Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ЧИЧО МЪРИ

Страници: [1] 2 3 ... 188
1
Най-сериозният аргумент за преместване на мача в Ловеч е ,че София е инкубатор на заразата от вируса. И, важното е, че момчетата са се обърнали не само към Бойко, но най-вече към БФС и здравния министър. Лошото е, че няма да ни обърнат внимание и ще ни набутат в епицентъра на кризата, защото на БФС и Диема така им е удобно >:( >:( >:(

2
Селото тотално бяха отписали този мач и минаха центъра два или три пъти за 90 мин. Изглежда, че ги устройва мач с Месеца. Разузнали са нещо и държаха на софийско дерби в баража.
При паса на Мерт Тасим се получи лек рикошет и благодарение на това топката попадна в краката на Григор и браво, че не се спъна в нея, а елегантно я мушна във вратата. Иначе мача си отиваше на нулево реми , очевидно удовлетворяващо и двата отбора. Играта на Дунав не ми хареса, дано да е поради тренировачното темпо и разбъркания състав. Ама надали...

3
Най-вероятно ще играем в Ловеч. Географски това е градът намиращ се на едно и също разстояние от Русе и Монтана. Имат хубав стадион, с осветление. Търново е по-малко вероятното място.

4
От какво да се възстановяваме не виждам, след като цял мач разцъквахме ходом при това крайно неточно. Най-невероятното е, че Григор вкара гол с крак!!!

5
Баражите са в петък и събота от 20 часа. Ако Дунав е втори в групата си след този мач, ще играе с Монтана в петък.

6
В едно от последните изказвания на Загоров се разбра, че Алпинистите ги интересувал отбора само ако запази мястото си в елита(цитирам по смисъл). Така, че не е изненадващо, че чакат да видят ще се спаси ли Дунав и чак тогава да платят мизерните пари които дължат на играчите все още и да се впишат в регистъра правилно. В противен случай - Русе чао! >:( >:( >:( >:(

7
Нещо много се умълчахме след като сметките се оказаха без кръчмар(разбирай без треньор). Пак ще се повторя - постройката на отбора ни срещу Ботев Вр. беше малко сбъркана и това ни лиши от атакуваща мощ. Такава каквато показахме срещу Арда. Не знам защо дуото ни треньори смяташе, че равен във Враца ще ни стигне за директно спасение? Ядец! Схемата срещу Арда се оказа печеливша и трябва да се пробва за втори път срещу Селото за да сме сигурни, че можем успешно да я изпълним и на баража. Мисля си за 4-4-2 или дори 4-3-3. Зависи дали Дуде Ндонгала е излекуван от контузията си. И при всички случаи без Долапчиев, а Ненов по крилото.  Победата е без алтернатива! Почти всички от форума сме на мнение, че Монтана ще е по-лесен за елиминиране. Не знам какво мисли нашето разузнаване. Жалко , че Любен Николов няма да играе в най-решителните мачове :( Добре, че все пак останалите ни футболисти се оказаха незаразени! 

8
Ботев се спаси. Дунав да се готви за Монтана евентуално :(

9
Изобщо - все едно Доки си е начело и нищо не се е променило.
Ами то и по документи си е така, пък и на практика - в управителния съвет повечето са хора на Доки.

10
Утре Ботев трябва да не бие! После ще му мислим за мача със Селото в Русе. Някой знае ли колко тежка е контузията на Дуде?

11
Аз чух да се коментира в студиото, че при класиране между трите отбора Дунав е с 8 точки-2 от Ботев и 6 от Селото, докато Селото са със 6, а Ботев с 2. Така, че при равенство с Ботев ще се гледат мачовете помежду ни, а след това и общия точков актив, който е най-голям при Дунав ;)

12
50 % от работата я свършихме, но останалите 50 % ще са още по-трудни. Остава да се надяваме, че Селото и Враца ще направят х. Не съм доволен обаче от представянето на Стефан Христов и Свилен Щерев, могат много повече. Дано треньорският ни тандем е разбрал къде сбърка с подредбата на играчите и се коригира в Русе. Впрочем къде е Дуде ?

13
Ненов трябваше да е на левия фланг , а не като десен бек! А това, че Долапчиев не може да спира топката , няма да го коментирам >:( Иначе дунавци са спокойни, действат сигурно, но за сега в атака не сме достатъчно точни.

14
Изключително много е важно да не загубим този мач. Ако го спечелим - най-добре. При заразата в Царско Село, не знам как ще процедира БФС, но все пак с тях сме домакини(което за Дунав нищо не значи) и доста по-отпочинали.
Впрочем как ще се процедира при равен брой точки, при положение, че точковият актив до тук е нулиран?

15
В този мач резултатът не бе ше важен.
Тревожното в случая е продължаващото слабо представяне на защитата ни.
Стоят далеч от хората, тромави и много статични.
Двамата ни най-добри централни защитници - Николов и Милчев не играха в този мач, а Тодоров и Русанов бяха на необичайни за тях постове, плюс крехката им, направо детска възраст и става ясно защо ни набутаха три гола. Във Враца ще е друго. Не че ще е много по-лесно, но пък и Враца нямат Неделев ;)

Страници: [1] 2 3 ... 188