Новини: ПРАВИЛА НА ФОРУМА || ФОРУМЪТ Е ДОСТЪПЕН САМО ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ! Ако имате проблеми с регистрацията, обърнете се към: office@fcdunav.eu

  • 20 Юни, 2018, 04:34

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - meh

Страници: [1] 2 3 ... 18
1
Не искам да съм лош пророк ама......с тази организация нещата сериозно отиват към изпадане.

2
трябва да се отдаде възможност и нужнотото търпение към новият треньор да се докаже, което ще му е неимоверно по-трудно, ако го поставяме постоянно в сянката на Веско.
Подкрепата за Орачев и говоренето за Веско не се изключват взаимно. Аз даже виждам доста и от двете едновременно и това е хубаво. И да искаш хората да забравят Веско или да не говорят за него, просто няма как да стане. Делата носят последствия и който ги е извършил, ще трябва да си носи кръста и да се замисли следващия път.
Тук, ако визираш мен, значи ми изопачаваш думите. Пак ще повторя, за мен е грешно в темата за всеки мач, поне оттук нататък, да се намесва името на Веско. Тук http://dunavfans.org/forum/index.php/topic,1895.0.html е мястото според мен. Имаме нов треньор и това е факта към този момент. И повтарянето на името на Веско за щяло и нещяло въобще не е в плюс за отбора и не считам, че би повлияло на ръководството във вземането на каквито и да било решения. Само нека припомня, за колко неща се говорим тук и какви теми с десетки страници има в този форум и колко стигат до ушите на ръководството с положителен ефект.

Вероятно твърде много достигат до ушите на ръководството, но от тях за съжаление твърде малко водят до някакъв ефект, какво остана за положителен. Виж ако е за някакви тъпи интриги и кой какво бил казал вече ХАХ :)

3
Време е доктора да застава на дузпата за супер неадекватната трансферна политика, лошите условия в клуба ПРИ НАЛИЧИЕ НА ПРЕДОСТАТЪЧНО ФИНАНСИ и малоумното напрежение по отношение на треньорския пост, които взети заедно, съсипват отбора.

4
Етър и Септември да ама Бистрица са много тегава история..като Верея миналия сезон.

5
Аз вероятно ще съм там, но живея в София. А вие идвайте повече бе, последния път срещу тирето беше срамота...

6
Общинарите нали им бяха обещали по 4000 премия ако отстранят Иртиш....ще излязат по-щедри.

7

https://www.youtube.com/watch?v=Zyz_e384D0k


Ей така трябва да изглеждаме като отбор и публика на 6-и (не като сините, като другите) :D


Група идиоти от Сектор Б сами "постлаха" за отбора си това "топло отношение". На първия мач те издигнаха транспаранти: "Нож, жица,Сребреница" и "Аркан и Радко Младич ви ебаха, сега наред сме ние". Това предизвика гнева не само на феновете на Сараево, но и на цялата босненска общественост. Затова и вторият мач бе така охраняван от тежко въоръжени полицаи, иначе феновете на Левски едва ли щяха да се приберат живи от столицата на БиХ. Но е безспорен факт, че публиката допринесе много за елиминирането на сините от София.
Ама не е чак така, онези идиоти си дойдоха да вандалстват и да правят простотии в София. То преди мача сътвориха две сбивания - до Хемус с левскарите където ги гонеха из мола и се пердашеха в лобито на хотела и до Александър Невски като се смлатиха с цесекарите дето нямат нищо общо с цялата работа..

8
Билети с различни ценови категории е утопия за градския където има 2-3 входа, седалките не са номерирани, мизерийката си е по народно разпределена на целия стадион, секторите не са разделени и цари пълна анархия :)

Евентуално поне има желание на прогрес (на думи засега), но към момента не виждам как би могло да стане това. То ще настане сеир дори ако решат в крайна сметка да праснат различни цени за под козирката.

9
Склонен съм да се съглася, но само защото съм математик по образование и това изглежда като оптимизационна задача и ако критериите са максимална печалба, вероятно 20 лева е правилен изстрел в тъмното - макар че налице нямаме никакви числени стойности, никакви разпределения, но да речем интуитивно при 7000 места и поне 3-4 пъти повече хора желаещи да посетят събитието, цена от 20 лева е близо до това да максимизира печалбата. Доколко елиминира елементите които ще стоят като на опера е съвсем отделен въпрос разбира се. Силно се надявам поне за членове на фенклуба да пуснат намаление или ако не - давайте да организираме нещо пак със сметките и урните така че верни фенове да не остават извън стадиона за сметка на някакви кретени от областта които ще го приемат по еснафски да си праснат по едно селфи от стадиона и да мълчат като пукали цял мач. Аз всъщност съм навит на тази идея - ако примерно платя за 2 билета на фенклуба, да ми вземат билет (не живея в Русе и това е драма за мен) и другия да го дадат на някой, който е верен дунавец и би подкрепял отбора, но среща финансови затруднения.

10
Еми аз ще направя каквото ми е по силите....само да се сдобия с билет :)

11
Според мен циркаджийското БФС ще внимава много с ощетяването, да не им набият чомберите отгоре.

13
Те сами ще се унищожат скоро, няма нужда да им се помага :)

14
Поздрав за всички припознавачи :)

https://www.youtube.com/watch?v=KA7kWSUn7Rs

Страници: [1] 2 3 ... 18