Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Rado412

Страници: [1] 2 3 ... 85
1
Освен слабо, мачът беше изигран и много глупаво.

2
С малко по - дългосрочни договори и клаузи за сериозни неустойки.
Така ако някой много напира да вземе играч, поне да си плати за удоволствието.

3
Това поведение го видяхме още при домакинството ни с Генерал Тошево.
Ако не се коригираме, то в горните дивизии ще берем много ядове...

4
СЕЗОН 2021/2022 / Re: Купа на България
« -: 04 Септември, 2021, 23:22 »
Точно с тази игра, за там накъдето сме уж тръгнали, просто нямаме качества. Едно е тупаш Дончево, друго е да трепериш от десетия в Б група. А имаме претенции да ходим в А... Как ще се случи, честно в този състав аз не виждам.
Хубаво, ще влезем догодина в Б група и какво, ще се борим да не отпаднем ли?

Имаме крещяща нужда от поне трима опитни и класни играчи плюс вратар и треньор. Всичко останало ще е само игра на мускули, която задължително приключва само по един познат начин.
За жалост си видяхме нивото!

5
СЕЗОН 2021/2022 / Re: Купа на България
« -: 04 Септември, 2021, 17:55 »
1-1 в редовното време, следва продължение...
Като цяло достойно, но с много мъка.
Въздуха ни свърши още в 60 - та минута.
Балонни центрирания, сватбарски удари, губим много бързо топката.
И всичко това срещу средняка в Б група...и безкрайно глупави отигравания.
Имаме страшно много да работим и да надграждане.
Дано имаме късмет и да прескочим, а после със Славия каквото дойде...

6
3 неща..

 1) Как сме паднали 4-1 през есента от тези момчета, които играха в жълто днес? С футбола, който играха днес си мисля че са на нивото на Дончево. Явно сме били с 2,3 момчета по-малко или без вратар.
 2) Защо се прави смяна след като сме в подем да им вкараме поне 3 гола още?
 3) След като се направиха първите 2 смени в 50тата минута, мачът за някой от момчета приключи и се видя как намаля темпото и грешките се избистриха още повече.

 Работете над психиката на тези момчета, защото при 2:0 мачът съвсем не е свършил.

 Само Дунав!

Да коригирам само - есента паднахме от Шумен с 1:6 ...

7
Гледам програмата до края и честно казано виждам само 3 победи и ако успеем да излъжем някой за Х ще е ОК.

8
Аз моето мнение пък си го казах още в началото на сезона и то беше, че с този отбор ще завършим под десето място в крайното класиране. Имаше хора, които ми скочиха и вече не пижша. Затова пък имам мнение, не желая повече да го споделям и не плащам месечен членски внос. Т.е. нямам очаквания и не плащам...Когато видя, че нещо ще се променя в положителна посока (разбирай борба за горни дивизии), както и някакви наченки на боеспособен тим, то със сигурност може да преосмисля евентуално членсто. Дотогава,  обаче ще съм си прост кибик и ще съм пас...

Само да напомня, че област Русе е около 218 000 души, а баските са 2 410 000. Няма как с местни да сме като Атлетик Билбао. Но е едно добро начало и едно освежаване, след като се бяхме превърнали в пристан за прищевките на разни агенти и реанимация за закъсали застааряващи бивши млади надежи.
И за членския внос - за да получиш, трябва да дадеш. Така е в бизнеса и генерално във всичко. Не може да чакаш отборът да стане голям и силен, ако много хора разсъждават като теб. То през годините нали именно това винаги е бил един от проблемите - никой не иска да дава пари за билети за Б и В група, ама чака някой да дойде и вкара отбора в А. И бая си почакахме. Така че силно те съветвам да си преосмислиш позицията за членския внос.

Аз няма какво да преосмислям!
Има си ръковдство - то да преосмисля!
В началото на сезона купувах виртуални билети за по 50 лв, за по 20 лв.
Дал съм достатъчно за тази година. Мога да давам и още, но трябва да видя нещо, което да ме грабне и накара да го правя! За жалост моята гледна точка явно е различна и стоя зад мнението си до момента, в който не усетя това, което искам от Дунав. Може и да греша, но може и накрая да се окажа прав (за жалост).
Всеки има право на мнение и личен избор!

