Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ISTINATA

Страници: [1] 2 3 ... 33
1
Нека не избързваме със заключенията, да видим в няколко мача какво могат новите ни чуждестранни попълнения, пък тогава да ги съдим. Русначето е доста качествено на пръв поглед :) Имам добро предчувствие :)

2
Реално погледнато ако това ни е състава:
Вратар - Макенджиев
Защитници - Инкоом, Ковачев, Динков, Исаевски (Мунин)
Халфове - Драгош, Димов, (сериозен чужденец), (сериозен чужденец) и Краси Станоев
Нападатели - Ахмедов и Иса
+ със сигурност ще оставят някой от тези на проби + още 1-2 попъленния от тези които не си намерят отбори
Състава ни няма да е чак толкова лош, нека да видим всички нови преди да си направим заключения :)

3
Иван Чворович е подписал с селото, което ме навежда на мисълта, че Макенджиев ще си остане при нас, което е добра новина :) Чакаме и новините от днес. :)

4
Да отговора ми е свързан с Дидо и преминаването му в ЦСКА 1948 :)

5
В доста медии излезе информация, че ще има трансферна сума, ето цитат от Утро примерно: "Според наши източници, ръководствата на двата клуба са се разбрали по параметрите за трансфера."
До колкото ми е известно сумата е приблизителна до тази която съм посочил.

6
Костадин Стойков се разделя с Дунав, преговаря с Монтана
http://bgvolleyball.com/147202-%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8F-%D1%81-%D0%94%D1%83%D0%BD%D0%B0%D0%B2--%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8F-%D1%81-%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0

Какво се случва с волейбола пак ? Не са вземали заплати ? Пак ли няма пари ?
Коцето ни напуска, което е лоша новина, сигурно ще има и последвали го ? Някой ако може да каже нещо ?

7
Oтбор от "Б" група дава трансферна сума в размер на 300 000 нещо такова беше, че то грандовете не дават трансферни суми ? Не ви ли изглежда малко подозрително ? И то в момента, в който се нуждаехме от определена сума за да закърпим бюджета.

8
За треньорите... Веско изгонен на сила, треньор, който завинаги ще остане в историята на Дунав ! Жалко е такъв човек, да се изгони на сила... НО минало е ! Орачев по-далеч от Дунав, много слаб треньор, много късно се махна даже !
За Димов, не ви ли стана ясно, че този трансфер беше с определена цел ? За останалите абсолютен факт е, че не се развиват така, както им се желае особено на Будинов и на Огнянов...
С Васев поне към момента има разминаване, но не е със сигурност напуснал, въпреки, че  е по-вероятно да го направи, но нека не избързваме.

9
За баража между Септември и Арда мога да споделя от сигурен източник една интеренса информация. 12 големи автобуса, 7 малки и стотици коли са потеглили от Кърджали, за да напълнят лаута. В Кърджали е голяма еуфория, няма да се изненадам да са с най-добрата посещаемост през новия сезон, говори се за бюджет от 10млн лева за Първа лига...

10
Водят се преговори с доста сериозни състезатели, ако всичко се окаже вярно и успеем поне 3ма да привлечем и Макенджиев остане, ще сме доста солиден тим поне на първо четене :) САМО ДУНАВ !

11
Крайно време е всички тия, които са в "А" група не заслужено да си ходят, отбори без фенове на никой не са необходими, мачове с по 20-30 души публика айде не. Честито на Арда !
Сега от др страна, в отбора на Септмеври има не лоши футболисти, отпадайки, този беличкия дето ни вкара на нас никак няма да ни е излишен :)

12
Да направим кратко обобщение до тук.
СИГУРНИ НАПУСКАЩИ: Мамаду Ндиайе, Христо Попадийн, Емин Ахмед, Станислав Антонов
ПОД ВЪПРОС, ПОНЕ НА ТОЗИ ЕТАП НЕ ОБЯВЕНИ ЗА НАПУСКАЩИ: Благой Макенджиев, Краси Станоев
Сигурни нови: Генади Ганев

Предполагам се прави всичко възможно този толкова желан и тайнствен бразилец, който зимата не успяхме да уредим сега да се присъеди към нас ?

13
Лоша статистика има и от това, че когато Светльо Ковачев не играе ние губим... Тва 3-5-2 не е много за нашия отбор, тъй като най-силните ни и креативни играчи са крилата, а с тази схема  по-скоро играят беговете ни и крилата се губят някъде по терена и играем с 1305892309823 центрирания, кеото е пълен абсурд срещу отбора на септември, които са доста ръстови в защитен план. В първия мач най-чистото ни положение всички видяхме как дойде пасове по тревата и остро ниско центриране, което за жалост Ахмедов не успя да завърши ! Та спрем ли да центрираме довечера бием, ако центрираме отиваме на бараж, мое мнение :) ! САМО ДУНАВ !

14
Днес от 18:00 е 1/4 финлания мач реванш Дунав - Хебър ! Предполагам отново ще е пълна драма, като в предния мач в Русе завършил 3-2 за гостите от Пазарджик, след груба съдийкса тесла. Аз съм там :) САМО ДУНАВ !

15
http://prikachi.com/images.php?images/440/9517440y.jpg

Абе да ти кажа аз толкова пълна зала освена на финалните мачове на жените не си спомням, като имаш предвид, че имаше поне едно 100 човека и зад коша до входа по пейките !


Страници: [1] 2 3 ... 33