Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - NITRO

Страници: [1] 2 3 ... 239
1
Заявявам най-отговорно, че ще заделя еднакъв процент от месечните си приходи, както следните задължителни дарители: Оргахим, Монтюпе, ТЕЦ Русе, Топлофикация Русе, Приста Ойл, Булмаркет, Мегахим. Дано излезе статистика на дарителите, да мога да помогна и аз.
Със сигурност ще имаш тази възможност, тъй като "имената на дарителите и размерът на сумата, която са дарили, ще бъдат обявени в рамките на деня, следващ този на вноската". Остава само въпросните икономически субекти да обявяват месечните си приходи, за да може да изчислиш съотношението.
Някак си обаче съм доста скептичен дали горепосочените ще дарят и 1 (един) лев общо, след като не им пука за каквото и да било, освен собствените им печалби.

2
Да перифразирам Пияната тояга след мача с Италия: "Футбол ли? Какъв футбол?" И малкото футбол, който беше останал в България, изфиряса след вчерашния позор и скандалите около него. Сега, ако ни баннат за няколко години от световната и европейската сцена поради намеса на държавата във футбола, първенството ни ще стане като това в Малта или Северна Ирландия - напълно аматьорско.
За предстоящия мач - троен, както винаги. Надявам се все пак Дунав да продължат добрите си изяви и със стабилна защита и активно нападение да се доберем до трите точки.

3
0:6 - закривай!

Какво и защо да закриваме, националния отбор, държавата ли?

Не ги разбирам тези възгласи и в клубния футбол, когато един отбор не върви, изпадне в негативна серия или закотви на дъното. Закриването не е решение за никого.

Последните 20 години бяха проспани при работата с младите, школи, треньори, остарели методи за подготовка, неквалифицирани служители, лобиране и при децата. Сега виждаме резултатите. Ако от утре започнем изцяло по нов начин, с привличане на висококвалифицирани треньори от други страни, инвестиции в обучение на млади български кадри, създаване на професионални академии, субсидии от държавата в приоритетни спортове - футбол, ще са ни нужни поне 10 години, за да видим и усетим резултатите от добра работа.
А, от утре да започнем... Ние, българите сме майстори в това. 30 години вече проспиваме днешния ден, започвайки от утре. Преди това гонехме светлото бъдеще, но поне имаше някакъв напредък. Въпреки извращенията и недостатъците на тоталитарния строй, никой не може да отрече, че през този период огромната част от населението подобри условията и стандарта си на живот. Защото поне се правеше нещо. А сега всичко се прави... утре. Няма проблем, ще ви построим магистрала, ама утре. Ще ви изградим нов стадион, ама утре. Оф, то пък нямало пари за вашия проблем. Ако не утре, то вдругиден... или другия месец... след година-две-пет... Абе вие така и така сте си свикнали да живеете утре - живейте си, кой ви пречи? И животът си минава.
На въпроса - държавата отдавна е закрита, въпреки че номинално и формално все още съществува. Националният отбор - също. Футболът ни - също. Така че аз наистина съм в грешка - нищо не остана за закриване. Вече.

4
0:6 - закривай!

5
Деян Лозев - национал! Само това показва малоумщината на така наречения ни селекционер.

6
Пълен цирк! Английските черни расисти изнервиха обстановката и логично на полувремето водят с 4:0.
Защо расисти ли? Защото според тях освиркването на чернокож футболист е расизъм, а на бял - не.
В страната на Бай Ганьо "цивилизованите" англичани ни надминаха по байганьовски номера.

7
Това за страничните фактори е друго. Не бива на тази база да се изкарваме едва ли не боксова круша, която подценяват и благодарение на това печелим. На терена се видя, че като футболни качества не отстъпваме на кърджалиите, даже ги превъзхождаме в някои аспекти. Всъщност, разликата във футболните умения между отборите от 4-5 до 13-14 място не е голяма и само отделни детайли могат да наклонят везните в нечия полза. Да, играем по-защитно от преди и допускаме противника да владее повече топката, но пък резултатът е осезаем - значително по-малко опасности пред вратата ни и най-после започнахме да печелим точки. Ако не се разпадне, този отбор има бъдеще в Първа лига.

8
В кърджалийската преса намекват за тото и се жалват, че прогнозите на букмейкърите не са се сбъднали. Отново причината е някъде другаде, а не че просто толкова си могат.


https://rodopi24.blogspot.com/2019/10/1924-02.html

9
Браво на нашите и от мен!
Тактиката "умряла лисица" добре сработи в този случай.
Предстои интересен сезон, умерен оптимист съм...
Не съм съгласен с определението "умряла лисица". В първите минути на мача - може би, но след това бяхме позабравеният "разярен дракон" отпреди 2-3 сезона. Дори и статистиката показва, че сме отправили повече удари в посока вратата на противника. Ако броим чистите положения - имахме поне още 2 освен головете, докато "Арда" - нито едно за целия мач.

10
Да, с привличането на Любен Николов и Росен Колев, както и промяната на тактическата схема, защитата ни придоби изключителна стабилност. След загубата от Локомотив (Пловдив) с 3:1 сме допуснали само 3 гола в последните 6 мача. Ако продължаваме така, няма да имаме проблем с оставането.

11
Целият отбор игра мъжки. Димов, ако играе така пак може да бъде сърцатият ни капитан.
 А за Мечо и Стефан Христов вероятно вече точат зъбки хиените от другите отбори.
Със сигурност, даже коментатора пожела на Стефчо Христов да отиде в едно по-добро за развитието му място!?! Той откъде може да е сигурен, кое място е по-добро за него, не е ясно
И мен това ме подразни. Тоталното подценяване на нашия отбор и условията, които предлага за развитие на футболистите си. Отново припомням за "проклятието", което застига напусналите Дунава "звезди" в търсене на развитие, най-вече финансово.
Относно неадекватните коментари на диемаджиите, дори съпругата ми, която не се интересува от футбол, само докато случайно слушаше, отбеляза: "Тези са големи душмани на Дунав!"

12

Промяна на резултата в Пловдив, където силно игралия пред телевизора Найтро, бележи трети гол във вратата на Арда.. :P

 ;D  Е, само ти и аз знаем за този трети гол, ама нищо. Доволен съм не само от резултата, а и от играта. Перфектно проведен мач, без да допуснем 100-процентови положения пред вратата си. И най-после успяхме не само да задържим гола аванс, но и да увеличим преднината си. Втори пореден мач отборът ми заприличва на онзи Дунав при Великов. Браво, Дунав!

13
Абе те хубаво говорят за реванш, ама не сме ли ние тези, които имаме да си връщаме за онова 0:3 в Кърджали? Още един гол за нас и сме квит.  ;)

14
Червен картон за съперника. Време е да си оправим головата разлика.

15
ГООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛ!!! Стефан Христов - 2:0!!!

Страници: [1] 2 3 ... 239