Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - NITRO

Страници: [1] 2 3 ... 245
1
От утре всички спортни прояви отново ще са без публика.

2
От наредбата е видно, че следващият показател при равни други условия е факторът спортсменство. Никъде не се споменава головата разлика през редовният сезон.
Виж точка "в". Там пише головата разлика в генералното класиране, но допълнителното решение на БФС визира показателите само през редовния сезон.

3
Подкрепям мнението на Милен, тъй като според допълнителното решение на БФС се гледат показателите от редовния сезон, а головата разлика е един от тези показатели. Така че при победа Ботев се спасява, а ние със Селото се разпределяме кой срещу кого да играе бараж. Най-благоприятен за нас е почти самоубийственият хикс между съперниците ни, тъй като в този случай е достатъчен равен резултат срещу Царско село.

4
Самоотвержена игра в защита, за съжаление нападението никакво го няма. На този хал, на който сме, равният във Враца е почти подвиг.
От трите отбора Дунав има най-добри показатели, както в директните двубои срещу всеки от тях, така и в евентуалното "тройно" класиране. Това означава, че при равен резултат в четвъртък, на нас също ще ни е нужен само равен срещу селяните, за да се спасим. Ако обаче някой от противниците ни победи другия, то и за нас победата става задължителна.
  С Ботев имаме абсолютно равни показатели, ако и ние, и те спечелим срещу Селото, какво ще се гледа?
При това положение май се гледа кой е бил Селото с по-голяма разлика, респективно повече отбелязани голове. Ако и там има равенство, идва т.нар. "класация по спортсменство", в която само БФС може да каже кой къде е. Изобщо, този регламент ни разказа играта отвсякъде.

5
Самоотвержена игра в защита, за съжаление нападението никакво го няма. На този хал, на който сме, равният във Враца е почти подвиг.
От трите отбора Дунав има най-добри показатели, както в директните двубои срещу всеки от тях, така и в евентуалното "тройно" класиране. Това означава, че при равен резултат в четвъртък, на нас също ще ни е нужен само равен срещу селяните, за да се спасим. Ако обаче някой от противниците ни победи другия, то и за нас победата става задължителна.

6
Много преди тези избори имаше не един и два общински съветници от БСП агитиращи да бъдат спрени средствата за Дунав. (Ще потърся видео и ще го постна).  Беше ясно че за отбор като нашия, издържан предимно от общината това би означавало фалит и въпреки това русенци си избраха Пенчо. Аз съм убеден, че никой не е карал насила Ковачев и Димов да правят този призив, просто сами са видели че отбора ще остане без начин да се издържа. Ако има партия отрязала парите и ликвидирала Дунав, то тя е БСП
От Общината даваха по 270 хиляди годишно при бюджет около 2 милиона. Освен това, 90 хиляди бяха отпуснати тази година с изричната уговорка, че това е една трета от годишната сума, тоест това перо и в момента не е спряно. Не виждам каква е ролята на Пенчо Милков в издръжката на частно търговско дружество, каквото е "ФК Дунав" ЕАД.

7
Ни най-малко не адвокатствам на Пенчо, напротив. Никога не съм гласувал за БСП и имам доста критики към настоящия кмет и управление. Факт е обаче грозният предизборен клип с принуденото участие на футболисти и треньори на Дунав, които агитират да се гласува за ГЕРБ, за да го има Дунав. Или и това ще отречете, колега North?


https://www.facebook.com/113372130024827/videos/391153355123490/

8
Изпълнено предизборно обещание от ГЕРБ: "Ако не спечелим, Дунав няма бъдеще!" Тъжно, но факт.

9
Реално погледнато, Селото ви би и има два мача срещу противници, които не се борят за нищо. Едва ли Стойнето ще допусне изненади.

10
Доки май не обича да плаща не само на футболисти, а и на юристи.

11
Ха, следващия сезон директно ще изпадат завършилите на 13-14 място, а 12-я играе бараж с третия от Б група.
Ще има драпане... ако останем де...

https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/promiana-vyv-formata-na-efbet-liga-594563
С новият спонсор догодина сме в шестицата, няма страшно  :)
На коя група?  ::)

12
Трябва електронен подпис и предпоследната версия на Java и да се ползва през стара Mozilla или последния Internet Explorer - изобщо администрацията ни е на ниво 2008 г., когато беше създаден регистърът.
Благодаря за уточнението, значи ние да му мислим с новите компютри и версии  :D . “Back in the future” стана нашата работа
В тази връзка: Не знам дали още си в Аризона, но ти се чудя дали не изпитваш цивилизационен шок при внезапния сблъсък с родната действителност, когато си идваш в България?  :o
Последното ми излизане зад граница за по-дълго време беше преди 10-ина години и даже изпитвах носталгия по Родината. Тя обаче моментално се изпари още при първия ми досег със софийските бакшиши. Та затова питам.

13
Доколкото гледах май се дължи на факта, че Доки остава в съвета на директорите, ама май нямаше решение в този смисъл - абе някаква техническа тъпотия при попълване на данните в регистъра - случва се. Въпросът е какво правим оттук-насетне.
На мен пък не ми отваря документа . Бяха ми казали преди време, че е заради проблем с автентикацията, тоест само определени хора могат да виждат документите. Ти как го отваряш?

14
И в групата е "руска рулетка", не само в баражите. За мен и 5-те замесени отбора (Дунав, Ботев, Етър/Ц.с., Септември и Монтана) са равностойни и само тънки и непредвидими детайли в отделните мачове ще наклонят везните в полза на 3 от тях. Теоретично имаме 60% шанс за оставане в Първа лига, да видим на практика какво ще стане.

15
Няма значение срещу кои отбори ще играем плейаут. Ако искаме да останем в лигата, трябва да побеждаваме, а не да правим тънки сметки. По-важният въпрос е какви са намеренията на новите собственици, които все още не са обявени.

Страници: [1] 2 3 ... 245