Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - зевс

Страници: [1] 2 3 ... 50
2
Danubio и Danube, като ви чета започвам да рева със сълзи като в турски сериал и се питам аз какво правя още в Русе. А започнахте есетата си с думите:
   - Имам си мнение, но не искам да обременявам никого с него.
         Слава Богу, защото ако решите да ни обремените ще трябва да си вържа сезалчето на врата...и у Дунаво. Нямам нищо против вас, но ако мислите да оплаквате съдбата ни, на тези, които сме останали тук за зла участ, по-добре недейте. Коментирайте мачовете. Не ни късайте сърцата. Ще ни трябват за Дунав. 😉

3
Русе имА нещастието да бъде позициониран по времето на социализЪма срещу завод "Верахим" в Гюргево. Хлорът изгони повечето русенци. Оттогава градът започна да намалява. Тази тенденция според мен ще се обърне едва тогава, когато Русия отново придобие важно икономическо значение за България и Русе стане отново входно изходна врата в нея посока и чрез пристанището към Западна Европа. Също един от важните елементи за увеличение на населението може би ще стане доброто водоснабдяване на града. Дай Боже да не се промени това положение. Занапред не само в  България, но и в Европа и по света предстоят суши, които ще оставят без вода много населени места. Всички знаем, че животът се развива там където има достатъчно питейна вода. Ние засега сме много добре в този аспект. Това би могло да върне обратно много русенци, а и не само.

5
ЧИЧО МЪРИ, в Правника на БФСеч е записано, че договор може да се сключи и с 16 годишен юноша. Още повече ако е играл и официални мачове за мъжкият отбор.

6
Със сигурност от тези над 1000 души зрители е имало поне 5-10 съгледвачи. За да могат след средата на шампионата да разкостят отбора.

7
Първо поздравления за спасителите на клуба. Дано всичко върви по вода и имаме вятър в платната. Много трудно начинание, но мисля, че ако има прозрачност русенските предприемачи с пари няма да се стискат и ще помагат. Второ, днес прочетох, че от школата на Дунав едно момче, Борис Димитров е подписал със Славия. Някой може ли да даде информация клубът на Дунав получил ли е някакви пари за това ? И не е ли малко рано да си разпродаваме талантите. Още не сме започнали първенството. И така ли ще бъде занапред. Нашите момчета да играят в други клубове преди още да са дали нещо на родният си клуб. Предварително благодаря за отговопа. И...не се заяждам, да се знае, а се тревожа.

8
Днес съм малко по-спокоен. И затова искам да споделя моето лаишко мнение какво трябва да се направи първо. Кметът е юрист. Работил е доколкото знам в авторитетна юридическа кантора. Да запретва ръкави, да използва моментната ситуация в държавата. Да използва разклатените устои на герберската империя, империята на злото и да започне едно обстойно проучване около концесията на стадион Дунав. Няма начин хитрата сврака Симеонов да не е допуснал някъде грешка. Да се провери в НАП дали е платил данъци на парите, с които е ремонтирал стадиона или са отклонявани от бюджета и приходите на клуба. Трябва със зъби и нокти да го отвоюваме от хидрата-доктор. Върне ли се стадиона на Общината нещата може  да придобият някакъв образ. Засега това е най-важното. Обаче трябва и ние да помагаме. Демонстрации пред Медика. Никакво спокойствие за този бандит в бяла престилка.

9
Заслужен край на "ерата-герб" за Дунав. Името на "фен"-а трябва да бъде изтрито от историята на клуба. Да бъдат унищожени всички снимки, на които съществува в качеството си на някакъв в Дунав. Да му бъде забранено със закон да посещава стадиона. Да му бъде отнета концесиата и да бъде изгонен с шут в задните части. А ние трябва да бъдем наказани, че не го изгонихме още, когато той принуди Веско да си подаде оставката. Има още да се учим като истинсщи запалянковци. Думата произлиза от запалени, горящи, а не от заспали.

10
Момчетата се стараха много. Все пак Ботев също желаеше победата. Не го забравяйте. Теренът беше тежък и коварен като допълнително изцеди силите. Колкото и да ви е чудно, мисля, че този отбор, с този треньор имат бъдеще. Не ни трябва Енгибаров. Трябва ни съвсем малко попълнения на определени постове. Повече доверие на юношите. Повече финансово спокойствие и предсказуемост.  Младенов се справя добре. От наша страна, по-малко персонални отрицателни коментари, защото това влияе на психиката, самочувствието и спокойствието. Само си представете някой на нас да ни дава всяка седмиза персонални оценки с разнищване на всяка грешка. Не е мотивиращо. Всеки прави грешки и право на треньора е да прави персонален разбор, но на "четири очи" между футболистите. Пожелавам в следващият мач успех на треньорското ръководство и на футболистите.

11
Тази сутрин / 3.07.2020 / в 8.30 ч. автобусът на Дунав беше паркиран пред входа с работещ двигател.
Явно  изчакваше всички футболисти да се качат и да потегли. Може би за лагер в Трявна. Може би.

12
А защо никой не посочва фактът, че заради глупавата карантина, наложена от Б.Б. общината не може да реализира приходи и е назад с бюджета с милиони. И въпреки това дава пари на частното ЕАД. Защо никой не пита защо Симеонов не дава никакви пари на клуба, благодарение на който всмука клубната база на концесия ? И направи ремонтите с парите на клуба.

13
Интересна порода са спортните деятели. Когато няма пари местните футболисти и треньори...хм, вършат работа. Само обаче да замирише на свежи парички веднага долитат кокали мокали и божи кравички. Като мухи на мед. Да не кажа друго.

14
Ситуацията в клуба е същата като в държавата. Депутати и министри...богати, а народа и държавата бедни. Сами се сещайте защо е така. Дунав пред фалит, но президента, председателя, фена...не. Сами се сещайте защо.

15
https://www.mediapool.bg/levski-ostava-na-bozhkov-no-darzhavata-shte-plashta-smetkata-news304064.html
  Едно бебе като плаче тогава му дават да суче. Освен издръжката на Левски, и 25 милиона на Ботев и 10 милиона на Локомотив. Егати и държавата егати и футболното и първенство.

Страници: [1] 2 3 ... 50