Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
ДНЕВНИК / Re: Елитна група U 19 Сезон 2018/2019
« Последна публикация от NITRO - Днес в 15:11 »
Виждам, че падаме и от ФК "Мастер" (Българово). 2 отбелязани гола за 7 мача и само едно мизерно равенство. Какви попълнения за мъжкия отбор да очакваме?
2
СЕЗОН 2018/2019 / Re: Купа на България
« Последна публикация от NITRO - Днес в 15:03 »
ЧИЧО МЪРИ, прав си за оцеляването, обаче да не забравяме, че регламентът позволява цял сезон да играем "контролни" срещи и накрая с 2 мача да се спасим. Тоест, нищо не пречи да вземем насериозно турнира за Купата. Ако не друго, поне да имаме шанс за още два мача с някой от "топотборите". ;)
3
СЕЗОН 2018/2019 / Re: Купа на България
« Последна публикация от ЧИЧО МЪРИ - Днес в 14:56 »
Не знам дали не трябва да играем този мач с резервите, като им се даде последен шанс да покажат стават ли за нещо или са дошли на безплатна екскурзия в Русе. Така или иначе дори да отстраним Горна(в което доста се съмнявам), още в следващия кръг ще бъдем елиминирани. Затова по-добре да си гледаме оцеляването в ППЛ ;)
4
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« Последна публикация от ЧИЧО МЪРИ - Днес в 14:40 »
На Иван Колев вече сме му сърбали попарата. Преди около 28 години изпаднахме за пръв път във В група под неговото "ръководство"! За него важат стиховете на Вазов: "От всякъде гонен, на всякъде приет".
5
СЕЗОН 2018/2019 / Re: Купа на България
« Последна публикация от rusenec65 - Днес в 14:02 »
26 Сеп 2018 г. Сряда 17:00 ч.

ОФК Локомотив Горна Оряховица - ОФК Дунав 2010

ГС: Никола Павлов Петров АС1: Венцислав Бориславов Банчев АС2: Мартин Тодоров Мачев

4-ТИ: Петър Георгиев Кузев

СН: Йордан Иларионов Дурчев
6
Колкото и да е кофти положението, ме напушва смях като се замисля за една "традиция" в съдържанието на /почти/ всички теми, посветени на конкретните мачове от година насам. Всяка тема започва с бодрячески коментари, че "най-после трябва да бием" и оптимистични прогнози за убедителна победа, а завършва с нотки на разочарование и вещаене на най-мрачно бъдеще за отбора. И така до следващите бодряческо-оптимистични очаквания за поредния мач. Очаквам същото и по бъдещата тема за Берое, да видим кой ще предвиди, че този път ще бием  ;D Не че заралии са нещо особено при гостуванията си /срещу Етър направо се спасиха в последните минути/, не че не можем да ги бием, но досегашното ни представяне не предвещава подобен изход. 
7
ДНЕВНИК / Re: Нов старши-треньор на Дунав
« Последна публикация от drak2000 - Днес в 10:21 »
Кръгът на заподозрените започва да излиза в публичното пространство:
Валентин Илиев
https://mobile.sportal.bg/news.php?category=&id=747225
Иван Колев
https://mobile.sportal.bg/news.php?category=&id=747227

Може би Людмил Киров, е по-добра опция от тези двамата, но от гледната точка на феновете. Каква е гледната точка на доктор и сие вероятно скоро ще научим.
8
СЕЗОН 2018/2019 / Re: Верея (Стара Загора) - Дунав (Русе) 23.09.2018 15:00 часа
« Последна публикация от FCD - Днес в 04:17 »
Отдавна не съм бил толкова обезсърчен и натъжен от отбора и клуба. Чак не ми се коментира. Казвам и двете, понеже на отборът му се посини задникът да пада красиво или губи точки атакувайки, докато така нареченото "ръководство" се мота в глуха защита с цялата възможна неадекватност на света. Аз не знам на статистиката ли да се радвам, на това, че не паднахме ли, или на цялото приятно безгрижие във и около Дунав? Уважаеми г-н Симеонов, с риск да бъда арестуван, моля да си размърдате по-бързо анатомичните органи цялото ръководство, че след още едно такова домакинство и гостуване, няма да останат хора на стадиона. А пък ни се задава доста труден отбор, който за разлика от нас има изисквания към себе си, треньор и ясно определени цели. Не ми се мисли отсега.  :-\
9
Всичко това не правеше махането на Орачев по-малко наложително. Най-малкото сега светлините бият баш където трябва.
Абсолютно съм съгласен с теб. За нас беше наложително, но за тях бавене на време. Концесии, трансферчета...
10
ФЕНОВЕ / Re: Crvena Zvezda
« Последна публикация от gvozdeni puk - 23 Септември, 2018, 23:58 »
Very poor match from our team.
1-1,very lucky draw.
Richmond Boakye scorer.
Страници: [1] 2 3 ... 10