Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - zlatunski

Страници: [1] 2 3 ... 7
1
 В този експериментален състав нямаше как да очакваме нещо различно като резултат ,НО момчетата си заслужиха адмирациите със потенциала ,който показват и желанието за игра. Рано или късно ще натрупат опит и самочувствието за да се превърнат в основното ядро на отбора. Дано само да има отбор до тогава!

2
https://www.24chasa.bg/sport/article/8758500 - Росен Моллов с поредните новини за  Дунав

3
Този мач за  Арда въобще не беше протоколен, но пък след добрите новини около Дунав настроението се завръща при нас. :)

4
А според Росен Моллов ситуацията е следната: https://www.24chasa.bg/sport/article/8710917

5
Както и инфото за контролата с Черно море  https://www.sportal.bg/news.php?news=844402

6
 rusenec6 - по този начин отиваме директно на бараж!

7
Slex , те Лудогорец особенно след равния с Етър  са в огромна дупка , така че направо ще ги прегазим като плитка бара ;)
  От друга страна и Диян Димов няма да играе , така че ...

10
Радващо е доброто включване на юношите днес. Браво за тях!

11
А Ахмедов как ще играе - по едно полувреме и за двата отбора ли? ;D
Като на бенефис ... :D :P :P :P

Ахмедов няма да е в състава за мача.
Каква е причината? Ако е заради предстоящия му трансфер, не е сериозно.
Или натрупани картони.

12
Цитат
Ти изненадан ли си , че при нас се връщат или пък идват за пръв път хора които никой не ги иска или въобще никой не е чувал за тях? Ако зависеше от мен бих сменил целия отбор барабар с треньорския екип. Ама нямам 6 000 000 лв бюджет, поне...Това е съдбата на Дунав и на окаяните му фенове - мазохисти. Колкото до Будинов не очаквам от него нищо надграждащо. Апогеят му беше в Дунав при Великов, но дори и тогава за мен си беше едно дърво неодялано. Виж в Ненов има някаква надежда да се разиграе и едва ли ще е по-лош от Мартин Костадинов например. От Берое сигурно ще му бият шута всеки момент, те могат да си позволят скъпи трансфери, дотолкова, че не харесват дори Педро Еуженио...Да видим, предстои в "Реанимация Дунав" да се появят 5-6 нови пациенти
  Стилът ни на игра не е много различен от предишния престой на Будинов при нас - така че е ясно ще се разчита да "обира" с глава изританите топки напред - нещо което може да прави добре доколкото си спомням. А дали ще вкарва толкова голове колкото ни се иска - едва ли. Очаквам да е станал  още по-бавен от преди, но ако успее да се сработи с играчите по крилата и най-вече със Стефан Христов може и да стане работата. Плюс е че тренера е добре запознат с възможностите му  и няма да взема котка в чувал както се казва ;) Минусите всички си ги знаем.

13
Искам да попитам - колко трябва да е спаднала формата на Самир Аяс , че не беше пуснат последните десеттина минути? Защото отбора си имаше нужда от освежаване в края на срещата и добре че тигрите останаха с човек по малко инак не виждам как щяха да додрапат до точката.

14
Да се надяваме - само това ни остава, колкото и клиширано да звучи.
 Освен това си мисля, че с оглед на ситуацията май и на равен ще се радваме.

15
Честит ви кмет ,а дано да случите на човек и да не кляка много пред партии и схеми ,защото сега се изгонят старите кучета и се сложат новите и се почва едно дуене на средства ,дано има пари и за отбора ,но голям автогол си беше тоя клип ,сега как да отидат да говорят с човека ,вместо отбора да е на града ,стана отбора на герб.
  +++++ Точно, крайно недостойна и ужасно непрактична постъпка. Това беше равносилно на покупка на фабрика не на 8 септември 1944 г., а на 22 декември 1947 г - един ден преди Национализацията. Иначе в общината нещата никак няма да са прости, кметът е от БСП, но в Общинския съвет той ще се натъкне на ГЕРБ -15 съветника, ВМРО -8 и СДС - 4, тоест 27 от 51. Демократична България има 3. Тъй че Милков ще трябва да разчита на плаващи мнозинства, което никак няма да е лесно.
С други думи градът ще изпадне в безтегловност и почти нищо няма да се случва :-[

Страници: [1] 2 3 ... 7