Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ЧИЧО МЪРИ

Страници: [1] 2 3 ... 201
1
КлубЪТ организационно ще бъде готов за второто ниво на българския футбол. Не виждам причини да не е. Но, виж, финансово - не знам. А пропо то май "организационното" зависи от "Финансовото". Корелирани са някакси, така че...
да се надяваме, че русенския бизнес ще развърже кесията най-после. Търново, Перник и Пазарджик да не са по-състоятелни от Русе?

2
Някой знае ли защо Цецо Енчев е лишен от права за 3 мача?

3
СЕЗОН 2021/2022 / Re: Дунав - Лудогорец III 2:1
« -: 14 Ноември, 2021, 09:24 »
Хубав завършек на домакинския полусезон. Такава победа с гол в края на мача е по-сладка от разгромен резултат. Убедих се обаче, че без Диян Димов и особено без Дани Димитров, нямаше да сме първи в групата. Играта ни в защита е по-слаба от нападението. Голът който ни вкараха обаче беше по-скоро вратарски. Извинявай Вини, но за удар от 30 метра и то почти в обхвата ти, трябваше доста по-добре да реагираш!
Този път предаването на живо беше "без грешка", за което благодаря на екипа който го осъществява! Само Дунав!!!

4
СЕЗОН 2021/2022 / Дунав - Лудогорец III 2:1
« -: 12 Ноември, 2021, 08:58 »
 Това е мачът на полусезона! Очаквам победа , но всъщност резултатът е непредсказуем. Дано има повечко публика, това прави играчите по-нахъсани, по-експресивни. Само Дунав, напред и нагоре!!!

5
СЕЗОН 2021/2022 / Re: Дунав - Ботев(Нови Пазар)
« -: 07 Ноември, 2021, 10:00 »
Защото вече се плаща и излъчването и за 3лв толкова :D :D :D :D
Аз си бях платил и все пак едва след осмата минута успях да включа картината и звук от стадиона но не и коментара на Васко. Едва второто полувреме се чуваше коментара но много слабо, докато диктора на стадиона беше гръмовен. След 70-та мин. изчезна звука от стадиона и се усили звука от коментатора. И въпреки това съм благодарен, че гледах мача. Само Дунав!

6
СЕЗОН 2021/2022 / Дунав - Ботев(Нови Пазар)
« -: 06 Ноември, 2021, 14:49 »
Защо излъчването на мача на живо започна от осмата минута?  И коментар няма, нито предварителна информация за съставите.

7
Дидо, благодаря за указанията. Аз също в началото на сезона бях предложил излъчванията на живо да са платени, така че приветствам решението ви. Така ще се включват и фенове на другия отбор участващ в мача излъчван на живо.  Няма да е кой знай какво перо, но все е нещо.

8
Така и не можах да гледам излъчването на този мач от DANUBIOSPORT . Кликвах тук, цъках там във Фейсбук и нищо!
Видях само коментара на Васко и Вильо за представянето на Дунав в шампионата  до тук от 14.30часа. Молбата ми е да ме "светнете" как да отварям излъчването на мачовете по новия канал на ФК Дунав. :-\ :(

9
Честита победа, но пак имаше отпускане след като сме повели по-изразително. Две -три тъпи грешки и Попово живна с подарения им гол. Иначе доста ги надцениха в коментарите си преди мача нашите треньори. Аз не видях нищо особено от тях, нито като единици , нито като отбор. Гледаме напред и по-сериозно, не сме някакъв супер отбор да си позволяваме отпускане.

10
Първа победа за сезона! Браво, бием в Стара Загора Берое с 3:1. Не знам доколко противникът ни тази година е сериозен отбор, но пък Дунав е с изцяло нов и съвсем млад отбор, така, че заслужават само адмирации!

11
Няма съмнение, че това ще е най-трудното ни гостуване тази есен. Кой да предполага допреди година, че ще се страхуваме от гостуване в Попово?! Е, това е реалността в настоящето ни и вече й свикнахме май, ние феновете и запалянковците де. Абе ще бием, няма друг сценарий за този мач!

12
СЕЗОН 2021/2022 / Дунав (Русе) - Волов (Шумен) 2:0
« -: 16 Октомври, 2021, 09:13 »
Днешният мач не съм сигурен, че ще е футболен. Без публика и при постоянен дъжд, върху и без друго прогизналия терен... Очакванията за лесна и изразителна победа при тези обстоятелства не са съвсем оправдани. Но все пак дано е победа! Само Дунав, напред и нагоре!!!

13
Благодаря на колегата tipin за информацията, който както винаги е добре запознат с важните новини около Дунав.
Ще бъде много жалко ако град като Русе, чрез общината и бизнеса си не осигури поне 1 000 000 лв. бюджет за Дунав до края на 2022 г. Сегашното ръководство заслужава доверието на потенциалните спонсори. Русенските футболни запалянковци също трябва да се доверят на любимците си и да осигурят поне 2 000-но присъствие на всеки мач напролет , а след влизането ни във Втора лига догодина дори повече! Само Дунав, напред и нагоре!!!

14
Вярвам вече сте прочели във Фейсбук, официалната страница на Дунав, че Драгош е сключил договор с друг клуб, но вероятно след нова година ще се върне при нас.

15
Не би трябвало да срещнем особени затруднения срещу домакините от Търговище. Неприятно е, че нашият мач съвпада с този на Националите в Латвия. Интересно е дали Фирцулеску ще вземе участие в срещата, може би като резерва...
Очаквам победа , без значение с колко гола. Само Дунав - напред и нагоре!!!

Страници: [1] 2 3 ... 201