Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - spurs4o

Страници: [1] 2 3 ... 13
1
Заявявам най-отговорно, че ще заделя еднакъв процент от месечните си приходи, както следните задължителни дарители: Оргахим, Монтюпе, ТЕЦ Русе, Топлофикация Русе, Приста Ойл, Булмаркет, Мегахим. Дано излезе статистика на дарителите, да мога да помогна и аз.

2
Публика и отбор показаха защо в Русе трябва да има Дунав! Да му мисли шайката  местни "политици" които се борят за кокала и на часа да се взема в ръце!

3
А Димов на кого е юноша? Не са ли хартиените грандове пишат глупости...

4
Табло няма.... Седалки няма.... Стадиона мръсен, грозен....Селекция няма.... Треньор няма... Важно е ВИП и концесия да има...

5
Шопов... Хубчев... Аяс... Драгош... Идва края на прозореца... Идват 2  от Гълъбово или Бистрица и умират за Люси... Мачкат ни в контролите, но вземаме 6 точки от 2 кръга... И когато отворим очите, дошла зимната пауза....

6
Абстрахирам се от срама днес, макар и контрола, си е срам. Продължавам да си държа на тезата, че всеки специалист разиращ малко от футбол, казва, че отбор се гради минимум 3 години. На 3-тата се чакат резултати. Всъщност това направи Веско. И постигна резултат, без някаква класа. Но гради 3 години колектив и отбор. Тази проста истина в България не знам защо никой не я вдява. А това е проста основа. Даже и без кой знае какво качество един 3-годишен колектив ще мачка 6 месечни селекции. И това е пътя без пари. Та се питам, защо доктора се гордее с договорите за по 1,5 години, които реално са 6 месечни? И какво се очаква да се случи с бюджета, който предлага? Риторични въпроси, на които отговора е виден май месец. Даже и сегашната нулева селекция, задръж я 3 години... Ще се опознаят и няма да се излагат .....

7
Абе защо не си го кажем в прав текст. До момента на фона на напусналите и желаните цели селекцията ни е ТОТАЛНА ЩЕТА. Точка. Сезон 3 на сериала предстои. Някой да очаква нещо различно? Но нека се обоснове ако има смелост.

8
На Киров му изтече времето. Ако ще се спасяваме Пламен Донев и Цецо на пожар. Така няма да стане. Но някой трябва да стресне и футбалерите...

9
Тогава ще започне да го отнася и този, който реди състава. Въобще не е същото с Будинов. Той се доказа, за разлика от този днес. И не показва средни пръсти в центъра на терена в уж важен мач. Защо не го отнасят и отнасяха примерно Иса, Васев, Патев, Бранко, двамата Ковачеви от новите Драгош и Исаевски и т.н Само се замисли в нормална държава след такова поведение ще си намери ли място в който и да е отбор. Всеки има мнение, аз само споделих моето.

10
Този със средните пръсти да го измитат! Вясне ли се на терена с тази фланелка, си плюем на малката останала чест! Другите показаха, че може и без него! Тони номер 2. Ако има други, да ги разкриват докато е време.

11
Отдавна минах на режим четене, за да не дразня... Но май узряхте за истината. На терена са 11:11 ... Всички с по 2 крака .. Борба и тренировки.... Ама за това се иска дупе и много тренировки и раздаване, за да се компенсира. И тогава да се искат пари. 60 лв. им дали за точка в Русе.... Много са им. В Русе в тази ситуация, да им вземат ако не бият. И за това най-малко президента е виновен. Неговите грешки са на друго място. Мисля, че и тренера дава, каквото може. Но трябва подготовка и желание. Е там са проблемите. Да се вземат в ръце и да почват, че време не остана.

12
Това е начина.... Уважавай, за да те уважават. ТРИФОН СТРАШЕН И ЖЕЛЕЗЕН! Включвам се към финансирането на тази прекрасна идея. Ако се стигне до решения, ще намеря начин нужните пари да стигнат до фен клуба.

13
Коконов и Осъдения не са за Дунав.... Винаги припомням как си изпаднаха с Монтана. Нещо цял полусезон да са направили?  Но за сметка на това си заминава Васев?!?!?! Има ли пилот в самолета? Тони си е предател и леке. Колкото и да се извинява, няма как да го приема, няма и как да се раздава за отбора с мисълта за няколко сребърника повече в джоба. Няма да изкара след лятото. Димов си е спорна работа, има си манталитета на Огнянов, на години е, но уж е Русенец. И Мунин ми е мъгла пълна. Въобще ако ще се спасяваме сериозна селекция ни трябва, а за съжаление 10 дена преди сбора, няма никаква индикация за такава.

14
Деяне, спор няма, че сме слаби. Спор няма, че ръководството окъка нещата. Спор няма, че към моментна форма сме най-слаби в групата. Даже и от 5 отбора в Б група. Спор няма, че не се ли реже брутално зимата, и не се ли почне на чисто с визия (как звучи само), сме аут. Но в този мач, и предния отбора игра. Или поне 80% от тях. И се бориха. Колкото могат. Видя се, че и стези минимални възможности 6 точки бяха възможни. И като фен бих казал, да им пораснат пишките на съдиите, че да могат да си го слагат отзад. Ясно се видяха възможностите, те са на ниво Б група. Не случайно отпадна Монтана с 2 от нашите звезди. Но ако продължават да ни цакат в точковите директни мачове, и Меси да вземем, няма да стане. И да, къде е ръководството да тегли една майна на БФС-то? Има обстановка, в която още 5 клуба ще ръкопляскат.... А за Локо Пд не си прав... Там си беше на ви за пъвенството, дайте ни за купата. На стадиона ясно се видя, че не искаха да ни бият. Дали съдията или техен автогол, все щеше да влезе.

15
Майната му на стадиона на този етап.... Майната му на всичко. Какво се случва на терена е важно в следващите 2 мача. Метър кожа, кило кръв и литри пот на терена, иначе да се разкарва всеки скатал се в тези 2 мача зимата. Последен влак, кораб, самолет и ракета за по-добра пролет. Примери през сезона как се раздават отборите, колкото искате - последното беше днес в Пловдив.... Зимата няма класа, има желание. Или искаме, или не. Ако не можем, Доктора Клоп и Меси да докара зимата играта свършва този месец. Играем за последно 10. Другото е спокойствие и Арда май месец.

Страници: [1] 2 3 ... 13