Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Valan

Страници: [1] 2 3 ... 8
1
Явно има какво да учим на всички нива в клуба!

2
Това младо момче има страхотни данни,но има какво още да учи!Затова с него ,а и с другият ни вратар,трябва да работи бивш вратар.И докато в първия отбор има такъв човек при юношите май няма.Но всички млади се развиват добре.За мен най-голям напредък тази есен показа Джан!Нека намерят опитни футболисти,но без младите не може!

3
Ръководството да постави определена цел.Дали атакуваме първа лига,дали играем за да не изпаднем или се утвърждаваме в средата на таблицата.И според целта се търсят необходимите футболисти,защото няма нужда да пръскаме пари за излишни разходи!

4
Къса ни е резервната скамейка.Дано да вземем нужните хора и да се засили и конкуренцията.А за мача с Арда не знам с кои футболисти ще излезем.Сигурно ще има много юноши!

5
Успех на новия тандем и дано тръгнем нагоре!

6
Това беше победа от типа -задължителни!Добре,че я постигнахме,но има още какво да изглаждаме в защита и особено в средата на терена.А публиката отново беше от най-верните фенове,които в лош и хубав момент е на линия!Надявам се полека лека да дръпнем напред в класиранета и да си осигурим по спокойствие.

7
Това,че нямаме хора за средната линия се видя още миналив сезон в Трета лига.Още през пролетта се видя,че няма кой да подава напред.Дано се намерят футболисти за тая невралгична зона.

8
Трябва някой с опит в професионалния футбол.Люси Киров бе бил добър вариант,но няма как да стане!

9
Моите уважения за Цирков,но......!Постигна много с Дунав във Трета лига,но явно не му достига опит,а може би и качества.Обаче като гледам май в Русе няма човек да го замести.Външен човек ще иска пари,а ние нямаме и сме поставени в много деликатна ситуация!Дано ръководството намери изход от ситуацията,за да не станем пушечно месо за другите отбори!

10
Мисля,че играе в Попово!

11
Билети минимум 5 лева,за пенсионери и ученици,деца до12 години безплатно,под козирката 10 лева,а останалите билети по 8 лева!Така мисля аз,а че винаги ще има гратисчии това е ясно!

12
Публиката горе долу  е винаги толкова!Едни и същи хора,които редовна ходят на мач,са винаги там!Останалите са разглезени от гледане на много футбол и идват от дъжд на вятър!

13
Може би трябваше да отворят още каси,защото много хора закъсняха заради опашката!

14
Наистина стартът е впечатляващ и може би никой не го очакваше.Сега трябва да играем умно и спокойно пък каквото сабя покаже!

15
Подариха ми купа,за която твърдят,че е на Дунав по повод на мач игран с италианския Перуджа!Дали наистина е малко такъв мач и такава купа?Впрочем открих,че около 1972 г.сме играли мач в Италия завършил 2:2!Моля ,ако някой знае нещо нека сподели.

Страници: [1] 2 3 ... 8