . За бразилейрото   все още нищо не мога да  кажа  . Изглежда ще свърши работа , но да видим . Да припомня , че довечера контролата  срещу Ловеч е от 18 :00 часа .

14
Апостолов тренираше с отбора от 2 седмици. Вчера само официално съобщиха, че е подписал. Това ще му е трети период в Етър, средна ръка футболист - not great, not terrible. С Шопов сме приключили още зимата - говорили сме с него тогава и е отказал, Балъка го е искал и в края на предния сезон - пак е отказал. Трети път няма да има. Да видим сега дали момчето го блазнят само парите или ще се върне при вас.
[/quote]
А дано ,  ама на дали . Аз лично , не вярвам да се върне в Русе . Както се пее в една  "древна " песен  -  money make the world go around !


15
кои са голмайсторите за Дунав

Иван - руснака , Ахмед , Нандо .

Русначето  добре се представи  в този мач

Страници: [1] 2 3 ... 29