Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - boti4eli

Страници: [1] 2 3 ... 80
1
Тулум ли е, Тулуп ли е не знам, само дано не са онези същите от Дубай дето Крюшо ги гласеше за Локо Пд, защото ако въобще съществуват като видят, че почти нищо не е останало за крадене, много бързо ще си тръгнат. Просто звучи много обнадеждаващо, за да е истина и едва ли някои от нас вярва на тези врели-некипели. И сега между другото пред очите ми е пияната физиономия на онзи руснак от 2010. Гнусотия!

2
Понеже се бях отдалечил временно от темата, да попитам. Има ли нещо общо между Ахмед Ахмед и Ахмед Ахмедов ?
Ето кой бил загадъчният Ахмед Ахмед, от който Зевс се интересуваше преди време  :)

3
Следващият пък може да е сляп с едното око например или без ръка  :)

4
От позицията на която играе е ясно, че наистина скоро ще се разделим със Св. Ковачев. И аз се надявах да остане поне до края на сезона, но яно пак ще се задоволим, с това да наблюдаваме поредната загатка в състава на Дунав.

5
Да, колкото и И.П. да има заслуга Васко да бъде открит за футбола, толкова той и шефовете му пък спомогнаха по-талантливите ни футболисти да се спасят, кой както може.

6
Радо, ти говориш за 2 тегави години, а какво да кажем за 25 безхаберни когато въобще ни нямаше на картата? Това е съдбата на дунавския запалянко - мъки и страдания с надеждата, че и на нашата улица ще изгрее слънце.
25-те години няма как да бъдат забравени, то е ясно че се борехме, колкото да съществуваме, но както ми се струва, Радо (както и на повечето от нас) му е болно и тъпо, как през въпросните две години беше съсипано всичко и то с лека ръка. И въпросът е защо ни дадоха надежда, че нещо с русенския футбол може да бъде променено.

8
Не знам дали в Русе има други желаещи, кадърни и заможни, но с наличието на концесията и да е  имало, вече няма да има......
Тук си абсолютно прав, при положение че нито държавни поръчки останаха, нито нещо за присвояване, какво друго да те привлече - всенародната любов ли?  :)

9
Колеги някой би ли ми казал след края на сезона назависимо останем или отпаднем,колко от играчите на Дунав ще останат в отбора.
Няма да са много. Независимо къде ще сме на есен, пак ще редим нов отбор, поредният треньор ще ни призовава за малко повече търпение и те така...
https://www.dunavmost.com/novini/dva-kluba-proyavyavat-interes-kam-titulyar-na-dunav

10
По-тъпо първенство и схема едва ли съществуват някъде.

През първия сезон нямахме нищо против тази схема. Защото въпросът беше дали ще сме четвърти, пети или шести. И изобщо не ни дремеше какво ще става с опашкарите, нали? Е, тази година във Враца, В. Търново, на Лаута, да не говорим за Варна, Колежа и под Аязмото им е през онази работа, че наш Дунав го чакат битки за оцеляване.
МНОГО ПРАВИЛНО КОЛЕГА
Ами правилно, но никъде не споменавам, че първенството е тъпо само за опашкарите и няма нищо общо с това, къде ние се намираме. Още през “онзи” сезон, когато въведоха новия регламент, на дълго и нашироко сме коментирали, колко недостатъци и куриози ще доведе той и то доста преди да стигнем до четвъртото място. Също и че резултатът от въвеждането му не само няма да рестартира, а дори и ще опорочи и задълбае проблемите в българския футбол и схемаджийското ни първенство. Справка, отлива на публика с всяка измината година. Именно заради това казвайки схема, имах впредвид думата в нейния буквален и преносен смисъл.

11
Да не ги мислим “тигрите” и “септемврийците”, работата им е опечена и сега като вкараха и “селото” , първа софийска група е готова. Мислим за баражите, ама то чак не ми се мисли. По-тъпо първенство и схема едва ли съществуват някъде.

12
При положение, че явно скоро няма да ползваме услугите на утвърден и можещ треньор, смяната на Люси на този етап е напълно безсмислена, каквато още смея да твърдя, беше и тази на Малин и резултатите го показват за съжаление. Сега схемата ни на игра, ако въобще това е такава, е още по-объркана от преди.

13
Играха така, сякаш футболистите се виждат за сефте. Къде го вижда този напредък Киров не знам? Както се спомена вече, сме изключително еднотипни и предвидими, което не би затруднило дори и повечето от топ отборите във Втора лига. Не ми се мисли, колко ще трябва да треперим от тук нататък. Чудех се, формата на Инком толкова ле е паднала, че не играе последните мачове. За Патев също. Ще е интересно колко от нашите ще бъдат наказани, че както ни нашариха с картони...

14
Жалко за Етър....За пореден път бяха елегантно порязани от един БОКЛУК в черни дрехи.Явно не е предвидено да играят в първата шестица.Можеше и на нас да помогнат днес с една победа ,но....
Ще кажеш, че си забравил какво беше преди две години 😀 Нещата едва ли ще се променят скоро

15
Берое не се е отказал от Емин, защото доколкото знам той е под наем при нас. Факт е, че направи няколко грешни отигравания, но момчето тепърва се обиграва за ППЛ и най-малкото за сега го докарва откъм интусиазъм. Млад е, не бива да го виним за каквото и да е, защото това би му тежало занапред. А това, че вземаме недоказани, а не обиграни и утвърдени играчи поради известни нам причини, си е чисто наш проблем.

Страници: [1] 2 3 ... 80