Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - boti4eli

Страници: [1] 2 3 ... 89
1
Най-вероятно ще ни биете. В момента сме супер зле и въпреки паузата нито Дани, нито Фло успяха да се възстановят за игра. Без тях сме самодейна трупа в атака. Тъжно ми е да го кажа, но твърда единица е този мач.
https://www.sportal.bg/news.php?news=809818
Ах, как се правите на умрели лисици  ;). При положение, че отчаяно се нуждаете от точки, ние два пъти повече трябва да сме нащрек, защото за нас важи същото - победа на всяка цена.

2
Спонсори? Вие сериозно ли? Родният футбол съвсем скоро ще бъде наврян с шутове в миша дупка, само стойте и гледайте. И няма как Дунав това да не го касае и да остане няка си в страни от събитията. Малките и слабите го отнасят първи. Независимо, какви са истинските причини за проблемите.
Родния футбол е вече не в миша дупка, а направо в огромна яма и какво по-показателно от това, гледайки националите ни. Дано нашите в петък не страдат от такова бездушие и страх от докосване на топката. Етър са в лоша форма и серия, но това не бива да ни успокоява и подвежда.

3
Росен Колев опериран от менискус, жалко точно беше влязъл във форма, а за следващото домакинство май ще имаме и табло на градския

4
В кърджалийската преса намекват за тото и се жалват, че прогнозите на букмейкърите не са се сбъднали. Отново причината е някъде другаде, а не че просто толкова си могат.
https://rodopi24.blogspot.com/2019/10/1924-02.html
Коментарите на хората от района със смесено население направо къртят, а един дори направо заплашва, че няма да гласува. Смешници

5
Целият отбор игра мъжки. Димов, ако играе така пак може да бъде сърцатият ни капитан.
 А за Мечо и Стефан Христов вероятно вече точат зъбки хиените от другите отбори.
Със сигурност, даже коментатора пожела на Стефчо Христов да отиде в едно по-добро за развитието му място!?! Той откъде може да е сигурен, кое място е по-добро за него, не е ясно

6
Сега трябва да се пазим от картони и ситуации в наказателното ни поле

7
За сега много добре, браво! Отново тотално неглижиране от страна на Диема, явно ни бяха тотално отписали. Даже няма коментарно студио на полувремето, не че толкова ми липсва, но поне от уважение към милионите привърженици на “родопския колос” по целия свят, можеха да си направят труда

8
Съгласен съм с мнението ти papimed с изключение, че Доктора е “успешен бизнесмен”. Напротив, бих казал че си играе картите доста по аматьорски начин, особено ако се има впредвид колко лично време и евентуално пари е вложил в последните 10 години. За мен в момента той се лута и не знае как да излезе от ситуацията, опитвайки се да блъфира.
Аз го написах в ироничен смисъл, но май трябваше да сложа също кавички :)
Тогава слагам 100%  ;)

9
Съгласен съм с мнението ти papimed с изключение, че Доктора е “успешен бизнесмен”. Напротив, бих казал че си играе картите доста по аматьорски начин, особено ако се има впредвид колко лично време и евентуално пари е вложил в последните 10 години. За мен в момента той се лута и не знае как да излезе от ситуацията, опитвайки се да блъфира.

10
Нещо чува ли се за финансирането на отбора или затишие пред буря до изборите.....Че тук с тоя Брекзит се забърках вече и може да съм пропуснал нещо.
Той нашият футболен президент го играе малко вашият Борис Джонсън - заплашва, че ще излезе от футбола (разбирай ЕС) без сделка и го играе обиден. Така че, мъглата е пълна

11
Те и съдиите ни, когато по случайност ги поканят да водят международни мачове, свирят по друг начин.

12
Хайде сега, ръкавицата е хвърлена! Със сигурност, ако срещата се осъществи, ще има едни обещания и проекти за светло бъдеще...
https://www.sportal.bg/news.php?news=806279

13
СЕЗОН 2019/2020 / Re: Купа на България 2019/2020
« -: 23 Септември, 2019, 17:21 »
Въпреки че има доста време до гостуванията ни на Селото и Бистрица, този мач срещу Числото трябва да е генерална репетиция на това как трябва да подходим към тези мачове.

14
Постигнахме добър за нас резултат, четири мача сме без загуба, но и без победа. Както каза колегата от Търново, може би трябваше малко по-смело да играем, нещо като мача със Славия, но точката си е точка. Браво. Като гледам, в състава на Враца имаше трима играчи под наем от Лудогорец, а Светльо Ковачев точно разиграл се при нас, го шътнаха в Търново. Явно и това става по партийна линия, още повече и Сашо Ангелов си призна, че е говорил с кмета на Враца веднага след мача, явно по партийни въпроси  :)

15
Аз в неговите интервюта също поне веднъж не чух думата “благодаря” към когото и да е било, но да е жив и здрав, това си е негово право да го играе обиден и недооценен.

Страници: [1] 2 3 ... 89