Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Northolt

Страници: [1] 2 3 ... 6
2
Вярно ли е че може да се закупи билет за мача онлайн. Мернах нещо във фейса, ама много не им вярвам там. Ако да, може ли линк. Далеч съм, но поне с това мога да помогна
P. S. Много се радвам за това което се случва в момента с Дунав. Силно се надявам ( и вярвам) това да е правилния път. Успех.!!!

3
Феновете прости гербери са набрали
За учителката любима декларация сделали
С Нунев и Върбан в един казан плацикат
Футбола в политиката искат да натикат

Пари нема викнаха в захлас
Декларация пишете в този късен час
Учителката любима решително да подкрепим
В срам дълбок да се потопим

Феновете прости гербери набраха
Но позора вечен те избраха
Изборите идват и отиват
А душите в кал продължават да загниват

Фенове, щом сте толкоз прости
С огризките ще си останете на пости
???

5
Нещо чува ли се за финансирането на отбора или затишие пред буря до изборите.....Че тук с тоя Брекзит се забърках вече и може да съм пропуснал нещо.

6
Малко <ретро новини>:
„Хвърляме се за победа. ЦСКА-София е с нов треньор, привлече и нови класни футболисти през паузата. Това ни затруднява при проучването, но смятам, че имаме своите шансове и ще ги преследваме до край“, сподели.....?.....! :)
Какво само4уствие само, но пък като знам как свърши ма4а.. 8)

7
Ами не е само до селекция въпроса. Това което виждам аз е:
 Бавно обработване на топката/ откъдето идват и отнетите топки и головете в нашата врата/,
 излишно задържане на топката,
 никакво движение без топка напред ...нула,
 никаква идея за игра в защита при преса на противника,
 съответно и не пресираме противника в неговата половина
 и още много други....камъни в градината на Люси.
 И преди 4 години нямахме Велики имена в отбора, но играехме разли4но.
 П.П.
 Да и някой ще каже 4е са много новите и не са обиграни/ и ще е вярно/. Но го няма стила на игра.
 
 

8
Разбира се, просто един пример от многото как стават нещата. Последният абзац цепи мрака на фона на засвидетелствания от всенародната аудитория фалстарт на старта на първенството. Облъчване, паралелни вселени, розови мечти и шоу... Нека нашият вожд е зает да обикаля стяраната и да се грижи за европейската ни спортна и всякаква инфраструктура. До последно треперех да не е свободен и да влезе златна резерва в понеделник, че ставаше лошо. Дори и Мечо не можеше да ни спаси.  :D
https://www.youtube.com/watch?v=zfhYUB-mVgk
Аз само се 4удя не го ли е срам да играе, около него падат, стават.....жалка картинка ???.

9
Аз съм на малко по-различно мнение. Защитата ни е скандална - както и миналата година. Разбираемо, предвид това, че няма никакви промени там. Правим поне по една груба грешка на мач. В средата на терена според мен сме по-силни. От видяното Селеменев е по-добър и от Станоев, и от Попадийн. Аяс влезе трудно в мача, но сигурно има само две тренировки с отбора и мисля, че може повече. В нападение ще се усеща отсъствието на Иса, но като не иска да играе за нас, не иска.

Не съм съгласен, че футболистите не са се старали. Но след такива глупави грешки е много трудно да се върнеш в мача. От началото на второто полувреме до дузпата (не знам дали имаше, бях на другия край на стадиона) натиснахме и ми хареса как играхме. Днес срещу "Левски" създадохме повече напрежение пред противниковата врата, отколкото в двата домакински мача от баражите.

Ще бъде грешка да сринем отбора от критики след днешната среща, защото ако играчите си повярват, могат да покажат повече, както се видя в един период от мача. Загубата е тежка като резултат, но не съм съгласен, че отразява съотношението на силите, а пък по "Дарик" да си приказват каквото искат. Като цяло стартовата единадесетица не отстъпва на миналогодишната, но трябват още футболисти, поне по един във всяка линия.

+1

10
"Страхотен мач" м/у СлаБия и Бистрица.Все едно гледам канал за възрастни XXL :D ;D Такива отбори трябват в първенството ни..."гъвкави" и "отдадени" на каузата WINBET .Горчиво за влюбените.Май и ние с тея гноми в ръководството натам сме се запътили.

А а а, не си прав :) Виж какво каза В. Стефанов.

"Ние започваме да виждам във всяко нещо измама. Не се радваме на това, че има мачове, в които волята надделява. Хората си мислят за уговорки, купуване, продажби. Смятам, че в българското първенство няма уредени мачове", завърши Стефанов.


11
Вижте и на мен не ми харесват както резултатите така и играта/поне от това което видях преди медийното затъмнение/. Но в края на краищата това е подготовка, резултатите не дават ясна представа за нещата. Може игрово да не седим добре, но може да са работили за физика пове4е има и доста нови. Нека видим първите два ма4а с Левски и Ботев.

12
състава на Дунав
Дунав: 33. Генади Ганев, 22. Михаил Милчев, 5. Георги Динков, 23. Илия Мунин, 11. Диян Димов, 10. Иван Селеменев, 7. Ивайло Лазаров, 9. Ахмед Ахмедов, 99. Стефан Христов, 2. Самуел Инком, 18. Александър Исаевски

21. Благой Макенджиев, 91. Мартин Ковачев, 94. Кристиан Върбанов, 12. Фернандо Калваканте, 20. Сандро Семедо, 8. Франческо Маара, 31. Мерт Тасим

.....8. Франческо Маара? кой е този

13
Това заглавие звучи като анекдот. ..."Меле на "Овча купел". Фенове на Славия и Цска 1948 се млатиха. "  :D :D :D
Коментарите също къртят: "Агитките се сбили на излизане от асансьора".  :D :D :D
Те тъкмо толкова фенове имат общо двата отбора....един асансьор. :D

14
Това заглавие звучи като анекдот. ..."Меле на "Овча купел". Фенове на Славия и Цска 1948 се млатиха. "  :D :D :D

15
Най-сетне добри новини :)

Страници: [1] 2 3 ... 6