Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - heavy metal

Страници: [1] 2 3 ... 29
1
Схемите започнаха от сами началото при смяната на собствеността.Човек от отбора каза още преди дни,че ще губят мача,заради два дена почивка повече...ще има много нерви с такива продажници.Не вярвах,ама...оказа се прав,за жалост.Превръщат ни във копие на Верея.

2
Ако не се случи нещо с игра,винаги на преден план излизат и съдийските подлоги в мачовете с тях,така че...

3
Ще има мач с румънците,с които завършихме 2-2 .В Румъния ще е мача.

4
heavy metal, всичко което си написал е вярно, само моля кажи какво имаш предвид под "отношението към добрите футболисти"?
Да се стремиш,като добър мениджър,стопанин и ръководител да осигуриш условия,Тея хора да останат и да са мотивирани да играят за отбора.Пример...Неделев в Ботев.

5
Докторът е само президент,не собственик на Дунав,така че нищо не може да обяви за продан.Общината осигурява поръчки за Санси ООД и още една,две фирми,като част от парите се връщатза издръжка  на отбора.ТВ права,евро турнири,БФС, оформят финалното финансиране.Симеонов е само лицето,като президент,но с тоя комплексарски характер,всички да му се кланят и благодарят,само на него, доведе отбора до това дередже.Нито свестен треньор ще дойде нито читав играч,защото имат примера от близкото минало с Веселин  и отношението към добрите футболисти.

6
Много нахъсаноо, с качества младо момче.Ако е верно,много е добре,че идва при нас.Става както за бек,така и за крило.Бързо,поврарлкво и сърцато играе. Има много хубав удар.

7
Мечо си е супер нахакан в нападение и се бори здраво,просто трябва някой да му подава що годе удобни топки.Сега се връща и Щерев,така че ако не фаворизираме папагалите и не се дъним като начинаещи в защита,както с Левски,едва ли ще изглеждаме зле.Търновлии показаха как се играе  "срещу косъма",на кандидат шампион, "ама друг път"

8
Ами всеки сам може да се грижи за чистотата,стадиона си е наш.Мога да дам един положителен пример веднага.Един баща с 3 малки деца седяха и гледаха мача пред мен и съпругата ми.След края на мача таткото само ги погледна,след което всички отпадъци бяха събрани и понесени към кош за смет.Семките също бяха събирани във направени фунийки и изхвърлени.БРАВО! Така се възпитават деца и се дава пример на станалите.

9
За разлика от всички други в защита,Мишо може и да прави грешки,но винаги играе и се раздава на 102 процента.А безгрешнии в нашата защита не виждам.С Ковачев сега му е по-лесно,защото той обира "втория етаж",а  за него остава блокирането с тяло .Ако някой мисли различно нека сподели,особено за "смелото сърце",

10
Не става само в бюджета да се вторачваме,относно играта и желанието.Тва са личностни качества и настройка от треньора към играчите,подхождайки към всяка среща.Както казваше лидера в съблекалнята ни преди време Наско Атанасов..."аве,гледаш на всеки противник,така,че е дошъл да ти вземе парите,които вземаш за победа".За жалост нямаме. Насковци вече в отбора,с малко изключение,Васев,но той го показва с игра на терена,не в съблекалнята.Вижда се един отдавна "спрял" Галчев какво значи за отбора си  като хъс и самочувствие за останалите.Ако Люси беше пуснал Попа да не му дава да се среща с топката,тея нямаше да имат сносна атака...амаааа

11
Макето и Свтльо Ковачев изключваме,всичкото друго гледа мача отблизо,безплатно.Ужас сме,все едно гледам друг отбор,ако не ги познавам.Ама то през сезона кого ли не "направихме отбор",така че...трагедия

12
Пфффф....ама така ни сърбят кожите сами да си объркаме мача,срещу тов измислен отбор....голям сърбеж.Не знам как още Люси не се е развикал на някоий от "лазещите по нервите"

13
А какъв гол ни отмениха....ужас.Тоя пумияр Йорданов за пореден път се подиграва ехидночко с нашия отбор.

14
Ами ако се сметнат приходите и разходите като цяло от комплекса и за мачове като гости,с печалбата,декларирана в НАП и платени данъци отгоре, едва ли биха вързали дори месечен бюджет...

15
Едно е да ти обещаят,второ да се договориш и последно да ти се случи да го получиш.Мноооого детайлчета и условия има за целия договор,за да те стигне "златния дъжд".Никой не дава големи пари за разхождане на екип и снимки с наболи бради и оскубани вежди във "фейса".

Страници: [1] 2 3 ... 29