Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - meh

Страници: [1] 2 3 ... 34
1
Аха, Доктора е навътре със законовите неща, нали щеше да отървава Балдийски от затвора...

2
Е как какво - да излезете с аверчето от колата и да го утрепете от бой, така прави всеки истински хетеросексуален мъж.

3
Този пич е вече осъден на две инстанции и третата и последната е променила условната му присъда на ефективна такава. Да, остава да се обжалва и пред последната, т.е същата която настоява за ефективна, не условна присъда, но е по-лесно да вярваш в Дядо Коледа, отколкото че ще го оправдаят. Поне три съдебни състава вече са му гледали делото и са преценили че е извършител на убийство и спорът сега не е в това дали е виновен или невинен, а в това каква да му е присъдата. В този ред на мисли, ръководството да застава зад моралните му качества, хах, малко нелепо. Много други неща можеха да кажат, но това специално е голяма грешка и ще тежи на имиджа на клуба.

4
Копаят дъното...олигофрени.

5
Не искам да съм лош пророк ама......с тази организация нещата сериозно отиват към изпадане.

6
трябва да се отдаде възможност и нужнотото търпение към новият треньор да се докаже, което ще му е неимоверно по-трудно, ако го поставяме постоянно в сянката на Веско.
Подкрепата за Орачев и говоренето за Веско не се изключват взаимно. Аз даже виждам доста и от двете едновременно и това е хубаво. И да искаш хората да забравят Веско или да не говорят за него, просто няма как да стане. Делата носят последствия и който ги е извършил, ще трябва да си носи кръста и да се замисли следващия път.
Тук, ако визираш мен, значи ми изопачаваш думите. Пак ще повторя, за мен е грешно в темата за всеки мач, поне оттук нататък, да се намесва името на Веско. Тук http://dunavfans.org/forum/index.php/topic,1895.0.html е мястото според мен. Имаме нов треньор и това е факта към този момент. И повтарянето на името на Веско за щяло и нещяло въобще не е в плюс за отбора и не считам, че би повлияло на ръководството във вземането на каквито и да било решения. Само нека припомня, за колко неща се говорим тук и какви теми с десетки страници има в този форум и колко стигат до ушите на ръководството с положителен ефект.

Вероятно твърде много достигат до ушите на ръководството, но от тях за съжаление твърде малко водят до някакъв ефект, какво остана за положителен. Виж ако е за някакви тъпи интриги и кой какво бил казал вече ХАХ :)

7
Предполагам подхвърлено от онези интригантчета подобно на новината за боя в съблекалнята.

8
Браво на завистливите некадърници и неможачите, роднините приятелите шуринайките и балалайките - поеха изцяло управлението на кораба. От престараване не забелязаха че има огромна пробойна и корабът бързо потъва. И сега ще се издавят всичките. А и да не се надяват че някой ще ги спаси, защото от спасителните лодки най-много да ги намлатят с греблата по главата че да се удавят по-бързо.

9
Каква липса - големият спонсор от родопите приведе милиона, отделно пари от УЕФА, от ТВ права, от трансфера на Аясс, от билетите като ходеха по 12 хиляди човека - къде отидоха тези пари? Дунав на практика никога не е бил в по-добро финансово състояние отколкото е сега. Обаче се управлява малоумно като шивашка фирмичка.

10
Става дума за съвсем обикновен непрофесионализъм и некадърност, какви конспирации търсите след като всичко си има много просто обяснение.

11
Пускайте доктора и целия УС на свободен трансфер и дръжте сестра му и останалите от надзорния съвет да работят безвъзмездно с новото ръководство след тях, би било забавно най-малкото :)

12
"кмета" е толкова жалък горкия...пълен некадърник.

13
Време е доктора да застава на дузпата за супер неадекватната трансферна политика, лошите условия в клуба ПРИ НАЛИЧИЕ НА ПРЕДОСТАТЪЧНО ФИНАНСИ и малоумното напрежение по отношение на треньорския пост, които взети заедно, съсипват отбора.

14
Етър и Септември да ама Бистрица са много тегава история..като Верея миналия сезон.

15
Е за Приста Ойл не се учудвам особено.

Страници: [1] 2 3 ... 34