Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - persin

Страници: [1] 2 3 ... 19
1
8:0
да попитам за напред мачовете на дунав ще се предават ли на живо и каде на кой сайт

2
Браво на момчетата,  САМООО  ДУНАВ

3
мача как свърши

4
Дунав във втората половина на таблицата за класиране в СИ Трета лига - обидно, но напълно обяснимо. Отборът ни е 99% аматьорски за разлика от всички или почти всички останали отбори в групата. Играе се само с юноши и 1 опитен доказан професионалист. Заплати няма, само премии(вероятно символични). Причината е известна на всички - липса на финанси които да позволяват сериозна селекция и подобаващо заплащане. Спонсорите ни все още са с нисък принос към бюджета на клуба. Ядосвам се на слабата игра в повечето мачове, но си давам сметка, че това положение е временно(силно се надявам) и съм благодарен за усилията които полага клубното ръководство за съхраняването на отбора в трудната обстановка. За сега не виждам повод за оптимизъм обаче, особено като чувам , че ще се разчита предимно на тези юноши и през новия сезон. Аз самият, като Иво Кирилов смятам , че с 4 нови опитни попълнения ще имаме друг облик, но зависи кои и какви освен опитни ще са тези попълнения.  ;) Само Дунав!!!
Много правилно написано,подкрепям мнението на колегата.

5
То като цяло нямаме много шансове за класиране напред, тей че за нас напрежение няма. Спартак уж водят, но за тях е по-важно да спечелят, че ще е излагация да влизат от второ място примерно. Те имат да се доказват, за нас никой не очаква кой знае какво срещу състав, който претендира да спечели лигата. Тей че нашите имат всички шансове за изненада и победа, въпреки че влизаме малко като аутсайдер в мача. А и определено сме по-силни спрямо есента. Така че аз лично очаквам добро представяне от нашите и да се върнат с точки от Варна.
+1

8
Браво играят момчетата,върнахме им го.

9
Доволен съм от резултата не и от играта през първото полувреме,тези трябваше да ги бием с двуцифрен резултат,ама с десет човека в защита трудно се играе,само напред  и нагоре момчета,САМО ДУНАВ  :)10
Дано не вали

11
Ще дават ли мача някаде на живо

12
Браво на Дунав само нагоре и напред.

13
Честито!

Много ценна и заслужена победа с 3-1 срещу лидера в групата!!!
Надиграхме ги тотално и само младостта и неопитността ги пощадиха от разгром.

Много желание, но и много брак в действията ни.
Пак ще кажа, че имаме крещаща нужда от поне още 1-2 много опитни бойци и сме готови за първото място.
Между другото Раденцов играе ли все още някъде? Би ни бил полезен.
Май в Спартак Плевен ако не се лъжа

14
Димов не е виновен. Известно е, че той не може да вкарва дузпи. Треньорът трябва да определи поне трима дузпаджии от юношите. Така и така този сезон е само за обиграване. Но и с вкарана дузпа пак щяха да ни бият. Нещо в защитен план куца. Не знам какво, защото не съм гледал нито един мач досега и скоро едва ли ще мога да гледам, но изглежда ще губим още доста. Просто на този етап това са ни футболистите, не можем да си позволим други. Дано по-скоро  израснат повечето от тях и физически и технически и тактически и психологически.
НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН,ЯВНО ТРЕНЕРА,НЕ ЗНАЕ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВКАРВА ДУСПИ

15
Към ръководството,махнете Диан Димов от отбора,срам и позор да испусне две дуспи,да играем само с младите момчета,те са бъдещето на Дунав,нищо лично към Димов ама така не става,яд мее много,но САМО ДУНАВ

Страници: [1] 2 3 ... 19