DUNAV Fans

ФК Дунав (Русе) => ДНЕВНИК => Темата е започната от: FCD в 01 Август, 2016, 15:11

Титла: Петиция за връщане на ФК "Дунав" у дома
Публикувано от: FCD в 01 Август, 2016, 15:11
Уважаеми съфорумници,

Открита е петиция от привържениците на ФК "Дунав" - Русе с проекто-предложение до БФС за задаване на временно изключение и завръщане на отбора в дома му - на Градския стадион в Русе, до стартиране на изпълнението на обществената поръчка.

Цитат
Феновете на Дунав, водени изцяло от стремеж към диалог, цивилизована комуникация и намиране на оптимално решение, организират онлайн петиция за незабавното връщане на Дунав в Русе. Това е последната дейност в тази посока, като досегашните такива срещат пълно игнориране и мълчание. Ако това продължи и не се седне на обща дискусия в кратки срокове, за да се намери най-доброто решение, ще може да се счита, че всички такива опити са били неуспешни , няма желание за комуникация и няма желание за решение в полза на русенци с всички произтичащи последствия от един такъв извод. Молим да подпишете и разпространите петицията!
 РУСЕ ЧАКА ДОСТАТЪЧНО! 25 ГОДИНИ СТИГАТ!

МОЛИМ ДА ГЛАСУВАТЕ ТУК: http://www.peticiq.com/dunav-e-na-ruse#form

или от линка, даден през facebook страницата на отбора https://www.facebook.com/fcdunav
Титла: Re: Петиция за връщане на ФК "Дунав" у дома
Публикувано от: само дунав в 01 Август, 2016, 16:59
Подкрепям декларацията,но мисля,че това няма да е достатъчно. Трябват по радикални мерки ,протест пред общината!!!
Титла: Re: Петиция за връщане на ФК "Дунав" у дома
Публикувано от: vivanov в 01 Август, 2016, 17:23
Това ще е следващата стъпка. Вече има 350 подписа, само за няколко часа.
Титла: Re: Петиция за връщане на ФК "Дунав" у дома
Публикувано от: heavy metal в 01 Август, 2016, 23:47
Само с петиция няма да се случат нещата.Трябват мъстити адвокати и убедителни аргументи.Спортът е за да радва и сплотява хората,а не за да печелят от ТВ права и реклами няколко дебили от БФС и всякакви там още измислени три-четири буквени абривиатури.Няма равен старт за всички участници,което опорочава самото първенство по принцип.По-добре да се лишим от пари за ТВ права,но отбора ни да играе домакински,а не "излъчени" срещи.Ако има юристи,запознати с тая материя няма да е лошо да бъдат ангажирани.Бих се лишил от някой лев ако е има шанс да се случат нещата в полза на феновете.Няма как Лудогорец Арена,колкото и перфектни условия да предлага да е "Нашия стадион".Може да сме по-скромен тим,но сме хора с достойнство и чест.Поздрави на всички,обичащи града и футбола .
Титла: Re: Петиция за връщане на ФК "Дунав" у дома
Публикувано от: dunavfc в 02 Август, 2016, 00:49
Пичове, не искам да охлаждам ентусиазмът ви, нито типично по-български да казвам, че "няма как да стане", но вие вЕрно ли вярвате, че ще накривим на Перука косата с тая петиция ? Това е човек, който в разгара на най-големите скандали и циркове преди 1 месец се беше сгушил във Франция и не му пукаше, че тук е абсолютна анархия, какъв Дунав, какви 5 лв. ?
Титла: Re: Петиция за връщане на ФК "Дунав" у дома
Публикувано от: NITRO в 02 Август, 2016, 01:20
Подписах петицията, но ми се струва, че няма да има желания резултат, поради това, че "Бойко - високо, БФС - далеко". Въпреки това ние трябва да изразим своята позиция като привърженици и като граждани относно поредните безобразия в българския футбол, а и в държавата ни като цяло.
Титла: Re: Петиция за връщане на ФК "Дунав" у дома
Публикувано от: heavy metal в 02 Август, 2016, 05:23
То се започна още от първия кръг със съдийството.А това беше само  Верея.Подхода към отбора беше очеваден.
Титла: Re: Петиция за връщане на ФК "Дунав" у дома
Публикувано от: ЧИЧО МЪРИ в 02 Август, 2016, 08:10
Изискването за лампи не е на БФС, а на Диема Екстра. Те плащат на клубовете и сигурно има подписани договори, така, че няма как да се мърда от часовете в които са програмирани мачовете. А от 19, дори от 18 часа след август, няма как да се играе на стадион без осветление. Така, че не се надявайте на компромиси. За голямо съжаление... :( Диема няма да се съгласи да препрограмира мачовете на Дунав >:(
Титла: Re: Петиция за връщане на ФК "Дунав" у дома
Публикувано от: NITRO в 02 Август, 2016, 09:18
Куриознот в случая е, че могат да излъчват по един мач от Втора лига всеки кръг без изисквания за осветление, а не могат да направят изключение за нас. Напълно в съзвучие с новия девиз на Първа лига: "ФЕНОВЕТЕ ЛАМПИТЕ СА НИ СКЪПИ!"
Титла: Re: Петиция за връщане на ФК "Дунав" у дома
Публикувано от: vivanov в 02 Август, 2016, 15:06
Ако направят изключение с нас и Монтана, Славия и Черно море и т.н. ще искат с основание. Дано петицията помогне за по-скорошно задействане на процедурите и ремонтите. Очаквам реакция от министерството на спорта.