9
Аз моето мнение пък си го казах още в началото на сезона и то беше, че с този отбор ще завършим под десето място в крайното класиране. Имаше хора, които ми скочиха и вече не пижша. Затова пък имам мнение, не желая повече да го споделям и не плащам месечен членски внос. Т.е. нямам очаквания и не плащам...Когато видя, че нещо ще се променя в положителна посока (разбирай борба за горни дивизии), както и някакви наченки на боеспособен тим, то със сигурност може да преосмисля евентуално членсто. Дотогава,  обаче ще съм си прост кибик и ще съм пас...

10
Този мач ще даде отговор на това накъде се движи Дунав и движи ли се изобщо или тъпче на едно място.
Най-важна  ще е играта, която ще предложим, а не толкова резултата (разбира се загуба с 0:6 няма как да се понрави).

12
Направиха своеобразна класация на идеалната единадесеторка на Североизточната В група.
Тъжно, но в нея не попада нито един наш футболист ...
Изводите са ясни  :(

https://football24.bg/novina/201869-idealniyat-systav-na-f24-za-esenniya-dyal-na-severoiztochnata-treta-liga-vizhte-vsichki-otlichnici

13
Хайде,
викайте Веско Великов и да тръгваме нагоре!


https://gong.bg/bg-football/vtora-liga/multimedia/video/shokirashta-novina-ot-vtora-liga-lider-prekratiava-uchastieto-si-614744
Хитът във Втора лига на родния футбол Кариана Ерден шокиращо ще преустанови участието си в групата на полусезона, информира Novapress.
Отборът е трети в класирането и днес приема тима на Струмска слава, като при успех ще си върне първото място, което заемаше съвсем доскоро.
Вчера от ръководството на отбора са обявили пред треньорския щаб, че тимът се разпуска след предстоящите два мача и футболистите са свободни да си търсят нови отбори.
Футболистите с договори пък са подписали предизвестия за тяхното прекратяване.
Това е изключително неприятна новина на фона, че тимът се превърна в сериозен фактор във втория ешалон на футбола ни и дори се смяташе, че може да атакува място в елита.
Веселин Великов свърши прекрасна работа начело на отбора през периода, който изкара начело на него и през този сезон тимът е сред най-добрите в групата.
При евентуално спиране на Кариана на полусезона, Втора лига ще остане с 15 отбора, след като Витоша Бистрица спря участието си в първенството след 7-ия кръг, а Дунав Русе изобщо не стартира кампанията.

14
drak2000, плочата наистина на пръв поглед изглежда подобна, но не е баш същата. Пък и най-важното - хората не са същите. Интересно ми е обаче ти например какво предлагаш? Как да се процедира така, че Дунав да стане трайно проспериращ футболен клуб? Повече мнения винаги е по-добре. Аз обаче съм обезкуражен предвид убедеността ми, че сериозни спонсори няма да се намерят скоро. Пък и въобще... :-\
Те хората хубаво не са същите, ама нека не забравяме, че отборът тренира и играе на терените на ЕТ Доки ООД и то безплатно. Та каква е ролята на президента фен в уж новия ДУнав ? Защо човек, който притежава футболна база ще я предоставя безвъзмезно на  "НОВИЯ" Дунав ? Всичко това трябваше да се оформи документално още при даването на концесия на спортния комплекс, в който трябваше да се включи точка включваща, че отбора на град Русе- Дунав ще тренира и играе без да заплаща наем за тази база, но така точка не фигурира, съответно, един  вид доктора пак си е спонсор, а като нищо и нещо повече в Дунав ...
Това "нещо повече" може много скоро да изплува ... примерно ако започнат младите ни надежди да поглеждат към други отбори. Тогава изведнъж да не се появи Доки и да започне да ги търгува... Базата сега се ползва безблатно, но да не забравяме, че безплатен обяд - НЯМА , особено при Фена ...

15
Аз пък споделям напълно мнението му!
Дори си го споделям тук редовно с риск да ме разпънете на кръст !
Само с юноши няма да стане , особено пък с такива, които не искат да се влагат в тренировки и мачове и им е все тая какво ще стане по-нататък...Сори, но си трябва и малко опитни играчи + лидери !

Страници: [1] 2 3 ... 85